Peržiūrėjau antrą sezoną. Na, labai jau jie išsisėmė, tikėjausi kitokios pabaigos. Jei nebūtų uždraudę šio serialo, gal būtų kitaip sukūrę antrą sezoną.
Pirmos serijos iki galo taip ir nepažiūrėjau. Neužkabino. ;-D
Tada pažiūrėjau keletą vėlesnių. Užkabino. ;-D o paskui, kai jau visai ėmė patikti, ėmė ir neberodė jų per TV1. (nežiūrėjau internetu, nepatinka man siųstis serialus and so on)
Visai įdomi pasirodė serialo idėja. Aišku, būdavo momentų, kai eidavo lengvai nuspėti siužetą, bet serialas ir yra serialas. Be to, meksikietiškuose/argentinietiškiuose ir kituose "nepraleiskite serijos patogiausiu laiku" viskas nepalyginamai prasčiau. :-D
Ir pagrindinis veikėjas (Jake Green; nors žiūrėjau per liet. tv, bet vis tiek negaliu iš principo sulietuvintai rašyti ;-D ) mielas akiai toks. ;-D dėl to, kad gerietis šiaip jis, bet netikęs. ((:
o pabaigai - amerikiečiai, oi amerikiečiai.. Nepatinka kam - nutraukiam. (Gal dėl naujosios US vėliavos irgi supyko? :-D )
riešutais juos! riešutais!.. :-D
Lennie James
Esai Morales
ypac pati sitie veikejai.
esu geros nuomones apie Jerika. istikruju gaila kad taip greitai uzdare, buvo dar vietos siuzeto manevrams..
iskaita.
sudie
pala, kieno charakteris geres?
Mary kisasi ten kur nereike, imho. tik tiek pamaciau paziurejus 6 serijas. o April tai nieko blogo lig ir nepadare hmm.
man tikriausiai is pirmo ispudzio atvirksiai, simpatiskesne mary, bet kaip zmogus april nors siaip jos panasios
aciu dievui, nes issigandau gal cia kazkoks mano klonas,
juokauju aisku.
medsesele vs baro darbuotoja? turiu omeni tas kopas kuris sokineja tarp ju kuri tau labiau?
kitais zodziais Mary vs April
aš kažkada žėjau six feet under tai pradžioj jaučiau didelę simpatiją tai kur koją susilaužė nes anam seriale ji vaidino tokią biškį pamišusią menininkę ninfomanę.) bet dbr turiu pasakyt emily man patinka labiau.)
2013 m. sausio 12 d. 23:49:31
gaila, nekartoja. galbūt pasižiūrėčiau. nes viską db kartoja, kaip married with children vis kokia nors programa
2010 m. birželio 12 d. 23:33:27
2009 m. gegužės 11 d. 23:46:21
Tada pažiūrėjau keletą vėlesnių. Užkabino. ;-D o paskui, kai jau visai ėmė patikti, ėmė ir neberodė jų per TV1. (nežiūrėjau internetu, nepatinka man siųstis serialus and so on)
Visai įdomi pasirodė serialo idėja. Aišku, būdavo momentų, kai eidavo lengvai nuspėti siužetą, bet serialas ir yra serialas. Be to, meksikietiškuose/argentinietiškiuose ir kituose "nepraleiskite serijos patogiausiu laiku" viskas nepalyginamai prasčiau. :-D
Ir pagrindinis veikėjas (Jake Green; nors žiūrėjau per liet. tv, bet vis tiek negaliu iš principo sulietuvintai rašyti ;-D ) mielas akiai toks. ;-D dėl to, kad gerietis šiaip jis, bet netikęs. ((:
o pabaigai - amerikiečiai, oi amerikiečiai.. Nepatinka kam - nutraukiam. (Gal dėl naujosios US vėliavos irgi supyko? :-D )
riešutais juos! riešutais!.. :-D
2009 m. balandžio 8 d. 14:15:28
2008 m. lapkričio 9 d. 22:54:13
2008 m. rugsėjo 17 d. 14:42:17
neziuriu
aisku neziuri ,nes nerodo
2008 m. rugsėjo 16 d. 23:20:28
2008 m. rugsėjo 14 d. 15:58:43
2008 m. rugsėjo 14 d. 14:20:56
2008 m. balandžio 27 d. 12:53:38
2008 m. balandžio 20 d. 22:45:15
Lennie James
Esai Morales
ypac pati sitie veikejai.
esu geros nuomones apie Jerika. istikruju gaila kad taip greitai uzdare, buvo dar vietos siuzeto manevrams..
iskaita.
sudie
2008 m. balandžio 18 d. 12:20:55
tai ir uzdare...
reitingai krito...
https://tvbythenumbers.com/2008/0...or-je richo/2626
2008 m. kovo 30 d. 14:41:17
nu ką užlenkė jericho.)
https://www.tv.com/story/11040.ht...ry_li st;title;6
gaila...as tikejausi daugiau...
2008 m. kovo 26 d. 17:26:23
https://www.tv.com/story/11040.ht...ry_li st;title;6
2008 m. kovo 24 d. 19:09:38
2008 m. kovo 24 d. 19:04:39
Mary kisasi ten kur nereike, imho. tik tiek pamaciau paziurejus 6 serijas. o April tai nieko blogo lig ir nepadare hmm.
man tikriausiai is pirmo ispudzio atvirksiai, simpatiskesne mary, bet kaip zmogus april
mary...
april...
2008 m. kovo 24 d. 18:33:26
o tu?
2008 m. kovo 24 d. 13:16:47
juokauju aisku.
medsesele vs baro darbuotoja? turiu omeni tas kopas kuris sokineja tarp ju kuri tau labiau?
kitais zodziais Mary vs April
2008 m. kovo 24 d. 11:17:01
2008 m. kovo 23 d. 22:49:57
pas mane lygiai toks pats mobiliakas buvo
motorola v300
EN o siaip idomu butu kas tau labiau sita ir ta kita, kuri koja sulauze...