Čia reikia būti savimi.Nedaryti kažko dirbtino,pagal stereotipus,kas jau gaunasi neberomantiška.Nuo panos priklauso,kas jai atrodo romantiška( kapinės etc.)geriausia būtų susižinoti,ką ji mėgsta(veikti,vietas),aišku tai jai turėtų būti siurprizas.
Kartais man labai sunku nuspręsti, kur vestis merginą ar ką veikti, kad jai patiktų ir padarytų tikrai puikų įspūdį. Ar verta nešti gėles per pirmąjį pasimatymą? Ar verta primygtinai kviesti, nors mergina ir nenori/negali? Kaip ją nustebinti? Būčiau dėkingas, jei kas pasidalintų patirtimi.
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2010 m. gegužės 19 d. 14:39:13
Kapinės...Naktį...Tai labai romantiška...Tik aišku,jeigu iš pradžių merginai ten nejauku,tai patariu įpilti išgerti,kad drąsiau būtų...
Na i toki pasimatyma neiciau. I kapines ? Ir dar isgert ant drasos
2010 m. gegužės 19 d. 13:18:55
Arba jūs čia visi labai ekskliuzyviniai ir originalūs, o aš šabloniška.
2010 m. gegužės 19 d. 13:17:30
2008 m. spalio 11 d. 18:39:00
2008 m. spalio 11 d. 16:37:36
2008 m. spalio 11 d. 15:04:00
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?