zaide gana normaliai bet nemaciau ne vieno tikslaus perdavimo tiesa kelis maciau bet reiketu ju daugiau.gynyba galima pagirti nes atsilaike pries zvaigzdes bet vis vien pralose ant minimumo
Ginyboje visai neblogai.
Matyt, į galą pavargo.
O šiaop, pagal savo galimybes, nors 2ro kėlinio vidury, matyt, ne vienas jau mini-stebuklo [lygiųjų] tikėjosi.
nieks ir neprasa is nerealiu dalyku ,paprasciausiai jie suzaide ziauriai prastai turbut delto kad beveik visiems lietuviams sezonas dar tik prasideda , juk jie zaide namie galeja bent 3 min palaik kamuoli ramiai
kokiu progu lietuviai sukure ka tu cia kliedi , as nemaciau pas lietuvius nei viena normaluas ,paruosto smugio o tu cia apie neblogas progas kazka kliedi
InFamOus_DoMiniOn_ rašė: hang_em_high> Gal papasakotum Man, kokius grazius lietuviu zaidimo epizodus puolime matei? Man tokiu regeti neteko, neskaitant smugiu, kai kamuolys skriejo 10 metru nuo vartu.
jei tamsta butumet teikesis vertinti lietuviu zaidimo kokybe pagal ju lygi o ne kritikaves viska ka jie padare prasciau nei prancuzai, butumet ju rades. gal kita karta teiksites atkreipti demesi i tai, kad ir lietuviai sukuria neblogu progu
tikejausi lygiuju, bet ir toks rezultatas nera labai blogas. juk galejo buti ir blogiau. gerai lietuviai gynesi ir puolime graziu epizodu buvo, tikrai neblogai suzaide. truksta stankeviciaus, bet ir be jo turi auksto lygio zaideju. netumkit taip ant lt, reikia nepamirst su kuo zaide. o kamuoli varytis ir antakas rengt tikrai moka, nereikia cia nesamoniu kalbet. suzais normaliai treciadieni, vis dar galima tiketis lygiuju
Lietuviu zaidima apibudinciau dviem zodziais:"SPIRK ir BEK". Ziuredamas nesupratau, kokia LT taktika, kiek gyneju buvo, 6? Tikiu, kad prancuzai butu imuse daugiau, jei ne prasta aikstes bukle. Geda saliai su tokiu stadionu. Laukiu atsakomuju varzybu, kurios bus grazesnes akiai (Prancuzu pergale, didesniu rezultatu).
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2010 m. sausio 6 d. 15:48:58
2009 m. balandžio 3 d. 00:29:17
Matyt, į galą pavargo.
O šiaop, pagal savo galimybes, nors 2ro kėlinio vidury, matyt, ne vienas jau mini-stebuklo [lygiųjų] tikėjosi.
2009 m. kovo 31 d. 16:06:14
2009 m. kovo 31 d. 14:49:04
2009 m. kovo 31 d. 14:34:24
2009 m. kovo 31 d. 14:01:11
2009 m. kovo 31 d. 13:51:08
hang_em_high> Gal papasakotum Man, kokius grazius lietuviu zaidimo epizodus puolime matei? Man tokiu regeti neteko, neskaitant smugiu, kai kamuolys skriejo 10 metru nuo vartu.
jei tamsta butumet teikesis vertinti lietuviu zaidimo kokybe pagal ju lygi o ne kritikaves viska ka jie padare prasciau nei prancuzai, butumet ju rades. gal kita karta teiksites atkreipti demesi i tai, kad ir lietuviai sukuria neblogu progu
2009 m. kovo 30 d. 16:28:40
Va dar vienas žaidėjas gimęs DKK. O šitas gimęs ten kažkur jau nepamenu kur
2009 m. kovo 30 d. 15:42:26
2009 m. kovo 30 d. 14:20:24
2009 m. kovo 30 d. 13:37:39
(gerai, kad baltas bent įvartį įmušė, ne taip pikta buvo.)
2009 m. kovo 30 d. 00:58:19
Tik jau kamuolį tai tikrai geriau galėtų išmokti varytis.
3dienį, realistiškai mąstant, rezultatas bus liūdnesnis dar.
2009 m. kovo 29 d. 19:27:39
bet jie stengėsi.
2009 m. kovo 29 d. 18:18:42
2009 m. kovo 29 d. 17:09:13
Gerai kad pralaimejo tik 1:0, o ne 5:0
ir kur čia tas gėris?
2009 m. kovo 29 d. 17:06:35
2009 m. kovo 29 d. 15:21:38
2009 m. kovo 29 d. 13:06:14
2009 m. kovo 29 d. 12:32:48
Tikiu, kad prancuzai butu imuse daugiau, jei ne prasta aikstes bukle.
2009 m. kovo 29 d. 12:28:17