Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
Sahja | ![]() Didier Marouani |
||||
Silentist | ![]() Karališka Erdvė Su karaliaus diena visus ir visas... |
||||
4Blackberry | ![]() Peter Gabriel |
||||
einaras13 | ![]() Black Sabbath |
||||
malia | ![]() Sandra |
||||
Konditerijus | ![]() Klasikinė muzika https://youtu.be/s-HX7z81NmU?si=rHZE1q06sy6ZHMgX |
||||
PLIKASS | ![]() Apoptygma Berzerk |
2009 m. birželio 7 d. 19:42:21
'Lietuva - Lietuviams uz Tevyne.mp3'
atrodo kaip kazkas be jokiu pedsaku apie kazka panasaus i islavinta muzikos pasirinkima.
2009 m. birželio 7 d. 19:26:15
Kaip aš noriu taip argumentuoju, po galais!
Tai jeigu argumentuoji taip,kaip kaimietė,tai neužšok daugiau nei gali,neapsimesk kad ką nors supranti apie muziką...Protingas žmogus,supras kad tai nėra argumentas,o debilės sapalionė.
2009 m. birželio 7 d. 19:25:12
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2009 m. birželio 7 d. 19:23:49
violator>> svarbu tik šiuo, konkrečiu atveju, nes jis daugiau nieko nesugeba: nei jis groja, nei jo dainos kokios nors įpatingos. Yra daugybė variantų kai balsas grengždžantis gražu, o čia - šūdas. Išsiaiškinom dabar pozicijas?
2009 m. birželio 7 d. 19:23:23
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2009 m. birželio 7 d. 19:21:30
violator>> tu pats klausai ką sakai? aš sakau "balsas grengždžia jam dainuojant", o tu man aiškini, kad nesusiję su dainavimu
2009 m. birželio 7 d. 19:20:57
2009 m. birželio 7 d. 19:19:25
2009 m. birželio 7 d. 19:19:16
violator>> ai ok, baigiam viešai aiškintis santykius. Vistiek nerasim kompromiso...
Aš tai tikrai nerasiu.Negaliu bendrauti muzikos tema,su tais kuriems svarbus gražus ar negražus balsas...
2009 m. birželio 7 d. 19:17:42
violator>. neargumentuotas?? aš juk labai aiškiai pasakiau jo suknistas balsas grengždžia jam dainuojant? kas tau neaišku šitam suknistam sakiny? Čia muzikos svetainė, muzikantas turi turėti talento, o jis nei pats groja nei sudainuot sugeba. p.s. ko tu čia tą popsą prikišinėji nesuprantu? Tau vertėtų nedalyvauti music'e, nes matosi, kad neturi ką veikt, tik ir ieškai progos prisiknist prie normalių žmonių. Manyčiau kažką sako tai, kad sugebėjai 3 kartus būti užblokuotas?
2009 m. birželio 7 d. 19:16:34
2009 m. birželio 7 d. 19:13:37
2009 m. birželio 7 d. 19:12:40
2009 m. birželio 7 d. 19:12:35
violator
,,Lyginant su tavimi mano muzikos samprata pasiekusi auksčiausią lygį.'' - Visiška netiesa,sulyginant jūsų pirmą komentarą šioje temoje.Jūsų muzikinės sampratos tipas,būtų panašiausias į senos kartos muzikos mokytojos...
2009 m. birželio 7 d. 19:11:06
violator
,,Lyginant su tavimi mano muzikos samprata pasiekusi auksčiausią lygį.'' - Visiška netiesa,sulyginant jūsų pirmą komentarą šioje temoje.Jūsų muzikinės sampratos tipas,būtų panašiausias į senos kartos muzikos mokytojos...
2009 m. birželio 7 d. 19:08:42
violator
Visiškai nesuprantat,ką aš prieš tai parašiau.Ir M.M čia nesusijęs,susijęs jūsų visiškai neargumentuotas,bereikšmis,debiliškas komentaras.Jei būčiau adminas iš kart tokius komentarus ištrinčiau...Po jūsų pirmo komentaro,vienintelis galimas dalykas,parsisiūsti laiudiško vestuvinio popso ir music,lt nedalyvaut,aplamai...Jeigu neturi ko pasakyti,tada nieko nesakyk.
2009 m. birželio 7 d. 19:04:02
2009 m. birželio 7 d. 18:57:35
violator>> jumis?
Kur tu suprasi,ką tau sakau - akla višta,intelekto ir orumo nulis,apskritai...Tieisog ką jūs veikiate tokiame saite?Klausykitės power hit radio popso,ir apskritai,kam jum diskutuot apie kažkokią muzika...
2009 m. birželio 7 d. 18:55:35
violator>> jumis?
Atkreipiau dėmesį,į tokį jūsų debilišką komentarą.Man gėda,dėl tokių žmonių Lietuvoje,su tokiu aukštu ''intelektu''... Jie gimė kaimiečiai,ir nhumirs kaimiečiais/masonais ir kitais dalbajonais...Nu jei nesuprantat,liaudiškai jus galiu pavadinti,ne daugiau nei Kėdainių miesto fyfa...Gero Sekmadienio vakaro...
2009 m. birželio 7 d. 18:51:39