| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | Normal Isn'tPuscifer |
||||
| Very_crazy_enough | Somebody Bigger Than You and IElvis Presley |
||||
| PLIKASS | Far AwayNickelback |
||||
| Sahja | Omut (chi-li remix)Chi-Li |
||||
| einaras13 | Listen To The ScatmanScatman John Savotiškas Scatman John\'o in memoriam – jo džiazo kūrinių fragmentai (stuburą sudaro What If, bet yra scat\'ų ir iš tokių dainų kaip Well You Needn\'t) sulipdyti ir remiksuoti eurodance stiliumi labai skoningai. Klausomiausias jo katalogo kūrinys. |
||||
| Konditerijus | I Was WrongThe Sisters of Mercy |
Ir su kitais atvejais, jei pasitaikys, manau, galima taip pat daryti. Kaip kažkas minėjo, kad čia šiukšlynas, tai labai neprošal apsivalyti ir truputi daugiau tvarkos sukurti.
2026 m. vasario 21 d. 23:59:04
Gal prieš 15m. nupirkau Absolute Garbage albumą,kuris mane neblogai kabino, bet atidaviau vaikams, kas labiau tiko jų mėgiamui muzikos žannrui. Tačiau paaiškėjus, kad visus iš mano kolekcijos jiems dovanotus kompaktus jie pradangino - kai kurių grupių CD nusipirkau kolekcijai - grynai sau. Tačiau atstatydamas įvarių atlikėjų įrašų kolekciją, dominuojančią pirmenybę atidaviau - studijiniems albumams. Taip mano kolekcijoje atsirado ši albumas, nes jų grojimo maniera ir stilius - veža, o šis gabaliukas - vienas iš geriausių.
2005 m. balandžio 30 d. 15:16:39