| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | AriadneYes |
||||
| Very_crazy_enough | Aš užmušiu taveSportas Sportas yra gerai bet jis gali uzmusti |
||||
| Sahja | 16 metų69 Danguje |

11 eu. Geriau nemegstama dream theater albuma nusipirkciau. Systematic chaos pvz. Ziuret reklamas ir moket 11 jiems uz nieka
2013 m. kovo 2 d. 09:43:03
Daina yra tikras švyturys orientuotis beplaukiojančiam Van der Graaf Generator kūrybos jūroje.
2012 m. lapkričio 24 d. 11:57:39
Beveik ir maniškis toks pat sąrašas. Na, su Yes vis dar nesusigyvenu. Nors The Revealing Science of God tikrai labai patinka. Aš Jethro Tull - Baker St. Muse dar pridėčiau, mano favoritė Jethro Tull repertuare. Ką dar čia. Na, iš bėdos, King Crimson instrumentinė Larks' Tongues In Aspic irgi puiki. Rush - 2112 irgi įsipaišytų į šitą kontekstą, bet man vis dėlto kažko joje trūksta. Bet stipriausios dvi, tai būtent A Plague ir Floyd'ų Dogs...
2012 m. lapkričio 24 d. 11:47:27
Po pusmečio vėl paklausiau šio epo ir reakcija tokia pat kaip pirmą kartą jį išgirdau - apstulbęs, sutrikęs, be žado, išpiltas prakaito, apdujęs, lyg lengvai įkaušęs... Tokio poveikio epinių dainų turių kelias, tai Pink Floyd " Dogs", Jethro Tull " A Passion Play" ir " Thick as a Brick" ir mano foreveris Yes "Awaken". Žinoma turiu ir daugiau, gal kiek mažesnio poveikio dainų.
2012 m. rugpjūčio 20 d. 21:33:40
Turėčiau pritarti... Ir žodžiai ir tokia griausminga muzika su aršiu Hammillio vokalu sudaro tokią apžavinčią atmosferą, kad negali jai atsispirti. Po to - paskutinioji dalis, labai gražiai skamba pianinas, melodija graži. Ir pradinė dalis nuostabi. A Plague of Lighthouse Keepers yra šedevras, neveltui daugelio vadinama geriausia visų laikų progresyviojo roko daina...
2012 m. rugpjūčio 16 d. 15:09:06
16:40
The Clot ThickensWhere is the God that guides my hand?How can the hands of others reach me?When will I find what I grope for?Who is going to teach me?I am me / me are we / we can't seeany way out of here.Crashing sea - a trophied history:Chance has lost my Guinevere...
Viena geriausių dainos vietų.