R7wa - man daug linksmiau skaityti ssrs laiku vadoveli, ypac biologijos, kur ryskiai matosi politikos demonstravimas, nes siaip man ji blogai rupi. O gamta ir politika ar visa sociologija visiskai nesusije, nes vienur pasaulis kitur tik zmogaus tustybė. Bet gerai visa tai, gali bendrai suzinoti apie gamta ir kartu apie kompartijos planus. : D nes jie dar sugris.
s2- rašė: Ulisas nėra gera knyga, ji nėra tas dailininko veiksmas su lengvai lengvai ranka. Ji iš viso nėra veiksmas ir dar blogiau kad nei knyga tai nėra. Jei tau patinka kapstytis kitu fantazijose, net ne tai, tikriau fantazijų fantaziškuose fantazavimuose ir viso to fantaziškuose aiškinimuose ir nuo to dėtis labai protingu. Tai naudingiau auginti bulves. Visiškai viskas prasilenkia su tiesa, nes visa knyga yra melas - padaugintas iš dviejų, mažiausiai.
Skaitau ssrs laikų biologijos vadovelį apie gyvūnus. Dabar žinau apie sliekus ir kaspinuočius, varles ir erkes. O netrukus žinosiu ir apie tave.
Kritikuodamas "Ulisą", sakydamas, kad tai knyga-melas, dar drįsti prisipažinti, kad skaitai SSRS laikų vadovėlį, kurių politika ir buvo paremta vien propaganda?
O mano lentynoje šiuo metu gyvena Remarko "Juodasis obeliskas", o ausinėse - "Vakarų fronte nieko naujo". Abi knygos geros.
yrafilmas sukurtas pagal knygą kurį kaip ir mačiau. bet bent aju knygoj labai jau ilga ta tokia įžanga;perskaičiau gal jau 50psl, o jei nežinočiau apie ką bus rašoma, tai net negalvočiau kad apie tai, nes jau visai ne į temą.... teks gal mest ją į kampą
Ulisas nėra gera knyga, ji nėra tas dailininko veiksmas su lengvai lengvai ranka. Ji iš viso nėra veiksmas ir dar blogiau kad nei knyga tai nėra. Jei tau patinka kapstytis kitu fantazijose, net ne tai, tikriau fantazijų fantaziškuose fantazavimuose ir viso to fantaziškuose aiškinimuose ir nuo to dėtis labai protingu. Tai naudingiau auginti bulves. Visiškai viskas prasilenkia su tiesa, nes visa knyga yra melas - padaugintas iš dviejų, mažiausiai.
Skaitau ssrs laikų biologijos vadovelį apie gyvūnus. Dabar žinau apie sliekus ir kaspinuočius, varles ir erkes. O netrukus žinosiu ir apie tave.
Matytumet, Silentistas online. Viskas regis tvarkoj. Tik metus ne zodzio puslapyj nesurezga, children of bodom ir bury tomorrow 10-ais vertina kasdien.
2 sportai, kur kartais reikia galvos.
Balti, juodi laukeliai. Karalius, bokštas, pėstininkas...
Čia šachmatų žaidėjai Mintis į priekį gena tinka.
Čia galvą naudot privaloma, Strategija – apgalvota.
O futbolo aikštėje, žiūrėk. Kova verda beprotiška!
Kamu
Bet jeigu is 48 saliu kur LT reitingu lentelej yra140ieji pasaulyje, ateityje turesim gera komanda, to pasekoje - ir stadijona, as nebetylesiu kaip sirgalis. Reksiu, spardysiu kamuoli, losiu totalizatoriu ir nesirgsiu uz kokia yiponcu komanda kaip snd
Ka reik daryti kad nemiegotu ant zemes kamuoliai? Reik juos spardyt metyt ar kitaip gniauzyt, nes apkerpejes daiktas sukiuza, sudziuna, nebestangrus - ypac vasara! Kick de bol ;7]
2012 m. sausio 30 d. 20:44:30
Jonas Mekas - "Trys draugai: Jurgis Mačiūnas, Yoko Ono, John Lennon". Superinė!
2012 m. sausio 26 d. 16:52:08
Ernestas Hemingvėjus "Senis ir jūra"
2012 m. sausio 26 d. 16:36:11
stephen king " kerė"
įdomi. lengvai skaitos
2012 m. sausio 26 d. 16:16:31
I AM OZZY,
Ozzy Osbourne with Chris Ayres
2012 m. sausio 20 d. 20:37:55
Kaip aš tapau kvailiu
2012 m. sausio 16 d. 15:53:54
Pradėjau skaityt , sudomino
2012 m. sausio 16 d. 14:02:49
2012 m. sausio 16 d. 01:24:42
2012 m. sausio 15 d. 16:32:26
2012 m. sausio 14 d. 19:18:24
2012 m. sausio 14 d. 14:34:13
2012 m. sausio 14 d. 14:16:53
2012 m. sausio 14 d. 13:52:43
2012 m. sausio 14 d. 11:42:09
Ulisas nėra gera knyga, ji nėra tas dailininko veiksmas su lengvai lengvai ranka. Ji iš viso nėra veiksmas ir dar blogiau kad nei knyga tai nėra. Jei tau patinka kapstytis kitu fantazijose, net ne tai, tikriau fantazijų fantaziškuose fantazavimuose ir viso to fantaziškuose aiškinimuose ir nuo to dėtis labai protingu. Tai naudingiau auginti bulves. Visiškai viskas prasilenkia su tiesa, nes visa knyga yra melas - padaugintas iš dviejų, mažiausiai.
Kritikuodamas "Ulisą", sakydamas, kad tai knyga-melas, dar drįsti prisipažinti, kad skaitai SSRS laikų vadovėlį, kurių politika ir buvo paremta vien propaganda?
2012 m. sausio 14 d. 11:38:09
Antje Babendererde "Laumžirgių vasara"
Teko skaityti šį romaną - paprastas, bet patiko.
O mano lentynoje šiuo metu gyvena Remarko "Juodasis obeliskas", o ausinėse - "Vakarų fronte nieko naujo". Abi knygos geros.
2012 m. sausio 14 d. 11:28:55
2012 m. sausio 8 d. 23:12:22
"egzorcistas".
yrafilmas sukurtas pagal knygą kurį kaip ir mačiau. bet bent aju knygoj labai jau ilga ta tokia įžanga;perskaičiau gal jau 50psl, o jei nežinočiau apie ką bus rašoma, tai net negalvočiau kad apie tai, nes jau visai ne į temą.... teks gal mest ją į kampą
Negalima jos mesti į kampą!
2012 m. sausio 8 d. 22:37:48
2012 m. sausio 5 d. 12:28:33
2012 m. sausio 3 d. 19:24:04