O kuo jis juokingas? Niekuo nejuokingas, kiekvienas atlikejas turi savita stiliu ir tai saunu.
Siaip Ne-Yo nepatinka, nors ir esu r&b gerbejas. Neuzkabina jo dainos niekaip. Truksta jo kuriniams kazkokio kabliuko, kad galeciau ta daina klausyti ilgiau negu pora dienu.
jo - kad dainas jis kurti moka, tai kaip sakoma - kas duota, to neatimsi, stebiuosi jo pasisekimu in UK, stebetinas snobu coldplay populiarumas sioje salyje turejo dar kuri laika islaikyti juos virsuneje, kaip niekad mielas NEW #1
Paklausau. Jo dainos, tokios kaip: Time, So Sick, Sexy Love arbecause of you man patinka
O Closer verta dėmesio dainuška.
Nors tokio stiliaus muzikos beveik neklausau, tačiau apie NE-YO mano nuomonė gera
Iš tikrųjų paveikslo apimties neribojimas tampa problema, nes jei atsimenat, aš irgi buvau pasimovęs ant jos. Bet išmokau ją sutvarkyt, tiesa, reitingo taškus tik sau tegalėjau sutvarkyt, nes narys pats turi išsitrint redaguodamas tuos paveikslus.
Silentist komentarai su be galo dideliais vaizdais laužė tą temą. Komentarus ištryniau (sorry Rimai, bet taip tik galėjau išspręst problemą), tad turėtų veikt. Deja tik tas perdėtai didelis reitingo taškų kiekis pasiliko...
Jeigu grupėje yra vienas vizionierius, o kiti palankūs esamam grupės modeliui, kam laužyt gerą dalyką. Mano mėgstamiausia visų laikų grupė irgi yra vieno vizionieriaus grupė – man tai puikiai veikia. Kodėl tu tai pateiki kaip kažkokį inferior modelį.
2008 m. spalio 25 d. 18:36:58
2008 m. liepos 4 d. 18:35:42
2008 m. liepos 4 d. 10:32:25
Siaip Ne-Yo nepatinka, nors ir esu r&b gerbejas. Neuzkabina jo dainos niekaip. Truksta jo kuriniams kazkokio kabliuko, kad galeciau ta daina klausyti ilgiau negu pora dienu.
2008 m. liepos 3 d. 18:56:08
2008 m. liepos 2 d. 14:01:42
2008 m. birželio 30 d. 17:48:41
2008 m. birželio 30 d. 11:18:48
2008 m. birželio 29 d. 21:13:57
O Closer verta dėmesio dainuška.
Nors tokio stiliaus muzikos beveik neklausau, tačiau apie NE-YO mano nuomonė gera
2008 m. birželio 29 d. 21:10:58