Apsiribosiu Omega. Šią grupę jau esu girdėjęs, bet paklausyti nusprendžiau tik tada, kai Alvydas čia ją įkėlė. Labai dėkingas už tai, nes ši grupė nuostabi:
Iš naujo atrandu Status Quo ir Tool. Atradau ir šviežienos šiuolaikinėje muzikoje - Rhye (vieno nario pasiūlymo įkelti juos į music'ą dėka). Atradau ir senienos - 2066 and Then - Alvydo dėka.
Senai žinoti, bet niekada taip nepamėgti, kaip dabar - Company Caine. Tai australų progroko grupė, kuri mano nuomone, nusipelnė tikrai daugiau populiarumo negu jo turi. Nedaugelis prog'o grupių sugebėjo taip puikiai saksofoną įterpti į muziką. Apmaudu, kad tiek mažai galimybių išgirsti juos internete, bet jei kas susidomėjo, tai didelis patarimas perklausyti "A Product Of Broken Reality" Ypač tokių dainų, kaip The Day Superman Got Busted (užkrėčiantis gitaros rifas), Symptoms (tempo kitimas ties 3:20 užburiantis, 7:35 - labai Van Der Graaf'iškas klavišinių skambesys), The Last Scene - nepaprastai raminanti daina su savo išskirtinu saksofonu ir daug kitų dainų, kurios, pastebėjimas, šiame albume, labai skirtingos. Pvz: Trixie Stonewall's Wayward Home For Young Home Women - linksma klasikinio, kiek bytliško roko daina. Šiam naujam atradimui pagyrų tikrai negailiu.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2013 m. birželio 8 d. 15:37:15
Kas per vokalas? Nesu ypatinga moteriško vokalo megėja, bet šitas.. Hm..10/10. Ir šaunūs koveriai. Bus šaunu po mėnesio pamatyti ją gyvai.
2013 m. birželio 8 d. 14:57:52
O, The Allman Brothers Band, Jessica - nerealus gabalas :D
2013 m. birželio 8 d. 12:23:05
The Allman Brothers Band! Už šitą atradimą esu dėkinga savo tėčiui
2013 m. birželio 3 d. 12:27:46
2013 m. gegužės 27 d. 19:49:04
Apsiribosiu Omega. Šią grupę jau esu girdėjęs, bet paklausyti nusprendžiau tik tada, kai Alvydas čia ją įkėlė. Labai dėkingas už tai, nes ši grupė nuostabi:
2013 m. gegužės 27 d. 19:48:35
o man net pora atradimų. Beje, labai gaila, kad musice jų dar (tikiuosi, kad tik DAR) nėra.
Bullet
The Ghosts
2013 m. gegužės 10 d. 15:52:33
Totalselfhatred (kas labai nustebino bo siaip jau be poros isimciu nemegstu dsbm) ir October Falls (konkreciai The Plague Of A Comming Age albumas)
2013 m. gegužės 9 d. 21:30:38
Accept ir Winger
2013 m. gegužės 7 d. 14:11:03
Megaherz
2013 m. gegužės 6 d. 16:49:14
Vėl atradau Annihilator. Kažkada jie man praplaukė, dabar sugrįžta su didesne jėga:
2013 m. balandžio 13 d. 17:15:44
Iš naujo atrandu Status Quo ir Tool. Atradau ir šviežienos šiuolaikinėje muzikoje - Rhye (vieno nario pasiūlymo įkelti juos į music'ą dėka). Atradau ir senienos - 2066 and Then - Alvydo dėka.
2013 m. balandžio 12 d. 22:59:56
Senai žinoti, bet niekada taip nepamėgti, kaip dabar - Company Caine. Tai australų progroko grupė, kuri mano nuomone, nusipelnė tikrai daugiau populiarumo negu jo turi. Nedaugelis prog'o grupių sugebėjo taip puikiai saksofoną įterpti į muziką. Apmaudu, kad tiek mažai galimybių išgirsti juos internete, bet jei kas susidomėjo, tai didelis patarimas perklausyti "A Product Of Broken Reality" Ypač tokių dainų, kaip The Day Superman Got Busted (užkrėčiantis gitaros rifas), Symptoms (tempo kitimas ties 3:20 užburiantis, 7:35 - labai Van Der Graaf'iškas klavišinių skambesys), The Last Scene - nepaprastai raminanti daina su savo išskirtinu saksofonu ir daug kitų dainų, kurios, pastebėjimas, šiame albume, labai skirtingos. Pvz: Trixie Stonewall's Wayward Home For Young Home Women - linksma klasikinio, kiek bytliško roko daina. Šiam naujam atradimui pagyrų tikrai negailiu.
2013 m. kovo 31 d. 22:39:27
The Quireboys arba The London Quireboys ... KAZKAS TOKIO!!!!!!!!!!!!!
2013 m. kovo 27 d. 01:55:06
XYZ
2013 m. kovo 26 d. 15:58:10
2013 m. kovo 26 d. 15:25:59
Sigur Ros. Dieve brangus, kodėl aš anksčiau šitą grupę ignoravau?
2013 m. kovo 23 d. 15:57:22
Reckless love
2013 m. kovo 23 d. 00:44:41
Danger Danger
2013 m. kovo 21 d. 17:02:53
Ale kaip seniai apie atradimus rašiau.
Tai vat, šitas jau nebešviežias, kokių keturių-penkių mėnesių trukmės atradimas. Nuostabi muzika. Music'e atsirado prieš kelias dienas, šviežiena dar:
2013 m. kovo 21 d. 16:07:40