| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Don't You ForgetERA |
||||
| 4Blackberry | Arrogant BoyDeep Purple Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje! |
||||
| Alvydas1 | Poison DreamAct of Defiance |
||||
| Very_crazy_enough | All Or NothingCher 80! |
||||
| Konditerijus | La TorturaShakira |

2009 m. gegužės 17 d. 01:18:32
2009 m. gegužės 17 d. 01:16:32
2009 m. gegužės 17 d. 01:15:41
2009 m. gegužės 17 d. 01:10:45
2009 m. gegužės 17 d. 01:00:55
2009 m. gegužės 16 d. 22:46:14
2009 m. gegužės 16 d. 21:54:12
Aš spėju, kad bus panašiai toks išsidėstymas: 1.Norvegija, 2.Ukraina, 3.Graikija, 4.Rusija, 5.Olandija, toliau likusios: vokietija, anglija, prancūzija, kt. po to dar žemiau: Estija, Lietuva, kt.
olandijos nėra.
O dėl Rusijos, pamatysi neužims nieko gero.
2009 m. gegužės 16 d. 21:39:29
2009 m. gegužės 16 d. 20:08:49
Aš tiesą sakant nesuprantu, kodėl norvegas turi paimt pirmą vietą, jei dėl jos gali varžytis tik lietuva ir estija.
Man norvegas išvis kažkoks primityvus, kalbu apie tą dainą. Tai jis laimės dėl to, kad gražiai šypsosi?
pritariu, man jo daina irgi primityvi, beryšio.O taip pat manau, gali varžytis ir Izraelis, Islandija, Prancūzija, Dž. Britanija
2009 m. gegužės 16 d. 20:02:50
Man norvegas išvis kažkoks primityvus, kalbu apie tą dainą. Tai jis laimės dėl to, kad gražiai šypsosi?
2009 m. gegužės 16 d. 19:16:23
2009 m. gegužės 16 d. 17:59:56
Norvegas jams 1.
gerai, tas, kad 50% visko nulems komisija. Dabar tai teisybė, nelaimės tokia bebalsė, kaip ta turkė.
o Sakis buvo deleguotas komisijos. Šiek tiek keista, kad Kipiras daug nepribalsavo...?
Iš kur žinai, kad būtent tas Sakis buvo deleguotas komisijos?
2009 m. gegužės 16 d. 15:47:45
gerai, tas, kad 50% visko nulems komisija. Dabar tai teisybė, nelaimės tokia bebalsė, kaip ta turkė.
o Sakis buvo deleguotas komisijos. Šiek tiek keista, kad Kipiras daug nepribalsavo...?
2009 m. gegužės 16 d. 15:22:02
2009 m. gegužės 16 d. 15:14:21
Aš asmeniškai labai nesidžiaugiu,kad Lietuva pateko į pusfinalį.Suprantu - Medalis,garbė Lietuvai - Tačiau man norisi kad užimtume kaip galima žemesnę vietą - Tuomet dar viskas būtų teisinga,nes man asmeniškai gėda kad beveik eilinį kartą pasirodysime prieš pasaulį,kaip surogatinės muzikos senoliai...Ūkininkai,karvių melžėjai,kuriems lengviausia 30 metų žaisti su rusišku popsu,o Lietuviško etninio folkloro beveik neturime - Įsijunkite DuokimGaro - Net kapelos groja svetimas dainas,ne Lietuviškas...Gal reikės įvesti pamokas,kad jaunają kartą pratintume prie originalo ir aplamaikas ta etninė Lietuviška kultūra?Dabar baisu:Mums Eurovizijai dainas rašė Švedai,Ispanai,ir kas iš to išėjo?Šūdas išėjo...Bandydami visiems įrodyt kad mes galime būti Švedai,Ispanai,Rusai,krintame žėmiau juostis į mėšlo krūvą,nes mes nesuprantame kad nesame robotai...Man gėda dėl viso šito mėšlo - mums davė progą,pasirinkimą,bet vistiek nugali rusiško popso kaimiečiai...Su Rauda - Tikriausiai pasaulis nežino kad esame rūpintojėlių valstybė...
žinok nusišneki.Tu pažiūrėk į latvius, dainavo visą dainą rusiškai ir kas?Kokią dar kultūrą?Čia yra dainų šou, o ne savo šalies kultūrą rodyti.Ši daina Europinio lygio, galima lyginti su Britanijos atstovės daina.Man net šlykštu žiūrėti, kai pvz Balkanų šalys dainuoja savo kalba, tik vat įskyrus šiemet estų dainą, kuri tikrai gera.Tad nuo tavo beprasmiškos nuomonės niekas nepasikeis, nepatinka nežiūrėk Eurovizijos ir negadinkis savo silpnų nervų.Reikia džiaugtis tuo, ką turime.
Tu nesupratai.Neturėjau omenyje,kokia kalba dainuota ar ne...Tai visiškai nesvarbu.Ne tą norėjau pasakyti...
2009 m. gegužės 16 d. 14:17:54
tos trys nepakartojamos pritaranciosios dainininkes.
ten šiaip buvo ir vienas vyras
nemaciau
2009 m. gegužės 16 d. 12:33:07
tos trys nepakartojamos pritaranciosios dainininkes.
ten šiaip buvo ir vienas vyras
2009 m. gegužės 16 d. 12:17:24
2009 m. gegužės 16 d. 11:52:41
LowLife - tu pats save kankini kreipdamas i tau labai nepatinkancius dalykus per dideli demesi
2009 m. gegužės 16 d. 11:39:58
Aš asmeniškai labai nesidžiaugiu,kad Lietuva pateko į pusfinalį.Suprantu - Medalis,garbė Lietuvai - Tačiau man norisi kad užimtume kaip galima žemesnę vietą - Tuomet dar viskas būtų teisinga,nes man asmeniškai gėda kad beveik eilinį kartą pasirodysime prieš pasaulį,kaip surogatinės muzikos senoliai...Ūkininkai,karvių melžėjai,kuriems lengviausia 30 metų žaisti su rusišku popsu,o Lietuviško etninio folkloro beveik neturime - Įsijunkite DuokimGaro - Net kapelos groja svetimas dainas,ne Lietuviškas...Gal reikės įvesti pamokas,kad jaunają kartą pratintume prie originalo ir aplamaikas ta etninė Lietuviška kultūra?Dabar baisu:Mums Eurovizijai dainas rašė Švedai,Ispanai,ir kas iš to išėjo?Šūdas išėjo...Bandydami visiems įrodyt kad mes galime būti Švedai,Ispanai,Rusai,krintame žėmiau juostis į mėšlo krūvą,nes mes nesuprantame kad nesame robotai...Man gėda dėl viso šito mėšlo - mums davė progą,pasirinkimą,bet vistiek nugali rusiško popso kaimiečiai...Su Rauda - Tikriausiai pasaulis nežino kad esame rūpintojėlių valstybė...
žinok nusišneki.Tu pažiūrėk į latvius, dainavo visą dainą rusiškai ir kas?Kokią dar kultūrą?Čia yra dainų šou, o ne savo šalies kultūrą rodyti.Ši daina Europinio lygio, galima lyginti su Britanijos atstovės daina.Man net šlykštu žiūrėti, kai pvz Balkanų šalys dainuoja savo kalba, tik vat įskyrus šiemet estų dainą, kuri tikrai gera.Tad nuo tavo beprasmiškos nuomonės niekas nepasikeis, nepatinka nežiūrėk Eurovizijos ir negadinkis savo silpnų nervų.Reikia džiaugtis tuo, ką turime.