Aš prasčiausių knygų net nesistengiu perskaityti... bet tokie įsimintini atvejai, kuomet mečiau skaityti knygą pradinėje stadijoje, buvo šie.
Lietuvos literatūroje: Marius Katiliškis „Miškais ateina ruduo“ (ir šitai yra mokyklos kurse...). Jei knygos siužetas toks pats kaip ir filmo, kurį peržiūrėjau, tai džiaugiuosi, kad mano skaitymas pasibaigė ties 7-uoju puslapiu.
Pasaulio literatūroje: Denas Braunas „Da Vinčio kodas“. Iš pirmų 20 psl neįžvelgiau nieko, dėl ko tai būtų galima vadinti grožine literatūra... pigaus popso ekvivalentas literatūroje.
3. Tu skaitai.
5. Tu nepastebejai, kad nera 4-to punkto.
6. Tu dabar tai patikrinai.
7. Tu sypsaisi. Geros dienos!
metal4ewer rašė: Umberto Eco - Rožės vardas, nė trečdalio neperskaiciau, tikejaus geros knygos, o raso apie vienuoliu aiskiariagystes
Mano viena draugė irgi nuolat keikė tą knygą, tad užsimaniau ir aš pažėt ar ji jau tikrai toks blogis. Man visai patiko. Rekomenduočiau net. Bet jei skaitysit, praedėkit nuo pirmo skyrio (praleiskit tas įžangas), kitaip tikrai numesit į šoną.
poliphili rašė: Jei bloga knyga, niekad negaištu laiko. Jeigu skaityti, tai tik tai kas tau įdomu. Bandžiau skaityt Egziuperi "Citadelė". Šlamštas. Per daug išliaupsinta, įveikiau 20 puslapių, pakako.
Negali teigti, kad ši knyga yra pernelyg išliaupsinta veltui - taip nėra. Knyga yra nemažai verta, bet, deja, ne visiems suprantama, tad galima nepurkštaut, kad tai neperskaitoma, nesuprantama ir t. t. Tiesiog ne Tavo nosiai ši knyga, ir tiek. Gal po 20 metų imsi ir lengviai perskaitysi, juk nežinai.
Aš pati šios knygos neperskaičiau, tačiau tikrai pritariu minčiai, kad čia yra pats brandžiausias autoriaus kūrinys. Beje, palyginus "Citadelę" ir "Mažąjį princą" (kuris man dabar yra šlamštas), nepanašu, kad jie būtų to paties autoriaus rašyti - tai kaip žemė ir dangus, bet "Citadelė" - ne visų nosiai, tad perskaito tie, kurie gali tai suprasti.
bandžiau įsitraukti į Saulėlydžio sagą dar pačioje pradioje, kai nebuvo sukurtas filmas. Pima dalis man patiko bet antrą vos prisiverčiau perskaityti ir dabar, nors ir draugė labai įkalbinėja, net nesiruošiu skaityti daugiau. Žiauriai nesivyliau
Don DeLillo - Kosmopolis. Vat dėl jo rašymo stiliaus – užburiantis, plaukiantis, neskubus, randant laiko apžiūrėti smulkiausias detales ir apmąstyti kasdienius, nepastebimus šio pasaulio reiškinius man pasirodė per smulkmeniška. Per dieną nenuvažiavo apsikirpti vis sustodavo pavalgyti, sustikti su žmona ir t.t. Mintys labai išplėtotos, dažnai užsigalvoja, kad tas pastatas gražus ir pan. tai kažkiek nervina. Sunku susikaupti.
_Cherry_ rašė: Roderick Gordon, Brian Williams "Tuneliai" - pati knyga atrodė graži, nauja ir labai įdomi, bet kai pradėjau skaityt, tai nusišauk vietoj... Kažkokia nesąmonė. Nuobodu! Veltui sugaišau laiką. Daugiau nei puse tos neįdomios knygos perskaičiau
pima dalis gal ir neidomi bet antra ir trecia zymiai geresne
man tai tokių kad visą knygą perskaityčiau,bet būtų nuobodi nėra. paskaitau pirmus ~20psl ir užtenka. patinka-skaitau toliau,nepatinka-imu kitą knygą ;]
Jei bloga knyga, niekad negaištu laiko. Jeigu skaityti, tai tik tai kas tau įdomu. Bandžiau skaityt Egziuperi "Citadelė". Šlamštas. Per daug išliaupsinta, įveikiau 20 puslapių, pakako.
PiktaLeLe rašė: O.Balzakas "Tėvas Gorijo" . Nepatiko tikriausiai dėl to,kad nepatinka šis rašytajas. Jo rašymas mane tiesiog nervina. tas vieno daikto aprašymas kelių puslapių tiesiog erzina. skaitai ir galvoji:"na gi,kada gi baigsis šio daikto aprašymas,nes jau nebeįdomu". Net neperskaičiau visos šios knygos.
Nežinau, man tie aprašymai nė kiek nepamaišė, tai kaip tik sukuria didelį vaizdingumą. Be to, juos juk galima ir praleisti. Svarbiausia, pati istorija labai tikroviška ir sukrečianti. Viena geriausių mano skaitytų knygų.
Roderick Gordon, Brian Williams "Tuneliai" - pati knyga atrodė graži, nauja ir labai įdomi, bet kai pradėjau skaityt, tai nusišauk vietoj... Kažkokia nesąmonė. Nuobodu! Veltui sugaišau laiką. Daugiau nei puse tos neįdomios knygos perskaičiau
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2022 m. liepos 31 d. 20:18:21
Aš prasčiausių knygų net nesistengiu perskaityti... bet tokie įsimintini atvejai, kuomet mečiau skaityti knygą pradinėje stadijoje, buvo šie.
Lietuvos literatūroje: Marius Katiliškis „Miškais ateina ruduo“ (ir šitai yra mokyklos kurse...). Jei knygos siužetas toks pats kaip ir filmo, kurį peržiūrėjau, tai džiaugiuosi, kad mano skaitymas pasibaigė ties 7-uoju puslapiu.
Pasaulio literatūroje: Denas Braunas „Da Vinčio kodas“. Iš pirmų 20 psl neįžvelgiau nieko, dėl ko tai būtų galima vadinti grožine literatūra... pigaus popso ekvivalentas literatūroje.
2020 m. sausio 4 d. 19:19:18
Prastesnė gali būti iš lietuviškų: Unikauskas "Klauskite Daktaro" (neskaičiau, bet sekiau tv laidas)
2012 m. birželio 20 d. 20:14:11
Gal neprasčiausia, bet tiesiog dar nesuaugau dvasiškai ar kaip nors kitaip iki jos... Citadėlė (Antoine de Saint-Exupery)
2011 m. spalio 23 d. 16:32:44
2011 m. spalio 1 d. 20:25:41
2011 m. rugpjūčio 22 d. 15:43:12
Umberto Eco - Rožės vardas, nė trečdalio neperskaiciau, tikejaus geros knygos, o raso apie vienuoliu aiskiariagystes
Mano viena draugė irgi nuolat keikė tą knygą, tad užsimaniau ir aš pažėt ar ji jau tikrai toks blogis. Man visai patiko. Rekomenduočiau net. Bet jei skaitysit, praedėkit nuo pirmo skyrio (praleiskit tas įžangas), kitaip tikrai numesit į šoną.
2011 m. rugpjūčio 22 d. 13:42:52
2011 m. birželio 27 d. 18:50:43
Jei bloga knyga, niekad negaištu laiko. Jeigu skaityti, tai tik tai kas tau įdomu. Bandžiau skaityt Egziuperi "Citadelė". Šlamštas. Per daug išliaupsinta, įveikiau 20 puslapių, pakako.
Negali teigti, kad ši knyga yra pernelyg išliaupsinta veltui - taip nėra. Knyga yra nemažai verta, bet, deja, ne visiems suprantama, tad galima nepurkštaut, kad tai neperskaitoma, nesuprantama ir t. t. Tiesiog ne Tavo nosiai ši knyga, ir tiek. Gal po 20 metų imsi ir lengviai perskaitysi, juk nežinai.
Aš pati šios knygos neperskaičiau, tačiau tikrai pritariu minčiai, kad čia yra pats brandžiausias autoriaus kūrinys. Beje, palyginus "Citadelę" ir "Mažąjį princą" (kuris man dabar yra šlamštas), nepanašu, kad jie būtų to paties autoriaus rašyti - tai kaip žemė ir dangus, bet "Citadelė" - ne visų nosiai, tad perskaito tie, kurie gali tai suprasti.
2011 m. kovo 27 d. 19:49:34
2010 m. rugsėjo 19 d. 20:52:53
2010 m. rugpjūčio 17 d. 12:35:06
2010 m. liepos 16 d. 17:16:46
Roderick Gordon, Brian Williams "Tuneliai" - pati knyga atrodė graži, nauja ir labai įdomi, bet kai pradėjau skaityt, tai nusišauk vietoj... Kažkokia nesąmonė. Nuobodu! Veltui sugaišau laiką. Daugiau nei puse tos neįdomios knygos perskaičiau
pima dalis gal ir neidomi bet antra ir trecia zymiai geresne
2010 m. liepos 16 d. 17:12:58
2010 m. liepos 16 d. 17:04:13
2010 m. birželio 21 d. 15:46:15
2010 m. birželio 9 d. 23:01:12
O.Balzakas "Tėvas Gorijo" . Nepatiko tikriausiai dėl to,kad nepatinka šis rašytajas. Jo rašymas mane tiesiog nervina. tas vieno daikto aprašymas kelių puslapių tiesiog erzina. skaitai ir galvoji:"na gi,kada gi baigsis šio daikto aprašymas,nes jau nebeįdomu". Net neperskaičiau visos šios knygos.
Nežinau, man tie aprašymai nė kiek nepamaišė, tai kaip tik sukuria didelį vaizdingumą. Be to, juos juk galima ir praleisti. Svarbiausia, pati istorija labai tikroviška ir sukrečianti. Viena geriausių mano skaitytų knygų.
2010 m. birželio 6 d. 11:27:10
2010 m. birželio 6 d. 10:20:00
2010 m. birželio 5 d. 23:15:51
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. birželio 5 d. 22:46:36