grubi klaida; ) iš oficialaus Verve puslapio: The Verve's fourth album, titled "Four" is due for release Aug 18 [UK] and Aug 19 [US]..
ne visos Verve'ų dainos kabina, bet vien tokie perlai kaip Northern Soul, On YOur Own ar Lucky Man su This Time daro/darė (pažiūrėsim kaip Four skambės) juos mano vienais mėgstamiausių; )
šiaip tai jie jau yra išleidę 3 albumus o šis bus ketvirtas ir vadinsis Four kažkas labai įdomiai naujienas rašo
o šiaip visai patinka jų "Love Is Noise" ir laukiu nesulaukiu jų naujojo albumo
Daina šita nauja tai popsova kažkokia. ...Ar bent kaip tokio stiliaus dainai kažkokios jėgos trūksta. Urban Hymns man asmeniškai patinka kaip albumas, gan maloniai klausosi. o čia jie man kažkokie į U2 panašūs, nelimpa
Jo, ir kaip tik perskaičius pavadinimą norėjau pakomentuot dėl Portishead'ų, bet mane aplenkė Hopeless
2008 m. birželio 26 d. 20:15:55
ne visos Verve'ų dainos kabina, bet vien tokie perlai kaip Northern Soul, On YOur Own ar Lucky Man su This Time daro/darė (pažiūrėsim kaip Four skambės) juos mano vienais mėgstamiausių; )
2008 m. birželio 26 d. 12:36:35
2008 m. birželio 26 d. 00:11:28
o šiaip visai patinka jų "Love Is Noise" ir laukiu nesulaukiu jų naujojo albumo
2008 m. birželio 25 d. 17:19:07
Jo, ir kaip tik perskaičius pavadinimą norėjau pakomentuot dėl Portishead'ų, bet mane aplenkė Hopeless
2008 m. birželio 25 d. 14:33:17
2008 m. birželio 25 d. 01:54:55
2008 m. birželio 24 d. 17:25:14
2008 m. birželio 24 d. 15:35:51
2008 m. birželio 24 d. 15:28:44