vieną kartą žiemą į kažkokią pelkę įkritau su drauge, o ta dar mane apkaltino, kad aš ją traukiau už rankos ant to ledo...
nuo to laiko baisu eiti per betkokį ledą ; }~
Prisimenu tai , kad kai tėvai išvažiavo į gimtadienį aš mokiausi 4 klasėje (Buvo vasaros atostogos). Kitą rytą mama parvažiavo, be tėčio ir įėjusi į mano kambarį rinkosi kelis savo daiktus, aš tada žaidžiau ant žemės su barbėm ir išeidama pasakė: "Viskas. Mes paskutinį kartą matomės". Ir išvažiavo. Pasirodo, kad tėvai susipyko, o veliau ir išsiskyrė. Aš neglėjau patikėti, kad mama man sako tokius žodžius, aš žinojau, kad ji to nenorėjo sakyti. Bet po skirybų aš gyvenau su mama 1 metus pas giminaičių, o veliau grįžau pas tėti nes mama skrido į Londoną.
9 metu avarijoje buvau...Dar i upe ziema ikritau, nuo medzio kritau, maza i radijetoriu dantis issimusiau, na kai kada profilaktiskai i nosi gaunu ...As traumuota kaip reikalas...
kai pusbroliai uzdare i pufika, zadejo leisti kartu paspardyt kamuoli, jei ka nors isgasdinsiu. nei issigando kas, nei leido zaisti, ir dabar bijau visu siauru ir zemu patalpu.
kai ismokusi skaityti seses pazymiu knygelej pamaciau irasa "tevu[GLOBEJU] parasas galvojau kad tevai tik siaip, is tikro jie yra globejai,nes sese visada mane erzindavo kad as ivaikinta,tai ten jau buvo virsune
green_moon>>DDDDDD nu tu nelaikyk manęs beširde, ar kokia lėtapėde tiesiog į kitą gatvės pusę bijojau taip pat neatsargiai bėgti kaip jis
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2011 m. kovo 29 d. 19:29:29
2011 m. vasario 1 d. 00:15:19
2010 m. gruodžio 9 d. 21:34:48
2010 m. gruodžio 9 d. 01:54:35
2010 m. liepos 7 d. 16:55:59
2010 m. liepos 7 d. 12:54:28
2010 m. liepos 6 d. 18:00:31
nuo to laiko baisu eiti per betkokį ledą ; }~
2010 m. liepos 6 d. 15:13:15
2010 m. birželio 13 d. 19:10:28
2010 m. birželio 6 d. 12:23:18
2010 m. birželio 6 d. 11:20:33
Visi traumuoti
kalbek uz save xD
2010 m. birželio 5 d. 21:39:51
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. birželio 5 d. 15:00:10
2010 m. birželio 5 d. 14:54:11
2010 m. birželio 5 d. 13:16:16
2009 m. birželio 12 d. 22:02:28
2009 m. birželio 5 d. 13:00:27
2009 m. birželio 4 d. 15:36:40
2009 m. birželio 3 d. 19:32:25
2009 m. birželio 3 d. 14:36:12
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!