Firestarter rašė: prasneko brandyla -.- zinotum ka jie padare mano seimai dar ne taip ju nekestum ^.^
Neitin koks argumentas nekęsti rusiškos muzikos ir/ar apskritai visos tautos. Meno su tokiais dalykais panioti nereikėtų, juolab, kad yra tikrai geros ir prasmingos rusų muzikos. Be to, blogo rusai padarė ne vieno tavo šeimai ir dėl keleto banditų, sėdėjusių valdžio, nekęsti visos šalies ir jos gyventojų (juolab kalbos) kažkaip nelabai protinga.
Pritariu visom 4.
Tiesa ta, kad visomis kalbomis pilna ir geros muzikos, ir totalaus šlamšto. Nors kartais to šlamšto šaknų taaaaip smagu paklausyt būna... Paprikolu, tskant. Prisimint tokius Laskovyj Maj, paklausyt Juros Šatunovo - kaip jis per tiek laiko nepasikeitė... O jei rimčiau - Kino, Kino ir tik Kino man kelia daugiausia gerų minčių. Va ir dabar tokius primena Piknik - nežinau, kodėl jie man taip panašūs į Kino. Gėda man, bet tai nesenas mano atradimas. Ir man labai sunku suprast tuos, kurie rusų kalbos nesupranta, nes taip jau yra, kad suprantu tiesiog puikiai, tad net sunku įsivaizduot, kad kas jos nemoka...
Firestarter rašė: prasneko brandyla -.- zinotum ka jie padare mano seimai dar ne taip ju nekestum ^.^
Neitin koks argumentas nekęsti rusiškos muzikos ir/ar apskritai visos tautos. Meno su tokiais dalykais panioti nereikėtų, juolab, kad yra tikrai geros ir prasmingos rusų muzikos. Be to, blogo rusai padarė ne vieno tavo šeimai ir dėl keleto banditų, sėdėjusių valdžio, nekęsti visos šalies ir jos gyventojų (juolab kalbos) kažkaip nelabai protinga.
Gerai žinau šitas: Mumiy Troll, Bi - 2 ir Zemfira, nes kai buvau jaunesnė sesuo labai klausydavo ir dabar jei kur išgirstu su mielu noru paklausau. Muzikai tautybė ir kalba nėra svarbi, jei muzika yra gera, o to popso pilna visur, tik niekas neliepia klausyti jo nesikapstant giliau.
Amelie rašė: Cia kaip ir lietuviskas popsas - tai, kas paciame virsuje iskile, yra labai nieko gero, o kai giliau pasikapstai, tokiu nuostabiu dainu galima atrast.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. balandžio 13 d. 14:01:01
2009 m. balandžio 13 d. 00:26:40
prasneko brandyla -.- zinotum ka jie padare mano seimai dar ne taip ju nekestum ^.^
Pritariu visom 4.
Tiesa ta, kad visomis kalbomis pilna ir geros muzikos, ir totalaus šlamšto. Nors kartais to šlamšto šaknų taaaaip smagu paklausyt būna... Paprikolu, tskant. Prisimint tokius Laskovyj Maj, paklausyt Juros Šatunovo - kaip jis per tiek laiko nepasikeitė... O jei rimčiau - Kino, Kino ir tik Kino man kelia daugiausia gerų minčių. Va ir dabar tokius primena Piknik - nežinau, kodėl jie man taip panašūs į Kino. Gėda man, bet tai nesenas mano atradimas. Ir man labai sunku suprast tuos, kurie rusų kalbos nesupranta, nes taip jau yra, kad suprantu tiesiog puikiai, tad net sunku įsivaizduot, kad kas jos nemoka...
2009 m. balandžio 12 d. 21:55:42
prasneko brandyla -.- zinotum ka jie padare mano seimai dar ne taip ju nekestum ^.^
2009 m. balandžio 12 d. 21:37:06
siaip ne tavo reikalai bet galiu pasakyt kad nebeturiu senelio >.<
Aš niekada neturėjau nei senelės nei senelio,bet to neakcentuoju forumuose,ypač apie rusišką muziką...
2009 m. balandžio 12 d. 21:35:34
2009 m. balandžio 12 d. 21:25:49
Mūsų visų šeimoms.Jūs nesuprantate...Apie ką čia mes...
2009 m. balandžio 12 d. 21:25:16
zinotum ka jie padare mano seimai dar ne taip ju nekestum ^.^
Ką..?
2009 m. balandžio 12 d. 21:22:17
2009 m. balandžio 12 d. 21:11:07
Nekenciu rusijos, rusu kalbos, o apie rusiska muzika tai isvis nekalbu
mažvaikis...gal dar suaugs...
2009 m. balandžio 12 d. 20:41:51
2009 m. balandžio 12 d. 20:03:56
2009 m. balandžio 12 d. 20:03:56
2009 m. balandžio 12 d. 20:02:52
2009 m. balandžio 12 d. 17:00:29
2009 m. balandžio 12 d. 10:57:27
2009 m. balandžio 11 d. 22:48:52
NEKENCIU rusiskos muzikos, rusu kalbos, ir pacios rusijos. tiesiog nepatinka
ash ir nekenciu wisko kas susije su rusija
Rusofobas.
Arba nusistatęs kvailelis.
2009 m. balandžio 11 d. 22:47:47
Rusofobas.
2009 m. balandžio 11 d. 22:45:52
Cia kaip ir lietuviskas popsas - tai, kas paciame virsuje iskile, yra labai nieko gero, o kai giliau pasikapstai, tokiu nuostabiu dainu galima atrast.
Teisingai.
2009 m. balandžio 11 d. 22:44:16
2009 m. balandžio 11 d. 00:17:39