Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
4Blackberry | ![]() Hall & Oates Dėkoju YouTube už pasufleravimą ir priminimą apie šį gėrį. O ir seniai siūlyta į dienos dainą. |
||||
malia | ![]() Depeche Mode |
||||
einaras13 | ![]() Black Sabbath Visuomet malonu prisiminti šią epiką. |
||||
PLIKASS | ![]() a-ha |
||||
DjVaids | ![]() C.C. Catch |
||||
Silentist | ![]() Simply Red |
||||
Sahja | ![]() Nu Virgos (VIA Gra) |
2011 m. gegužės 10 d. 21:06:26
https://www.dykai.lt/idomybes/201....enu- id-48.html
2011 m. gegužės 10 d. 14:38:25
2011 m. balandžio 5 d. 23:27:02
2011 m. balandžio 5 d. 19:47:02
2011 m. balandžio 4 d. 19:11:40
kad iš tikrųjų vaiduoklių būtų
https://www.youtube.com/watch?v=ooqjn0jDo is
Vaiduokliais netiki tik tie,kurie niekada nebuvo su jais susidūrę.
2011 m. balandžio 4 d. 17:42:33
https://www.youtube.com/watch?v=ooqjn0jDo is
2011 m. balandžio 3 d. 21:39:48
tik siaubekuos mano gyvenime
Niekada negali žinoti,kada su jais susidursi...
2011 m. balandžio 3 d. 18:43:33
2011 m. balandžio 3 d. 14:40:42
2010 m. spalio 28 d. 02:06:21
Ar galima nesąmonėmis tikėti?
Tikriausiai jūs pats esate didelė nesąmonė
2010 m. spalio 27 d. 21:00:37
2010 m. spalio 27 d. 00:10:10
2010 m. spalio 26 d. 22:27:29
2010 m. spalio 26 d. 18:00:57
2010 m. rugpjūčio 7 d. 11:28:52
as prisimenu kai ejau i 5 kl, mes su mergom sugalvojome tulike pikudama isikvisti. nu ka pasiimem siulo ir nuejom i tuoleta ta siula pririsom prie duru staktos ir prie lango. kai viena klasioke istare zodus ''pikudama mes kvieciam tave....ar tu ejai'' siulas sujudejo ir uzsiliepsmojo musu akvaizdoj. mes kaip tada visos nerim is tos baimes is to tuoleto kad net sav ta tuoleta nejom. nu poto paslido kalbos kad tame tuolete pradejo detis keisti dalykai ir pan. nzn ar tai tiesa bet kad siulas uzsiliepsnojo lyg niekur nieko tai faktas nes tai mate 12 klaisokiu kurios tada buvo tame tuolete
eiktu sau kokia tu drasi ar tu nezinojai kad pikudama dazniausiai smaugia ar nukerta galva mano klasioko drauges draugei nukirto galva.ji blogiausia dvasia.o as net bildukus bijau issikviest kurie tik netvarka daro ir viskas.
gal buvau galva susitrenkus kad tokius komentarus rasiau
2010 m. liepos 11 d. 21:56:57
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. liepos 11 d. 21:33:14
Apie spiritizmus žinau vieną atvejį, kai moteriškė kviesdavosi tas dvasias, vėliau pas ją bute pradėjo darinėtis spintelių durelės, dar vėliau ją išvežė į psichiatrinę ligoninę, neatlaikė žmogus.
Manau, į temą būtų ir šis video. Žiūrėjau tik kartą, dar vakare, tai paliko labai nejaukų ir nemalonų įspūdį. Su tuo poltergeistu tai išvis brr...
https://www.youtube.com/watch?v=MrbqDeMrX UI
2010 m. liepos 11 d. 19:20:36
as prisimenu kai ejau i 5 kl, mes su mergom sugalvojome tulike pikudama isikvisti. nu ka pasiimem siulo ir nuejom i tuoleta ta siula pririsom prie duru staktos ir prie lango. kai viena klasioke istare zodus ''pikudama mes kvieciam tave....ar tu ejai'' siulas sujudejo ir uzsiliepsmojo musu akvaizdoj. mes kaip tada visos nerim is tos baimes is to tuoleto kad net sav ta tuoleta nejom. nu poto paslido kalbos kad tame tuolete pradejo detis keisti dalykai ir pan. nzn ar tai tiesa bet kad siulas uzsiliepsnojo lyg niekur nieko tai faktas nes tai mate 12 klaisokiu kurios tada buvo tame tuolete
eiktu sau kokia tu drasi ar tu nezinojai kad pikudama dazniausiai smaugia ar nukerta galva mano klasioko drauges draugei nukirto galva.ji blogiausia dvasia.o as net bildukus bijau issikviest kurie tik netvarka daro ir viskas.
What a hell?
2010 m. liepos 11 d. 16:04:08
2010 m. liepos 11 d. 16:03:46