Master of Puppets – nes klasiškiausias ir labiausiai mano numylėtas iš klasikinių albumų.
Load – nes jame atrandu vis kažko sau netikėto ir naujo.
St. Anger – nes jis nepelnytai drabstomas šūdais, nors yra gana inovatyvus ir ekscentriškas albumas.
Turbūt klasikiniai albumai, objektyviau vertinant, išstumtų Load ir St. Anger iš trejetuko, bet būtent prie šių trijų albumų aš grįžtu dažniausiai ir jie mane labiausiai intriguoja. Kažkada reikės perklausyti visą Metallica diskografiją nuosekliai, kad susiformuočiau dar geresnį įspūdį.
Hm.. Siaip Savatage 1983 metais anksciau uz metallico's ""Kill 'em all"" isleido albuma "sirens". Apskritai Savatage palikus seseli kazkur , ot visai bereikalo.. :| Na o is metalikos gal koks "Master of Puppets" , retai as ta metallica klausau..
Šiuo metu tai:
1.Kill 'em all
2.And Justice for All
3.Master of Puppets/ Ride the lightning
Kaip kure gera muzika taip ir kurs.O kad kuria vis kitokius albumus tai tik sveikintina.Nebijo eksperimentuoti,todel ir ju muzikos klausosi tiek vyresni,tiek jaunimas.Asmeniskai man jau 24 metus pati megstamiausia grupe.
Geriausi:
1. ...and Justice for all
2. Ride the Lightning
3. Master of Puppets
Blogiausi:
1. Reload
2. S&M
3. St. Anger
...Užsimiršta ilgametės skriaudos, žodis \\\"rokas\\\" praranda kriminalinę prasmę. Nors dar nespėjame iki galo susivokti, kas gi čia iš tikro vyksta? Klausinėjame, ar reikalingas mums rokas, ar galima leisti metalą, piktinamės roko muzikos gausumu...
[Komjaunimo tiesa, 1988, nr.34]
1. Ride the Lightning
2. Master of Puppets (nors kartais norisi skirti jam ir pirmąją vietą)
3. Kill 'Em All (visgi geras tas pirmas blynas, o klausantis gali tik įsivaizduoti, koks tad reikšmingas įrašas buvo tais laikais)
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2022 m. kovo 26 d. 22:10:33
Master of Puppets – nes klasiškiausias ir labiausiai mano numylėtas iš klasikinių albumų.
Load – nes jame atrandu vis kažko sau netikėto ir naujo.
St. Anger – nes jis nepelnytai drabstomas šūdais, nors yra gana inovatyvus ir ekscentriškas albumas.
Turbūt klasikiniai albumai, objektyviau vertinant, išstumtų Load ir St. Anger iš trejetuko, bet būtent prie šių trijų albumų aš grįžtu dažniausiai ir jie mane labiausiai intriguoja. Kažkada reikės perklausyti visą Metallica diskografiją nuosekliai, kad susiformuočiau dar geresnį įspūdį.
2013 m. lapkričio 12 d. 16:26:50
Netelpa į 3-tuką:
1. Death Magnetic
2. And Justice for All
3. Ride the Lightning
4. Master of Puppets
5. Black Album. Vis tik...
6. Garage Inc.
7. Kill'em All (nors gal turėtų aukščiaubūti, hmmm... bet kažkaip netelpa...)
8. Reload
9. Load
10. nu tai St. Anger taip išeina...
nu taiva... kažkaip taip...
2012 m. lapkričio 23 d. 22:36:16
1.Black album 2.ride the lightning. 3. and justice for all
2012 m. vasario 6 d. 12:01:39
Hm.. Siaip Savatage 1983 metais anksciau uz metallico's ""Kill 'em all"" isleido albuma "sirens". Apskritai Savatage palikus seseli kazkur , ot visai bereikalo.. :| Na o is metalikos gal koks "Master of Puppets" , retai as ta metallica klausau..
2012 m. vasario 6 d. 11:23:36
1.Ride the lighting
2.Master of Puppets
3.Death Magnetic
2011 m. rugsėjo 30 d. 23:41:27
2. Metallica
3. Ride The Lightning
2011 m. rugsėjo 8 d. 01:13:34
2011 m. liepos 10 d. 09:35:17
2.Kill Em All
3."black album"
2011 m. gegužės 15 d. 18:07:41
2.Garage days, inc (b-sides and covers)
3.Master of puppets
2011 m. gegužės 15 d. 12:02:21
2.Master Of Puppets
3.St.anger
2011 m. sausio 25 d. 00:15:09
2011 m. sausio 24 d. 16:14:24
1.Kill 'em all
2.And Justice for All
3.Master of Puppets/ Ride the lightning
2011 m. sausio 24 d. 14:40:34
2011 m. sausio 23 d. 15:16:12
2011 m. sausio 23 d. 15:12:50
2010 m. spalio 15 d. 09:23:20
1. ...and Justice for all
2. Ride the Lightning
3. Master of Puppets
Blogiausi:
1. Reload
2. S&M
3. St. Anger
...Užsimiršta ilgametės skriaudos, žodis \\\"rokas\\\" praranda kriminalinę prasmę. Nors dar nespėjame iki galo susivokti, kas gi čia iš tikro vyksta? Klausinėjame, ar reikalingas mums rokas, ar galima leisti metalą, piktinamės roko muzikos gausumu... [Komjaunimo tiesa, 1988, nr.34]
2010 m. spalio 14 d. 20:55:28
vietomis suskirstin negaliu nes man jie visi vienodai geri
2010 m. rugpjūčio 15 d. 21:41:36
2. Master of Puppets (nors kartais norisi skirti jam ir pirmąją vietą)
3. Kill 'Em All (visgi geras tas pirmas blynas, o klausantis gali tik įsivaizduoti, koks tad reikšmingas įrašas buvo tais laikais)
2010 m. rugpjūčio 6 d. 14:51:10
PLIUSAS :
1. AJFA
2. MOP
3. RTL
MINUSAS :
1. RELOAD
2. LOAD
3. DM
o trumpinimai kad labiau true atrodytu ?
2010 m. rugpjūčio 6 d. 14:50:05
2. Master of Puppets
3. And Justice for All