Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
kombinacijos:
keptos stintos, taip skanu kad net grauziu pirstus
skrudinti riesutai pabandykit tikrai skanu
kepta duona
nekepta duona su cesnaku
suris
karstai rukytas karsis
Dazniausiai irgi be uzkandziu geriu,tada pasijaucia grynas alus.Taciau a-zet'e skaiciau kad aluje yra gyvuju bakteriju skatinanciu apetita,tai daznai irgi nesusilaikau su kuom nors uzkast-saslykai,kepti koldunai su griedtine,namu rukymo zuvis...Mmm,pasaka.Kita vertus esu mate kaip alu su silke geria,net ziureti negara buvo,o paciam ryztis nemanau ar drysciau.Taippat nelabai suprantu ir gerima su zaliais kiausiniais,kazkaip nedraugiskai skrandziui atrodo.
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2009 m. birželio 3 d. 14:20:24
Senamiesčio piršteliai
skanu skanu.
+
2009 m. birželio 3 d. 13:56:04
2009 m. birželio 2 d. 16:03:08
2009 m. birželio 2 d. 15:00:44
2009 m. birželio 1 d. 22:59:53
2009 m. birželio 1 d. 22:58:01
dar neblogai surus kvieciai OHO Snack
Užmaskuota chemija...O šiaip geriausia tai rūkytos kiaulių ausys,o vegetarams - virto sodininko piršteliai...
2009 m. birželio 1 d. 21:58:52
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2008 m. rugpjūčio 26 d. 23:04:06
2008 m. rugpjūčio 26 d. 16:41:01
2008 m. rugpjūčio 23 d. 12:22:22
keptos stintos, taip skanu kad net grauziu pirstus
skrudinti riesutai pabandykit tikrai skanu
kepta duona
nekepta duona su cesnaku
suris
karstai rukytas karsis
2008 m. rugpjūčio 23 d. 08:04:35
2008 m. rugpjūčio 23 d. 08:04:00
2008 m. rugpjūčio 19 d. 13:01:29
2008 m. rugpjūčio 19 d. 12:00:38
2. sudyti riesutai,
3. rukyta desra
4. rukyta skumbre
2008 m. birželio 26 d. 18:42:56
Aš alų labiau mėgstu su užkandžiais, bet kažkodėl beveik visada geriu be užkandžių...
Tai ko taip? Vietoj užkandžių dar alaus buteliukas išeina?
Nebūtinai...
2008 m. birželio 26 d. 18:21:05
2008 m. birželio 26 d. 18:19:08
Aš alų labiau mėgstu su užkandžiais, bet kažkodėl beveik visada geriu be užkandžių...
Tai ko taip? Vietoj užkandžių dar alaus buteliukas išeina?
2008 m. birželio 26 d. 17:36:51
2008 m. birželio 26 d. 17:27:40
2008 m. birželio 26 d. 13:10:20