jasaz rašė: Violator gana gal!? Jei nepatinka Haris Poteris, tai nebutina cia jau pradet reikst savo nepykanta toms knygoms, zinok neaisku kas is taves iseis jei jau ant knygu tokia mase nervu isleidi ir svaidais tokiais zodziais cia...
Ble,čia tikrai ne patikimo ir tikrai kad ne skonio reikalas...Tai masinės gamybos šūdas,siekiant uždirbti iš beveik nieko,Kaip makdolnaldso šūdmaistis....Skirkit dalykus.Dar prieš rašant pirmą knygą,buvo sugalvoti filmai,lipdukai ir tai kas susiję su šita tuščia,banalia komercija...
Man atrodo, tavo pozicija jau aiški kokius 6mėnesius, gal užtenka tą patį rašyt visuose postuose?
2009 m. balandžio 22 d. 16:03:58
jasaz rašė: Violator gana gal!? Jei nepatinka Haris Poteris, tai nebutina cia jau pradet reikst savo nepykanta toms knygoms, zinok neaisku kas is taves iseis jei jau ant knygu tokia mase nervu isleidi ir svaidais tokiais zodziais cia...
Ble,čia tikrai ne patikimo ir tikrai kad ne skonio reikalas...Tai masinės gamybos šūdas,siekiant uždirbti iš beveik nieko,Kaip makdolnaldso šūdmaistis....Skirkit dalykus.Dar prieš rašant pirmą knygą,buvo sugalvoti filmai,lipdukai ir tai kas susiję su šita tuščia,banalia komercija...
Violator gana gal!? Jei nepatinka Haris Poteris, tai nebutina cia jau pradet reikst savo nepykanta toms knygoms, zinok neaisku kas is taves iseis jei jau ant knygu tokia mase nervu isleidi ir svaidais tokiais zodziais cia...
vakar visą naktį nemiegojau. Peržiūrėjau visas 5 dalis!
2009 m. balandžio 22 d. 00:11:40
Va,Lietuvių rašytojų knygų vaikučiai neperka ir neskaito.Jiems ble tik gražūs paveikslėliai ir filmukai...Savo vaiką apginsiu nuo šito debiliško šlamšto - aišku,žmonės yra akli,kaip visi narkoterio fanai...
2009 m. balandžio 22 d. 00:10:13
Piskit ir savo vaikučiams į tuščias galvas,tuos debilų,komerciniais tikslais suskurptas propagandas...Tik paskui,neklasukit kodėl jūsų vaikučiai tingi dirbti ir nebemoka Lietuviškai...
Tikrai ne durna knyga, bet manęs "neužkabino". Perskaičiau pusę pirmos dalies ir mečiau į šalį, nes tikrai nepatiko, filmai tai dar nieko, bet knygos Poterio, tai beęę... Na mano ne tas "knygų skonis". Anyway - nepatiko.
nerasyk taip, niekas tokios knygos kaip Haris Poteris nevadina ,,durna knyga", jau rasyk geriau nepatykdavo, nesudomindavo ir pan. kaip knyga apie magija, tai labai gera
skaiciau pirmas 3 dalys, 1 dali tik viena kart buvau perskiates, 2 dali kiek pamenu 4 kartus perskaites buvau, 3 dali buvau ne iki galo perskaites skaitant is pirmo karto, patiko tos knygos, gaila, kad 3 dali pradejau taip velai skaityt (budamas kazkur 12m.), kazkaip jau nebetraukdavo knygos apie magijas jau tada
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2009 m. balandžio 22 d. 16:47:50
Violator gana gal!? Jei nepatinka Haris Poteris, tai nebutina cia jau pradet reikst savo nepykanta toms knygoms, zinok neaisku kas is taves iseis jei jau ant knygu tokia mase nervu isleidi ir svaidais tokiais zodziais cia...
Man atrodo, tavo pozicija jau aiški kokius 6mėnesius, gal užtenka tą patį rašyt visuose postuose?
2009 m. balandžio 22 d. 16:45:41
vakar visą naktį nemiegojau. Peržiūrėjau visas 5 dalis!
Gal žiūrėjai Yes Man?
2009 m. balandžio 22 d. 16:03:58
2009 m. balandžio 22 d. 15:22:46
2009 m. balandžio 22 d. 13:08:16
2009 m. balandžio 22 d. 12:37:41
man tai ji patiko lb, bet cia juk tik skonio reikalas
Vaikeli gaila tai sakyti,bet tavo apytuštės smegenėlės yra praplautos.Na visteik tai kada nors suprasi....
2009 m. balandžio 22 d. 07:21:26
2009 m. balandžio 22 d. 00:11:40
2009 m. balandžio 22 d. 00:10:13
2009 m. balandžio 22 d. 00:08:42
2009 m. balandžio 21 d. 22:24:08
2009 m. balandžio 21 d. 22:21:43
2009 m. balandžio 21 d. 22:19:12
Durna knyga.
Kažkaip abejoju ar bent vieną esi perskaitęs.
wtf... Kodėl?
>>>jasaz, nu rimtai ten kažkokia komercinė knyga apie debiliuką burtininką, daugiau nieko mano nuomone...
2009 m. balandžio 21 d. 22:02:47
2009 m. balandžio 21 d. 19:44:46
Durna knyga.
nerasyk taip, niekas tokios knygos kaip Haris Poteris nevadina ,,durna knyga", jau rasyk geriau nepatykdavo, nesudomindavo ir pan. kaip knyga apie magija, tai labai gera
2009 m. balandžio 21 d. 19:44:17
Durna knyga.
Kažkaip abejoju ar bent vieną esi perskaitęs.
2009 m. balandžio 21 d. 19:34:25
2009 m. balandžio 21 d. 19:25:14
2009 m. vasario 28 d. 15:30:49
2009 m. vasario 27 d. 20:10:49
manau, kaip ir daugelis kitu