1-6 dalis skaiciau po 3 kartus, 7 "tik" 1 Cia man buvo uzejus manija mazdaug pries 4-5 metus ir tesesi gal kokius 3. Dabar nebesu tokia manijake, ir vis delto manau, kad tai nuostabi knyga, nors is tikro vaikams netinkama....
Violator1982 (Užblokuotas)
2009 m. balandžio 24 d. 19:55:30
metalikas rašė: violator - maziau gerk arba nenervink musu ir saves. nu ir tau nepatinka tas narkoteris, nu bet man irgi daug kas nepatinka ir as viena karta ta dazniausiai pasakau, ir neisdergiu kitu zmoniu nuomoniu. visi mes zinom kad visuomene puva, debileja visi( tarp kitko sapnavosi man siandien fraze - garbage generation). atsiribok nuo savo nemegstamu dalyku , jei ju tu nemegsti o paskui atsiranda kas megsta tai tu juos suvartai ir to rezultatas - tavo nuomone kad visi debilai. be to baik offtopica. apie narkoteri kalbek.
nenoriu izeist.
irgi noreciau kad parasytum knyga
Peace
Niekad nesakiau kad visi žmonės yra debilai.Tiesiog jų yra dauguma.O dėl knygų - esu parašęs ''Vaikų auklėjimo metodai,begiedojant Naciolfašistinės Lietuvos himną''.Šiuo metu rašau ''Popsas,komercija ir kiti bukinantys šūdai''...Pats esu skaitęs knygą ''Alkoholis'',labai patiko...
violator - maziau gerk arba nenervink musu ir saves. nu ir tau nepatinka tas narkoteris, nu bet man irgi daug kas nepatinka ir as viena karta ta dazniausiai pasakau, ir neisdergiu kitu zmoniu nuomoniu. visi mes zinom kad visuomene puva, debileja visi( tarp kitko sapnavosi man siandien fraze - garbage generation). atsiribok nuo savo nemegstamu dalyku , jei ju tu nemegsti o paskui atsiranda kas megsta tai tu juos suvartai ir to rezultatas - tavo nuomone kad visi debilai. be to baik offtopica. apie narkoteri kalbek.
nenoriu izeist.
Peace
2009 m. balandžio 24 d. 17:36:24
tylosMinute rašė: Mielasis Praneli, gal baigsi?
Jau ganėtinai užteršei temą.
Suprantu, kad ji tau neišsemiama, kaip ir Radžis, bet jausk ribas ką?
Pradedu galvoti (o greičiau patvirtinti savo nuomonę), kad nesi nei vienos padorios knygos paėmęs į rankas.
Geriau skaityti, kad ir nemėgstamą tavo Harį Poterį, negu tuščiai leidžiant laiką internetiniame forume ir krauti ant beleko, užsiimk kuonors naudingu visuomenei užuot tuščiai pliauškęs niekus ir rodęs visišką savo neišprūsimą, netoleranciją.
Ir galiausiai atsipeikėk, jog gyvenimas verda ne vien music.lt !
Nuoširdžiai laukiu Tavo knygos, kuri bus geresnė už Harį Poterį.
Cha cha Pyzdiec,prajuokinai...Mažoji Elenyte,dar mąstai vaikiška galvele ir nelabai turi praktikos - visuomenė PŪVA...Kiekvienais metais vis stipriau,ypač Lietuvoje - Kaip sąkant - Nebus pyrago be norago....Aš visuomenę ir taip gerinu,vien savo egzistavimu...Tegyvuoja naujosios,genialiosios rasės teorija - kuo daugiau buožgalvių išmirs,tuo daugiu aukso grynuolių taps šviesesnės ateities vilties kibirkžtėlėmis...Paskaitykit - NaciolfašistinisRytas.Com - Apsišvieskit...Gal ir jums prapluos puštustes smegenelės....
Pradedu galvoti (o greičiau patvirtinti savo nuomonę), kad nesi nei vienos padorios knygos paėmęs į rankas.
Geriau skaityti, kad ir nemėgstamą tavo Harį Poterį, negu tuščiai leidžiant laiką internetiniame forume ir krauti ant beleko, užsiimk kuonors naudingu visuomenei užuot tuščiai pliauškęs niekus ir rodęs visišką savo neišprūsimą, netoleranciją.
DrownedInBeer (Užblokuotas)
2009 m. balandžio 23 d. 15:40:06
Violator1982 rašė:
Bee-Myself rašė: Ir vistiek visada atsiranda kažkas, kam labai nepatinka knyga/daina/albumas/filmas ir TAS varys iki nukritimo, iki sąmonės netekimo. Savo pasiryžimą įrodyti tiesą, geriau demonstruoti, ten kur to reikia.
Haris Poteris gnyga, kuri padeda užmiršti visą tą ŠŪDĄ, nes vien jame gyventi atsibosta. Skaitai ir negalvoji apie tai kas vyksta už tos knygos ribų. Poteris milijonus pasaulio vaikų privertė atsiplėšt nuo kompo ir paimt į rankas 800psl. storumo knygą ir iki galo ją perskaityti. Aš tame nematau nieko blogo.
Nušneki,kad vaikai knygas pradėjo skaityt.... Čia naudos nėra,yra tik psichologinė žala...Tas pats kaip priversti vaikus yvos klausyt..
2009 m. balandžio 23 d. 13:22:27
Bee-Myself rašė: Ir vistiek visada atsiranda kažkas, kam labai nepatinka knyga/daina/albumas/filmas ir TAS varys iki nukritimo, iki sąmonės netekimo. Savo pasiryžimą įrodyti tiesą, geriau demonstruoti, ten kur to reikia.
Haris Poteris gnyga, kuri padeda užmiršti visą tą ŠŪDĄ, nes vien jame gyventi atsibosta. Skaitai ir negalvoji apie tai kas vyksta už tos knygos ribų. Poteris milijonus pasaulio vaikų privertė atsiplėšt nuo kompo ir paimt į rankas 800psl. storumo knygą ir iki galo ją perskaityti. Aš tame nematau nieko blogo.
Nušneki,kad vaikai knygas pradėjo skaityt.... Čia naudos nėra,yra tik psichologinė žala...Tas pats kaip priversti vaikus yvos klausyt..
Ir vistiek visada atsiranda kažkas, kam labai nepatinka knyga/daina/albumas/filmas ir TAS varys iki nukritimo, iki sąmonės netekimo. Savo pasiryžimą įrodyti tiesą, geriau demonstruoti, ten kur to reikia.
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2010 m. balandžio 1 d. 11:00:34
2009 m. gruodžio 9 d. 19:05:20
2009 m. gruodžio 9 d. 11:30:14
2009 m. gegužės 9 d. 20:10:50
Tas pats kas ir twilight: perdeta, pervertinta
Šiaip tai jau visai ne tas pats.
2009 m. balandžio 25 d. 00:22:33
2009 m. balandžio 24 d. 19:55:30
violator - maziau gerk arba nenervink musu ir saves. nu ir tau nepatinka tas narkoteris, nu bet man irgi daug kas nepatinka ir as viena karta ta dazniausiai pasakau, ir neisdergiu kitu zmoniu nuomoniu. visi mes zinom kad visuomene puva, debileja visi( tarp kitko sapnavosi man siandien fraze - garbage generation). atsiribok nuo savo nemegstamu dalyku , jei ju tu nemegsti o paskui atsiranda kas megsta tai tu juos suvartai ir to rezultatas - tavo nuomone kad visi debilai. be to baik offtopica. apie narkoteri kalbek.
nenoriu izeist.
Peace
2009 m. balandžio 24 d. 19:39:14
nenoriu izeist.
Peace
2009 m. balandžio 24 d. 18:48:14
ps Nieko aš čia neprimetinėju
2009 m. balandžio 24 d. 17:58:00
Kiek čia galima apie ta patį kalbėt? Knyga - šūdas. Tema baigta.
pasakydamas Š**** temos neužbaigsi.
Bukaprotiška knyga vaikams. Tema baigta.
Okei, Tu ne Dievas, kad galėtum viską pabaigti.
Neprimesk Prano pozicijų, nes Tau neišeina.
2009 m. balandžio 24 d. 17:53:06
Bukaprotiška knyga vaikams. Tema baigta.
2009 m. balandžio 24 d. 17:52:37
Bukaprotiška knyga vaikams. Tema baigta/
2009 m. balandžio 24 d. 17:50:46
2009 m. balandžio 24 d. 17:39:01
2009 m. balandžio 24 d. 17:37:25
2009 m. balandžio 24 d. 17:36:24
Mielasis Praneli, gal baigsi?
Cha cha
2009 m. balandžio 24 d. 17:13:24
2009 m. balandžio 23 d. 15:40:06
Ir vistiek visada atsiranda kažkas, kam labai nepatinka knyga/daina/albumas/filmas ir TAS varys iki nukritimo, iki sąmonės netekimo.
Nu ne tas pats... yva daugiau žiauriau
2009 m. balandžio 23 d. 13:22:27
Ir vistiek visada atsiranda kažkas, kam labai nepatinka knyga/daina/albumas/filmas ir TAS varys iki nukritimo, iki sąmonės netekimo.
2009 m. balandžio 23 d. 13:01:55
2009 m. balandžio 23 d. 12:42:33