,,Visą savo gyvenimą gyveno prie televizoriaus'' ar tikrai :D. Buvo ten veikėjas, kur vionoje besimaudydamas žiūri televizorių, tas gal ir galima sakyti, kad gyvena prie televizoriaus.
Nesenai žiūrėjau šį filmą. Labiausiai žaidžia tikriausiai tas pasipriešinimas sistemai, nustatytai, kitų sukurtai tvarkai, siekiant suprasti, surasti savo tiesą, galiausiai net rizikuojant gyvybe. Gyvenimas mele nevertas gyventi.
Tia filmas apie stipria valia ir ilga kelia i zmogaus issilaisvinima! Ka tik rode vel per pagrindine televizija
Man filme labai patiko aktoriaus Jimo Carrey vaidyba. Prieš šį filmą žiūrėjau keletą filmų su juo, kur nuotaikingesni vaidmenys, prajuokinantys iki negalėjimo. Ypač filmas Melagi, Melagi. Pirmas filmas kur jo rimtas amplua, Eternal Sunshine Of Spotless Mind. O šiaip žavus, tiesiog žavus aktorius. Trumeno šou išeina ta tamsioji jo puse. Tikiuosi iš jo labai stipraus, gero vaidmens ateityje
Nesenai žiūrėjau šį filmą. Labiausiai žaidžia tikriausiai tas pasipriešinimas sistemai, nustatytai, kitų sukurtai tvarkai, siekiant suprasti, surasti savo tiesą, galiausiai net rizikuojant gyvybe. Gyvenimas mele nevertas gyventi.
„Trumeno šou“ yra filmas, kurį režisavo Peteris Weiras ir buvo išleistas 1998 m. Filmas pasakoja apie Trumaną Burbanką – žmogų, kuris nesąmoningai visą savo gyvenimą gyveno prie televizoriaus kaip 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę rodomos realybės televizijos šou. Visą Trumano gyvenimą rengia serialo kūrėjas Christofas ir jį supantys žmonės, įskaitant jo žmoną, draugus ir bendradarbius, kurie visi yra aktoriai. Kiekvienas Trumano žingsnis užfiksuotas paslėptomis kameromis ir transliuojamas milijonams žiūrovų visame pasaulyje. Kai Trumanas pradeda įtarti, kad kažkas negerai jo, atrodytų, idiliškame gimtajame Sīhaveno mieste, jis leidžiasi į kelionę, kad sužinotų tiesą apie savo gyvenimą ir vietą pasaulyje. Filme nagrinėjamos tapatybės, tikrovės ir laisvės temos, keliami klausimai apie žiniasklaidos galią ir pramogų etiką. Jis laikomas šiuolaikinio kino klasika ir buvo giriamas už originalumą, verčiančią susimąstyti istoriją ir galingus pasirodymus, ypač Jimo Carrey, atlikusio Trumeno vaidmenį.
2024 m. liepos 7 d. 17:22:19
Tia filmas apie stipria valia ir ilga kelia i zmogaus issilaisvinima! Ka tik rode vel per pagrindine televizija
2023 m. gegužės 5 d. 22:43:56
Filmas labai skubantiems, greituoju, dvidešimt minučių, budu:
2023 m. gegužės 5 d. 17:46:06
Man filme labai patiko aktoriaus Jimo Carrey vaidyba. Prieš šį filmą žiūrėjau keletą filmų su juo, kur nuotaikingesni vaidmenys, prajuokinantys iki negalėjimo. Ypač filmas Melagi, Melagi. Pirmas filmas kur jo rimtas amplua, Eternal Sunshine Of Spotless Mind. O šiaip žavus, tiesiog žavus aktorius. Trumeno šou išeina ta tamsioji jo puse. Tikiuosi iš jo labai stipraus, gero vaidmens ateityje
2023 m. gegužės 5 d. 16:17:35
,,Visą savo gyvenimą gyveno prie televizoriaus'' ar tikrai :D. Buvo ten veikėjas, kur vionoje besimaudydamas žiūri televizorių, tas gal ir galima sakyti, kad gyvena prie televizoriaus.
2023 m. gegužės 5 d. 11:16:11