Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Eurovizija Maskva 2009

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
ShadowOfDeath
2009 m. gegužės 17 d. 01:18:32
Na, mano favoritai buvo Danai po jų Norvegai, bet vis tiek džiaugiuos, manau vertas jis to buvo o už Lietuvą net dvi žinutes pavariau

2009 m. gegužės 17 d. 01:16:32
na bet svarbiausia papuolem tarp 25 geriausiu , galim sakyt is 42 saliu patekom beveik i viduriuka (23 vietoj)

Atsakyti
jasaz
2009 m. gegužės 17 d. 01:15:41
nu bet palyginus su kitu saliu dainomis, mes tikrai galejom patekti tarp 15 geriausiu, tik vat truksta teisingumo, niekas apie ta Lietuva negalvoja, neziuri kokia ten daina: gera ar bloga, ignoruoja ir t.t.

Atsakyti
kaktusas2598
2009 m. gegužės 17 d. 01:10:45
O visi labai tikejotes aukstu vietu. Su tokiais atlikejais aukstai nepakilsim niekada.

2009 m. gegužės 17 d. 01:00:55
na kagi, mum labai gerai sekasi su balais... D

Atsakyti
Silentist
2009 m. gegužės 16 d. 22:46:14
neesmė, gal kažką suvėliau, bet prognozuoju maždaug tokias pirmas 1-5 ir 5-10, o LT turėtų būti po dešimtuko, manau.

2009 m. gegužės 16 d. 21:54:12
Silentist rašė:
Aš spėju, kad bus panašiai toks išsidėstymas: 1.Norvegija, 2.Ukraina, 3.Graikija, 4.Rusija, 5.Olandija, toliau likusios: vokietija, anglija, prancūzija, kt. po to dar žemiau: Estija, Lietuva, kt.

olandijos nėra.
O dėl Rusijos, pamatysi neužims nieko gero.

Atsakyti
Silentist
2009 m. gegužės 16 d. 21:39:29
Aš spėju, kad bus panašiai toks išsidėstymas: 1.Norvegija, 2.Ukraina, 3.Graikija, 4.Rusija, 5.Olandija, toliau likusios: vokietija, anglija, prancūzija, kt. po to dar žemiau: Estija, Lietuva, kt.

2009 m. gegužės 16 d. 20:08:49
Bee-Myself rašė:
Aš tiesą sakant nesuprantu, kodėl norvegas turi paimt pirmą vietą, jei dėl jos gali varžytis tik lietuva ir estija.
Man norvegas išvis kažkoks primityvus, kalbu apie tą dainą. Tai jis laimės dėl to, kad gražiai šypsosi?

pritariu, man jo daina irgi primityvi, beryšio.O taip pat manau, gali varžytis ir Izraelis, Islandija, Prancūzija, Dž. Britanija

Atsakyti
Bee-Myself
2009 m. gegužės 16 d. 20:02:50
Aš tiesą sakant nesuprantu, kodėl norvegas turi paimt pirmą vietą, jei dėl jos gali varžytis tik lietuva ir estija.
Man norvegas išvis kažkoks primityvus, kalbu apie tą dainą. Tai jis laimės dėl to, kad gražiai šypsosi?

Atsakyti
Pasiklydus
2009 m. gegužės 16 d. 19:16:23 2011-07-28 05:43:04
.

2009 m. gegužės 16 d. 17:59:56
tylosMinute rašė:
Norvegas jams 1.

gerai, tas, kad 50% visko nulems komisija. Dabar tai teisybė, nelaimės tokia bebalsė, kaip ta turkė.

o Sakis buvo deleguotas komisijos. Šiek tiek keista, kad Kipiras daug nepribalsavo...?

Iš kur žinai, kad būtent tas Sakis buvo deleguotas komisijos?

Atsakyti
tylosMinute
2009 m. gegužės 16 d. 15:47:45
Norvegas jams 1.

gerai, tas, kad 50% visko nulems komisija. Dabar tai teisybė, nelaimės tokia bebalsė, kaip ta turkė.

o Sakis buvo deleguotas komisijos. Šiek tiek keista, kad Kipiras daug nepribalsavo...?

2009 m. gegužės 16 d. 15:22:02
gal kas zinot psl kuriame butu eurovizijos dainu zodziai?

2009 m. gegužės 16 d. 15:14:21
Crazyz rašė:
LowLife rašė:
Aš asmeniškai labai nesidžiaugiu,kad Lietuva pateko į pusfinalį.Suprantu - Medalis,garbė Lietuvai - Tačiau man norisi kad užimtume kaip galima žemesnę vietą - Tuomet dar viskas būtų teisinga,nes man asmeniškai gėda kad beveik eilinį kartą pasirodysime prieš pasaulį,kaip surogatinės muzikos senoliai...Ūkininkai,karvių melžėjai,kuriems lengviausia 30 metų žaisti su rusišku popsu,o Lietuviško etninio folkloro beveik neturime - Įsijunkite DuokimGaro - Net kapelos groja svetimas dainas,ne Lietuviškas...Gal reikės įvesti pamokas,kad jaunają kartą pratintume prie originalo ir aplamaikas ta etninė Lietuviška kultūra?Dabar baisu:Mums Eurovizijai dainas rašė Švedai,Ispanai,ir kas iš to išėjo?Šūdas išėjo...Bandydami visiems įrodyt kad mes galime būti Švedai,Ispanai,Rusai,krintame žėmiau juostis į mėšlo krūvą,nes mes nesuprantame kad nesame robotai...Man gėda dėl viso šito mėšlo - mums davė progą,pasirinkimą,bet vistiek nugali rusiško popso kaimiečiai...Su Rauda - Tikriausiai pasaulis nežino kad esame rūpintojėlių valstybė...

žinok nusišneki.Tu pažiūrėk į latvius, dainavo visą dainą rusiškai ir kas?Kokią dar kultūrą?Čia yra dainų šou, o ne savo šalies kultūrą rodyti.Ši daina Europinio lygio, galima lyginti su Britanijos atstovės daina.Man net šlykštu žiūrėti, kai pvz Balkanų šalys dainuoja savo kalba, tik vat įskyrus šiemet estų dainą, kuri tikrai gera.Tad nuo tavo beprasmiškos nuomonės niekas nepasikeis, nepatinka nežiūrėk Eurovizijos ir negadinkis savo silpnų nervų.Reikia džiaugtis tuo, ką turime.

Tu nesupratai.Neturėjau omenyje,kokia kalba dainuota ar ne...Tai visiškai nesvarbu.Ne tą norėjau pasakyti...

2009 m. gegužės 16 d. 14:17:54
Crazyz rašė:
metalikas rašė:
tos trys nepakartojamos pritaranciosios dainininkes.

ten šiaip buvo ir vienas vyras

nemaciau

Atsakyti
Crazyz
2009 m. gegužės 16 d. 12:33:07
metalikas rašė:
tos trys nepakartojamos pritaranciosios dainininkes.

ten šiaip buvo ir vienas vyras

Atsakyti
Firestarter
2009 m. gegužės 16 d. 12:17:24
man tai noretusi kad norvegija paimtu 1 vieta o lietuva 2

2009 m. gegužės 16 d. 11:52:41
O man pavyzdžiui labai gražu, kad Balkanai ir kiti dainuoja sava kalba! patiko Moldovos daina - ten kazkieno folkloras demonstruojamas, tokie linksmi ir nenusibostantys sokiai. Musu lietuvio pasirodymas labai geras - labai nuosirdus, profesionalus, labai gerai dainavo ir pats Sasha, ir tos trys nepakartojamos pritaranciosios dainininkes.
LowLife - tu pats save kankini kreipdamas i tau labai nepatinkancius dalykus per dideli demesi

Atsakyti
Crazyz
2009 m. gegužės 16 d. 11:39:58
LowLife rašė:
Aš asmeniškai labai nesidžiaugiu,kad Lietuva pateko į pusfinalį.Suprantu - Medalis,garbė Lietuvai - Tačiau man norisi kad užimtume kaip galima žemesnę vietą - Tuomet dar viskas būtų teisinga,nes man asmeniškai gėda kad beveik eilinį kartą pasirodysime prieš pasaulį,kaip surogatinės muzikos senoliai...Ūkininkai,karvių melžėjai,kuriems lengviausia 30 metų žaisti su rusišku popsu,o Lietuviško etninio folkloro beveik neturime - Įsijunkite DuokimGaro - Net kapelos groja svetimas dainas,ne Lietuviškas...Gal reikės įvesti pamokas,kad jaunają kartą pratintume prie originalo ir aplamaikas ta etninė Lietuviška kultūra?Dabar baisu:Mums Eurovizijai dainas rašė Švedai,Ispanai,ir kas iš to išėjo?Šūdas išėjo...Bandydami visiems įrodyt kad mes galime būti Švedai,Ispanai,Rusai,krintame žėmiau juostis į mėšlo krūvą,nes mes nesuprantame kad nesame robotai...Man gėda dėl viso šito mėšlo - mums davė progą,pasirinkimą,bet vistiek nugali rusiško popso kaimiečiai...Su Rauda - Tikriausiai pasaulis nežino kad esame rūpintojėlių valstybė...

žinok nusišneki.Tu pažiūrėk į latvius, dainavo visą dainą rusiškai ir kas?Kokią dar kultūrą?Čia yra dainų šou, o ne savo šalies kultūrą rodyti.Ši daina Europinio lygio, galima lyginti su Britanijos atstovės daina.Man net šlykštu žiūrėti, kai pvz Balkanų šalys dainuoja savo kalba, tik vat įskyrus šiemet estų dainą, kuri tikrai gera.Tad nuo tavo beprasmiškos nuomonės niekas nepasikeis, nepatinka nežiūrėk Eurovizijos ir negadinkis savo silpnų nervų.Reikia džiaugtis tuo, ką turime.

Atsakyti
Puslapiai: 123456
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja ERA Don't You Forget
 ERA

4Blackberry Deep Purple Arrogant Boy
 Deep Purple
 Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje!
Alvydas1 Act of Defiance Poison Dream
 Act of Defiance

Very_crazy_enough Cher All Or Nothing
 Cher
 80!
Konditerijus Shakira La Tortura
 Shakira

Šiuo metu vertiname

Rammstein Rammstein
8,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

18:55 - Very_crazy_enough
" Visi esate saugus! "
Евге́ний Ви́кторович Приго́жин
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
12:37 - Very_crazy_enough
666 6e6tine6 ka veikti per 666ines? Laukti 777miniu!
12:36 - 4Blackberry
Quiero más points
12:26 - Konditerijus
No quiero más…
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1036
  Iš viso užsiregistravę: 73765
  Naujausias narys: RodgerHennin
  Šiandien apsilankė: 66054