The Police su laiku man patinka vis labiau ir labiau. Daugiausiai dėl to, jog šitas reggae-rock blend'as vargiai turi analogų ir skamba mažų mažiausiai įdomiai, bet dar vienas dalykas, kurį pastebi daugelyje grupės dainų, tai kaip ta anaforiška (tų pačių frazių daugkartinio dainavimo) lyrinė maniera gerai dera su reggae ritmu. Pirmas toks man, kaip progresyvios muzikos mėgėjui, pavyzdys buvo, natūralu, progresyviajame roke, kai išgirdau Rush dainą Vital Signs. Bet Vital Signs yra vienetinis toks Rush kūrinys, o The Police turi tokių pilna, ir kol kas Walking On The Moon man vienas geriausių.
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
2018 m. rugpjūčio 24 d. 00:51:12
The Police su laiku man patinka vis labiau ir labiau. Daugiausiai dėl to, jog šitas reggae-rock blend'as vargiai turi analogų ir skamba mažų mažiausiai įdomiai, bet dar vienas dalykas, kurį pastebi daugelyje grupės dainų, tai kaip ta anaforiška (tų pačių frazių daugkartinio dainavimo) lyrinė maniera gerai dera su reggae ritmu. Pirmas toks man, kaip progresyvios muzikos mėgėjui, pavyzdys buvo, natūralu, progresyviajame roke, kai išgirdau Rush dainą Vital Signs. Bet Vital Signs yra vienetinis toks Rush kūrinys, o The Police turi tokių pilna, ir kol kas Walking On The Moon man vienas geriausių.
2011 m. birželio 24 d. 01:24:40