Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456 ... 17
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
be_inis
2009 m. birželio 7 d. 19:42:21
Cia dadedant, to veikejo parasas:
'Lietuva - Lietuviams uz Tevyne.mp3'
atrodo kaip kazkas be jokiu pedsaku apie kazka panasaus i islavinta muzikos pasirinkima.

Atsakyti
Violator1982 (Užblokuotas)
2009 m. birželio 7 d. 19:26:15
Dead_soul rašė:
Kaip aš noriu taip argumentuoju, po galais!

Tai jeigu argumentuoji taip,kaip kaimietė,tai neužšok daugiau nei gali,neapsimesk kad ką nors supranti apie muziką...Protingas žmogus,supras kad tai nėra argumentas,o debilės sapalionė.

2009 m. birželio 7 d. 19:25:12
Ai gerai, daėdei. Eik ieškotis kitos aukos I'm out.

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
2009 m. birželio 7 d. 19:23:49
Dead_soul rašė:
violator>> svarbu tik šiuo, konkrečiu atveju, nes jis daugiau nieko nesugeba: nei jis groja, nei jo dainos kokios nors įpatingos. Yra daugybė variantų kai balsas grengždžantis gražu, o čia - šūdas. Išsiaiškinom dabar pozicijas?
Tu aplamai,apie muziką nieko nesupranti... Ypač apie Lietuvišką muziką,galiu užtikrintai pasakyti,kad neturi jokio muzikinio skonio,neskaitant į tavo galimus komentarus,kad turi savo favoritus.Nė velnio neturi - komercinio produkto vergė,bet aišku to nesupranti,nes esi kaimietė...

2009 m. birželio 7 d. 19:23:23
Kaip aš noriu taip argumentuoju, po galais!

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
2009 m. birželio 7 d. 19:21:30
Dead_soul rašė:
violator>> tu pats klausai ką sakai? aš sakau "balsas grengždžia jam dainuojant", o tu man aiškini, kad nesusiję su dainavimu Jaučiuosi lyg ginčydamasi su penkiamečiu, kuriam svarbiausia įrodyti savo tiesą. Gana jau!
''balsas grengždžia jam dainuojant", - tai aš jau sakiau,kad taip ,,argumentuoja'' tik vestuvinių čestuškių mėgėjai...

2009 m. birželio 7 d. 19:20:57
violator>> svarbu tik šiuo, konkrečiu atveju, nes jis daugiau nieko nesugeba: nei jis groja, nei jo dainos kokios nors įpatingos. Yra daugybė variantų kai balsas grengždžantis gražu, o čia - šūdas. Išsiaiškinom dabar pozicijas?

Atsakyti
Dead_soul
2009 m. birželio 7 d. 19:19:25
violator>> tu pats klausai ką sakai? aš sakau "balsas grengždžia jam dainuojant", o tu man aiškini, kad nesusiję su dainavimu Jaučiuosi lyg ginčydamasi su penkiamečiu, kuriam svarbiausia įrodyti savo tiesą. Gana jau!

Atsakyti
2009 m. birželio 7 d. 19:19:16
Dead_soul rašė:
violator>> ai ok, baigiam viešai aiškintis santykius. Vistiek nerasim kompromiso...

Aš tai tikrai nerasiu.Negaliu bendrauti muzikos tema,su tais kuriems svarbus gražus ar negražus balsas...

2009 m. birželio 7 d. 19:17:42
Dead_soul rašė:
violator>. neargumentuotas?? aš juk labai aiškiai pasakiau jo suknistas balsas grengždžia jam dainuojant? kas tau neaišku šitam suknistam sakiny? Čia muzikos svetainė, muzikantas turi turėti talento, o jis nei pats groja nei sudainuot sugeba. p.s. ko tu čia tą popsą prikišinėji nesuprantu? Tau vertėtų nedalyvauti music'e, nes matosi, kad neturi ką veikt, tik ir ieškai progos prisiknist prie normalių žmonių. Manyčiau kažką sako tai, kad sugebėjai 3 kartus būti užblokuotas?
,, aš juk labai aiškiai pasakiau jo suknistas balsas grengždžia jam dainuojant?'' - tai nė vienu procentu NĖRA argumentas.Taip gali argumentuoti tik vargšas kaimo jaunimas.Beje,šitas jūsų komentaras nėra susijęs nei su muzika,nei su dainavimu,nei su niekuo...

2009 m. birželio 7 d. 19:16:34
violator>> ai ok, baigiam viešai aiškintis santykius. Vistiek nerasim kompromiso...

Atsakyti
vinipuchas
2009 m. birželio 7 d. 19:13:37
Baikit off topic. Kalbant į temą, esu kažkada tai perklausęs "Baigėme mokyklą" albumą. Tikrai neblogai suėjo, žinant tai, kad tai ne mano stiliaus atlikėjas. Neturiu nieko prieš

Atsakyti
Dead_soul
2009 m. birželio 7 d. 19:12:40
violator>. neargumentuotas?? aš juk labai aiškiai pasakiau jo suknistas balsas grengždžia jam dainuojant? kas tau neaišku šitam suknistam sakiny? Čia muzikos svetainė, muzikantas turi turėti talento, o jis nei pats groja nei sudainuot sugeba. p.s. ko tu čia tą popsą prikišinėji nesuprantu? Tau vertėtų nedalyvauti music'e, nes matosi, kad neturi ką veikt, tik ir ieškai progos prisiknist prie normalių žmonių. Manyčiau kažką sako tai, kad sugebėjai 3 kartus būti užblokuotas?

Atsakyti
2009 m. birželio 7 d. 19:12:35
Violator1982 rašė:
Dead_soul rašė:
violator DDD wahaha DD o mikutavičius ne popsas? DDD didžiausias lietuvos undergroundas turbūt Aš nesuprantu apie muziką, taip? Lyginant su tavimi mano muzikos samprata pasiekusi auksčiausią lygį. Jis mane fyfa, akla višta vadins, nes mat man mikutavičius nepatinka DD Oj vaikeli, liaukis vaidinti debilą.

,,Lyginant su tavimi mano muzikos samprata pasiekusi auksčiausią lygį.'' - Visiška netiesa,sulyginant jūsų pirmą komentarą šioje temoje.Jūsų muzikinės sampratos tipas,būtų panašiausias į senos kartos muzikos mokytojos...
Natos,Gražus balsas ir t.t... žemiausias galimas lygis...

2009 m. birželio 7 d. 19:11:06
Dead_soul rašė:
violator DDD wahaha DD o mikutavičius ne popsas? DDD didžiausias lietuvos undergroundas turbūt Aš nesuprantu apie muziką, taip? Lyginant su tavimi mano muzikos samprata pasiekusi auksčiausią lygį. Jis mane fyfa, akla višta vadins, nes mat man mikutavičius nepatinka DD Oj vaikeli, liaukis vaidinti debilą.

,,Lyginant su tavimi mano muzikos samprata pasiekusi auksčiausią lygį.'' - Visiška netiesa,sulyginant jūsų pirmą komentarą šioje temoje.Jūsų muzikinės sampratos tipas,būtų panašiausias į senos kartos muzikos mokytojos...

2009 m. birželio 7 d. 19:08:42
Dead_soul rašė:

Visiškai nesuprantat,ką aš prieš tai parašiau.Ir M.M čia nesusijęs,susijęs jūsų visiškai neargumentuotas,bereikšmis,debiliškas komentaras.Jei būčiau adminas iš kart tokius komentarus ištrinčiau...Po jūsų pirmo komentaro,vienintelis galimas dalykas,parsisiūsti laiudiško vestuvinio popso ir music,lt nedalyvaut,aplamai...Jeigu neturi ko pasakyti,tada nieko nesakyk.

2009 m. birželio 7 d. 19:04:02

Atsakyti
2009 m. birželio 7 d. 18:57:35
Dead_soul rašė:
violator>> jumis? aš tau pensininkė kokia? prie ko čia "prikyn" ar "čiuju"? aš turbūt kažko nelabai suprantu? čia kažkoks bandymas atkreipti į save dėmesį ar kaip? Eina tema apie Mikutavičių, o tu prikiši čia kažkokius "Litovcus". Žodžiu, žmogau, nusikalbėjai visiškai. Gal tu koks apsirūkęs? DDD

Kur tu suprasi,ką tau sakau - akla višta,intelekto ir orumo nulis,apskritai...Tieisog ką jūs veikiate tokiame saite?Klausykitės power hit radio popso,ir apskritai,kam jum diskutuot apie kažkokią muzika...

2009 m. birželio 7 d. 18:55:35
Dead_soul rašė:
violator>> jumis? aš tau pensininkė kokia? prie ko čia "prikyn" ar "čiuju"? aš turbūt kažko nelabai suprantu? čia kažkoks bandymas atkreipti į save dėmesį ar kaip? Eina tema apie Mikutavičių, o tu prikiši čia kažkokius "Litovcus". Žodžiu, žmogau, nusikalbėjai visiškai. Gal tu koks apsirūkęs? DDD

Atkreipiau dėmesį,į tokį jūsų debilišką komentarą.Man gėda,dėl tokių žmonių Lietuvoje,su tokiu aukštu ''intelektu''... Jie gimė kaimiečiai,ir nhumirs kaimiečiais/masonais ir kitais dalbajonais...Nu jei nesuprantat,liaudiškai jus galiu pavadinti,ne daugiau nei Kėdainių miesto fyfa...Gero Sekmadienio vakaro...

2009 m. birželio 7 d. 18:51:39

Atsakyti
Puslapiai: 123456 ... 17
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Joanna Newsom Joanna Newsom
7,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
10:40 - 4Blackberry
Nesvarbu tas komentaras. Tik pasakysiu čia, kad tikiuosi, jog Vasaros 5 kažkuo atsieis į naudą!
07:28 - Silentist
5 metai kai mire didysis Morikone o mes cia turskiames su sau lygiais stebuklu smelio dezeje
07:07 - einaras13
Tikiuos, kad nereiks senų gerų įspėjimų išsitraukt, nes priminsiu, jog įspėjimai galioja ir prieiga prie paskyros gavus 5 įspėjimus yra apribojama. Ne taip ir seniai ši priemonė buvo pritaikyta vienam asmeniui, gali būti pritaikyta darkart.
07:05 - einaras13
Jei nori išjungt komentarus ant diarių, tai tuos diarius rašyk ne music'e, nes čia tokio funkcionalumo nėra. Jei nori platformos savo mintims čia, tai prisitaikyk prie platformos ir daryk tai pagal taisykles.
07:04 - einaras13
Ir šiaip, kas čia per susireikšminimas, bandymas save padaryti kažkokiu kankiniu ar labai svarbiu žmogumi, kuriam gyvenime nesiseka? Jei tu galvoji, kad tavo asmeninės problemos čia labai įdomios, tai taip tikrai nėra.
07:02 - einaras13
Nemačiau Viltės komentaro, bet tamstos pasiteisinimas skamba naglai. Nugi puikiai žinai, jog negalima iš oro disponuoti savo administratoriaus galiomis ir trinti komentarus tik dėl to, jog tau jie nepatogūs.
00:48 - Silentist
Vilte, istryniau jusu komenta. Kvieciu vilenskus skaitancius mane zmones rytoj uz psy tvoros. Kaunas tegul kaunas uz suvalku koridorius visokius. Kvieciu i vasaros5 kalna visos odos, rases,ugio,sveikumo,profesijos ,muzikos,amziaus zmogiukus tarp 17ir19 v
00:38 - Silentist
Nes kitu komentai nuslinks mano paties kelis esminius diarikomentus. Ar man reiketu svetimus tiesiog profilaktiskai pratrinti edzkaa?
00:34 - Silentist
Sveiki kurie sveiki!
Kaip isjungt commentus ant diario. aciu
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 286
  Iš viso užsiregistravę: 73653
  Naujausias narys: juliannemo
  Šiandien apsilankė: 40255