Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kas geriau: Arbata ar kava?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
wilcis123456 (Užblokuotas)
2009 m. gegužės 15 d. 22:14:45
paulig

2009 m. gegužės 15 d. 15:45:04
Arbata man pradeda atsibosti..
Todėl dabar geriu kavą.
Bet šiaip mėgstu tiek vieną, tiek kitą

Atsakyti
montimer
2009 m. gegužės 14 d. 21:36:12
ir kavą ir arbatą geriau, geriu ir gersiu.

Atsakyti
Violator1982 (Užblokuotas)
2009 m. gegužės 14 d. 20:10:35
Pastebėjau,kad čia daugumai kava nelimpa.Įdomiai...Aš tai koffemanas,kartais prisimenu,kad širdis gali neatlaikyti tiek daug kofeino...Ką jau kalbėti apie miegą...Neprisimenu,kada gerai išsimiegojau.Visada būnu pavargęs,irzlus ir pan.Bet kavos neatsisakysiu...

2009 m. gegužės 14 d. 18:04:59
Kavą mečiau gert gal kokiais 2004 m. Geriu arbatą. Dažniausiai žalią, paprastą arba su kokiom pridėtom papildomom medžiagom, aromatais ir pan. Nemėgstu vaisinių, rūgščios man jos. Geriu tik tą užplikomą, na, kartais tenka ir pakelius užsipilt, bet čia kur nors svečiuos pavyzdžiui. O balta arbata tai tokia įdomi visai. Ji gan brangi kiek teko matyt, bet labai lengva, taip kad daug išeina. Dėl cukraus arbatoj, dažniausiai be, kitą kartą kaip užeina, įsimetu, jei cukraus turiu. Cukrų dedu kai arbata pakeliais būna.

2009 m. gegužės 14 d. 16:01:23
Aš mieliau renkuosi arbatą. Kavos negeriu, nes man neskanu, bet kavos kvapas vienas mano mėgstamiausių.

Atsakyti
prieblanda
2009 m. gegužės 14 d. 15:10:33
Kažkokie pamišę visi dėl tos arbatos

Aš už kavą. Juodą, ką tik sumaltų pupelių, be cukraus. Dar gėris Braziliška kava iš Kauno "Supremo" kavinukės.

Arbatomis mėgaujuosi retai, dažniausiai tai būna žalia, bet tarkim šiuo metu turi ir juodosios, raudonosios, žalios su imbieru, medaus krūmo, aviečių šakelių, ramunėlių. Visos sveriamos.

2009 m. gegužės 14 d. 14:58:12
Daugiau arbata geriu, bet neretai ir kavos ismaukiu

2009 m. gegužės 14 d. 02:27:26
Cukraus, beje, i 0,6 litro puoduka beriu nuo puses iki vieno saukstelio. Tik kad kompensuoti naturalu juodos arbatos kartuma.

2009 m. gegužės 14 d. 02:26:05
Arbata vartoju po kokius 3 litrus per diena. Greiciausiai issibaigia juoda, tada kol kas nors nuperka juodos - zalia, su priedais, be priedu, netgi ciobreliai bei metos.
Turiu toki puoduka 'I <3 TEA' mazdaug 0,6 l talpos. Tai va kas pusantros valandos vidutiniskai varau i virtuve ji uzsipildyti. Ir taip visa diena dazniausiai. Nebent ne namie bunu.
Kava geriau paskutini karta gal pries menesi... ne savo noru. Kava siaip ner blogai, retkarciais netgi skanu, bet man jinai durna poveiki sukelia. Migdo.

2009 m. gegužės 14 d. 01:09:15
Aš pirmenybę teikiu arbatai. Paskutinį kartą kavą gėriau prieš gerą savaitę. Jei jau visgi geriu arbatą, tai tada į ją būtinai įsipilu ir pieno.

Atsakyti
lacunacoil
2008 m. lapkričio 30 d. 17:12:45
Man irgi iškart Arbatos Klubas prieš akis

Aš kavos visai negeriu, na nebent 3in1 bet ir ta jau kažkaip nebelenda. Labiausiai mėgstu įvairių žolelių arbatas. Liepžėdžių, ramunėlių, ypač Čiobrelius maišytus su Avietėm. Bet paskutiniu metu labai mėgstu Etno arbatas ypač, atrodo, aksominį vakarą Dar įsidedu medaus tai pasaka

Bet šiaip jei geriu tai geriu su medum arba citrina, cukraus niekada nesidetu, nebent į metų arbatą.

2008 m. lapkričio 30 d. 16:57:01
Taip, baltą arbatą esu ragavus.
Mėgstamiausia mano - žalia ir raudona.
Kava irgi gerai, ypač mėgstu su pienu, balintą.

Atsakyti
Hitthebrakes
2008 m. lapkričio 30 d. 14:41:45
Aisku kad uz arbatele nors ir kavos retkarciais neatsisakau

Atsakyti
coachella
2008 m. lapkričio 30 d. 13:52:05
Kaip tik tą 'baltąją' Lipton dabar pasidariau sau (šaunūs pakeliai tie, man patiko). Atrodo,kad nedaug ten jos pribeta, bet užtenka porai min. palikti ir visos arbatžolės 'išsiskleidža' (panašiai kaip su tais kiniškos arbatos 'rutuliukais') ..bet tai skonis,kaip žalios arbatos. Truputi kartus, bet niekada į arbatą nededu cukraus. Raudonoji pasirodė skaniausią iš visų (nedaug), kurias teko gerti.

Vis dėl to, coffee is my thing
https://i241.photobucket.com/albums/ff162/largemammories/11515Drink-Coffee-Posters.jpg

2008 m. lapkričio 30 d. 12:18:03
Mėgstu sugadint arbatą (paprastą, iš pakelių) gausiu kiekiu cukraus. Nežinau jokių kitokių rūšių, negu, kad pasiūlo padavėja. Žalia/raudona/juoda — turbūt informacija adaptuojama pagal kliento batus. O kavą mėgstu airišką. Tik šitos jau negadinu cukrumi, nes ta jau būna pagadinta viskiu.

Atsakyti
The_Wicked_One
2008 m. lapkričio 30 d. 12:04:55
dievinu arbatą, konkrečiai žalią. mėgstu ne per daug prikvapintą, pvz su jazminais, nors kartais visai nieko ir prikvapintos būna. dar mėgstu Šambalą, ten kažkokį arbatų mišinį, kitaip sakant. Juodą arbatą taip pat mėgstu, bet įsikalbėjau sau, kad nuo jos labai dantys geltonuoja, tai dabar ir dėl to ir dėl kitų priežasčių rečiau geriu. šiaip labai mėgstu su vyšniomis. kai turėjau miego sutrikimų dar gerdavau prieš miegą raudonąją arbatą,. bet neypatingai man ji patiko ir aš jos nebegeriu. rytas be žalios arbatos puodelio yra sugandintas ir nepilnavertis rytas.

paprastai perku arbatą sveriamą, bet kai būnu ten, kur nėra glaimybių plikytis, tai geriausiai eina lipton tuose naujuose maišeliuose. konrkečiai lipton Gold, nes Grėjus man kartais poer daug šampūnu atsiduoda. be šitos, dar eina ETNO žolelių arbatos, ypač kai jau artinasi peršalimas. keltas puodelių karštos ETNOžolelių arbatos su daug medaus ir citrinos ir tikrai geriau pasidaro.

kava šiaip yra visai nieko gėrimas, tik turiu problemų su skrandžiu, kurias kava dar labiau paaštrina, tai ją geriu tik tada , kai būna labai didelis mieguistumas ir tik po valgio.

ai va, aš už arbatą, kaip tik einu užsiplikyt dabar `]

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
LoseControl
2008 m. lapkričio 30 d. 11:19:20
Aš už arbatos siurbčiojimą! Dar nemėgstu kavos. Arbata labai ramina, ir šiaip skanu.

Atsakyti
S0lveiga
2008 m. lapkričio 30 d. 10:50:34
Aš už žalią arbatą :>

Atsakyti
LowLife (Užblokuotas)
2008 m. lapkričio 30 d. 02:11:35
Na tema keistoka,sakyčiau...Tiek Kava tiek Arbata gali būti gera.Nors esu daugiau kavos gurmanas,tačiau mėgstu ir gerą arbatą.Niekad neleidžiu kad prastesnė kava ar arbata gadintų mano gerklo gomurą.Jei nėra kito pasirinkimo,tada iš vis negeriu...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Eglė Jurgaitytė Eglė Jurgaitytė
5,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

09:09 - 4Blackberry
Penktadienis gražus kol kas.
06:54 - Very_crazy_enough
Arba
1.real negrazus zmones
Arba
2.agrastai never nesusirandantys sau poros
Nedadarytumas veikia ir sodina bendra nuotaika.
06:49 - Very_crazy_enough
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
17:35 - 4Blackberry
Gerai, tinka ir man prisidėt.
17:30 - 4Blackberry
Kokie radikalūs kontrastai dienos dainoje šiandieną.
18:55 - Very_crazy_enough
" Visi esate saugus! "
Евге́ний Ви́кторович Приго́жин
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
12:37 - Very_crazy_enough
666 6e6tine6 ka veikti per 666ines? Laukti 777miniu!
12:36 - 4Blackberry
Quiero más points
12:26 - Konditerijus
No quiero más…
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 935
  Iš viso užsiregistravę: 73765
  Naujausias narys: RodgerHennin
  Šiandien apsilankė: 80673