Įbridau į iki gyvo kaulo įgrįsusių Slade'ų diskografiją. Kol kas perklausiau tik tris pirmuosius albumus. Jie nelabai gerų dainų turi, bet viena tiesiog nereali:
Aj aj aj...Visiskai nesutinku...Slade'u dainos,superines...
Na, čia lemia muzikinis skonis... Jų albumai "Beginnings" ir "Slayed?" nelabai patiko, ten įspūdingų dainų neatradau. Dvi atradau "Play It Loud": Raven ir The Shape of Things To Come". Žiūrėsim toliau, nes manau, kad Slade'ai pasiekė tobulybę tik 8-ojo dešimtmečio pabaigoje, todėl tai yra tėvų muzika. Jei jie būtų dominavę senesniais laikais, tai galėtų būti labiau senelių muzika.
Įbridau į iki gyvo kaulo įgrįsusių Slade'ų diskografiją. Kol kas perklausiau tik tris pirmuosius albumus. Jie nelabai gerų dainų turi, bet viena tiesiog nereali:
Nesuprantu kodėl jie tokie nežinomi , o jug tikrai geri.Vokalas vietom žiauriai panašus į Layne Staley (matyt dėl to taip man jie ir patinka :D ) . Žodžiu , tikrai puiki grunge/alternative rock grupė.
Humble Pie buvau užmiršęs seniai, kada tai buvo viena pirmųjų mano pamėgtų roko grupių (maždaug 3 metai atgal). Bet buvo bėda: žinojau tik keletą pačių geriausių dainų (hitų). Prieš pusmetį norėjau pasidomėti, bet kitos dainos tiesiog nepatiko. Nuo tada Humble Pie man tapo antipatiški. Šiandien vėl įlindau į jų diskografiją ir aptikau visai nuostabių dainų, kurios ribojasi klasikinio/sunkiojo/bliuz-roko žanruose. Ypatingai sužavėjo šis klasikinio bliuzroko šedevras:
Šiandien tiesiog buvo smagu prisiminti tai, kas buvo užmiršta ir gailiuosi, kad tai, padėta lentynose, rūdijo amžių amžius. Bet tai nerūdija, tai nuostabu. Pasiklausykime kartu šių grožių šviesiais liepos rytais:
Viskas patinka, tik šita tema skirta ne naujai išgirstų dainų vardinimui.
Jeigu tu būtum pasivarginusi ir perskaičiusi pirmą šios temos įrašą ir dar kelis po jos sekusius, tai greičiausiai būtum supratusi, kad šita tema yra ne tai, kuo ją paskutiniu metu pavertei tu.
Muzikinius atradimus reikia suprasti plačiau. Tai gali būti grupės, atlikėjai, stiliai, kryptys, žanrai. Žinoma komentaras šalia žodžio ar žodžių junginio reiškiančio atlikėjo pavadinimą būtų išvis super.
Galų gale galima ir pavienes dainas rašyti. Bet tai turėtų būti išimtis, o ne taisyklė.
Ir darai tu? Perrašinėji kažkokį topą? Bent jau pakomentuoti teiktumeis.
Jeigu tu būtum pasivarginusi ir perskaičiusi pirmą šios temos įrašą ir dar kelis po jos sekusius, tai greičiausiai būtum supratusi, kad šita tema yra ne tai, kuo ją paskutiniu metu pavertei tu.
Muzikinius atradimus reikia suprasti plačiau. Tai gali būti grupės, atlikėjai, stiliai, kryptys, žanrai. Žinoma komentaras šalia žodžio ar žodžių junginio reiškiančio atlikėjo pavadinimą būtų išvis super.
Galų gale galima ir pavienes dainas rašyti. Bet tai turėtų būti išimtis, o ne taisyklė.
10cc. Grupę žinau jau nuo akmens amžiaus (tikriausiai tai buvo pirmasis realus muzikinis atradimas po užsiregistravimo music'e), bet niekad nesusidomėjau, kaip skamba jų muzika. Aišku, ne viskas pas juos yra tobula. Poprokeriai mane labiausiai sužavėjo šia daina:
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2012 m. birželio 28 d. 14:16:04
Na, čia lemia muzikinis skonis... Jų albumai "Beginnings" ir "Slayed?" nelabai patiko, ten įspūdingų dainų neatradau. Dvi atradau "Play It Loud": Raven ir The Shape of Things To Come". Žiūrėsim toliau, nes manau, kad Slade'ai pasiekė tobulybę tik 8-ojo dešimtmečio pabaigoje, todėl tai yra tėvų muzika. Jei jie būtų dominavę senesniais laikais, tai galėtų būti labiau senelių muzika.
2012 m. birželio 28 d. 14:12:41
Aj aj aj...Visiskai nesutinku...Slade'u dainos,superines...
2012 m. birželio 28 d. 14:01:28
2012 m. birželio 28 d. 11:51:21
Maroon 5 - Payphone
Na, ką galiu pasakyti?
Stengiuosi garsinti šitą dainą, kurie dar nėra pasiklausę.
O šiaip Maroon 5, yra puiki grupė, man tai geriausias jų kūrinys - Moves Like Jagger.
O šiaip apie Payhone, tai jis yra iš naujų dainų, ir kurie nsiklausė, maldauju paklausykit ir nuspreskit.
Tai va tiek, jei kas nepatiko prašau komentarą.
2012 m. birželio 21 d. 23:53:22
Emerson, Lake & Palmer žinojau seniai, bet tik prieš parą pradėjau domėtis jų muzika:
2012 m. birželio 21 d. 20:43:41
Downface , kurie neseniai atsirado musice .
Nesuprantu kodėl jie tokie nežinomi , o jug tikrai geri.Vokalas vietom žiauriai panašus į Layne Staley (matyt dėl to taip man jie ir patinka :D ) . Žodžiu , tikrai puiki grunge/alternative rock grupė.
2012 m. birželio 19 d. 01:12:53
Barclay James Harvest'ų debiutinis albumas
Puiki psichodelika, puikus rokenrolas, išlaikytos progresyviojo roko formos. Įvairiapusis albumas:
2012 m. birželio 18 d. 23:44:49
Poison,Mr Big,Sheel Heart
2012 m. birželio 18 d. 23:28:35
Katatonia. Nu labai skaniai suein dabar.
2012 m. birželio 16 d. 12:43:45
Humble Pie buvau užmiršęs seniai, kada tai buvo viena pirmųjų mano pamėgtų roko grupių (maždaug 3 metai atgal). Bet buvo bėda: žinojau tik keletą pačių geriausių dainų (hitų). Prieš pusmetį norėjau pasidomėti, bet kitos dainos tiesiog nepatiko. Nuo tada Humble Pie man tapo antipatiški. Šiandien vėl įlindau į jų diskografiją ir aptikau visai nuostabių dainų, kurios ribojasi klasikinio/sunkiojo/bliuz-roko žanruose. Ypatingai sužavėjo šis klasikinio bliuzroko šedevras:
2012 m. birželio 13 d. 00:00:50
Šiandien tiesiog buvo smagu prisiminti tai, kas buvo užmiršta ir gailiuosi, kad tai, padėta lentynose, rūdijo amžių amžius. Bet tai nerūdija, tai nuostabu. Pasiklausykime kartu šių grožių šviesiais liepos rytais:
2012 m. birželio 10 d. 21:25:56
Vasara! n.n
2012 m. birželio 9 d. 12:13:33
Mad Season
Nepakartojamos dainos , Layne Staley balsas nepakartojamas , tiesiog ideali grunge grupė manau .
Muddy Waters
Eric Clapton
Robert Johnson
Bliuzas
. Tikriausiai šviežiausias ir pats netikėčiausias muzikinis atradimas man .
2012 m. birželio 9 d. 10:01:10
Death
Užkabino nuo dainos The Philosopher. Mano nuomone, tai tinkamiausia grupė pradedantiems pažintį su death metal žanru.
2012 m. birželio 8 d. 14:37:15
Marlon Roudette - New Age
Labai graži daina (Bent jau man)
Ir tas atlikėjas dainavo tą dainą Lietuvos Balse, tad jeigu susidomėjote, prašau paklausyti ir pasakyti nuomonę.
2012 m. birželio 8 d. 14:34:40
Na, gerai, viskas okay
Soriuka

2012 m. birželio 8 d. 14:11:30
2012 m. birželio 8 d. 13:22:22
Ne nu....
Kas tau nepatinka?
2012 m. birželio 7 d. 22:08:06
Šiaip nebūtina čia kiekvienos dainos rašyt ...
2012 m. birželio 7 d. 15:57:33
10cc. Grupę žinau jau nuo akmens amžiaus (tikriausiai tai buvo pirmasis realus muzikinis atradimas po užsiregistravimo music'e), bet niekad nesusidomėjau, kaip skamba jų muzika. Aišku, ne viskas pas juos yra tobula. Poprokeriai mane labiausiai sužavėjo šia daina: