Vaizdo klipas dainai nieko nesuteikia ir jokių prieskonių neprideda. Daina yra viena, klipas yra kita. Klipas skirtas tam, kad kaip nors vaizdiškai išreikšti dainos mintį, pavaizduoti apie ką ta daina yra sukurta. Tam, kad klausytojas galėtų ne tik klausytis dainos žodžių, bet ir matyti vaizdą, kuris jam sudarytų gražų paveikslą. Žodžiu, komerciškas reikaliukas. Tik kai kurie klipai nesuprantu kam kuriami, nes kartais jie būna visai ne į temą, pagal dainą...
Krypteria - Victoriam Speramus, jei kam įdomu.
Tai va einu, einu ir girdžiu kažkur varnos karkia.
Pakeliu akis į medžius - tuščia.
Kitą dieną vėl tas pats. Ir dar kitą. Ir dar...
Kažkuriuo metu net pamaniau, kad man jau su galva negerai.
Kol vieną vakarą kažkaip nepažiūrėjau klipo. Tada ir dašuto blondinei per kompą paklausyt tą dainą iš ausinuko. Ir varnos vėl ėmė karkti, tik jau iš kolonėlių.
Jokiais budais neprideda. Nebent mano tokia nuomone del to, kad isvis mano megstami atlikejai klipu nekure. Bet isivaizduoju juos - jie tik gadintu viska
Dažnai būna pamatai vaizdo-klipą,jis man patinka ir daina patinka,tačiau vėliau paklausau čia ,paprastai grotuve,ir visai ne tas,visai neįdomi daina...Ir taip yra buve, nemažai kartų..Muzika ne vien garsas,bet ir spalvos,bangos,vaizdai,todėl vaizdo-klipas perduoda daugiau ,nebent jis padarytas ,sugalvotas, išvis be ryšio...
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2015 m. spalio 2 d. 09:07:37
Ne. Jeigu žiūriu negaliu nei į patį kūrinį, nei į vaizdelį koncentruotis. Kaip tik pražiopsau prieskonius.
2015 m. birželio 11 d. 14:43:16
Dažniausia man klipai arba suartina su daina arba atitolina nuo dainos.
2015 m. balandžio 18 d. 14:33:42
https://www.youtube.com/watch?v=aeF1ZvA2IEQ
2014 m. kovo 19 d. 19:26:50
Vaizdo klipas dainai nieko nesuteikia ir jokių prieskonių neprideda. Daina yra viena, klipas yra kita. Klipas skirtas tam, kad kaip nors vaizdiškai išreikšti dainos mintį, pavaizduoti apie ką ta daina yra sukurta. Tam, kad klausytojas galėtų ne tik klausytis dainos žodžių, bet ir matyti vaizdą, kuris jam sudarytų gražų paveikslą. Žodžiu, komerciškas reikaliukas. Tik kai kurie klipai nesuprantu kam kuriami, nes kartais jie būna visai ne į temą, pagal dainą...
2012 m. rugpjūčio 10 d. 10:47:24
Žinoma, kad taip.
Iškart prisimenu savo brangiausios dainos video - atmosferiškumas tobulai įprasmintas.
//
Jei daina primityvi, tada video tiktai nebus su giliomis kontempiacijų užuomazgomis..
2012 m. rugpjūčio 9 d. 21:50:01
dazniasuiai taip su paaugliu popsu buna...
2012 m. rugpjūčio 9 d. 21:48:12
Arba prideda arba atima, kaip pasidarbuota klipe
2012 m. rugpjūčio 9 d. 21:44:26
Su tai priekoniais tai vos ne paranoja mane kartą apnikus buvo.
Einu sau į parduotuvę, ausinėse aišku daina.
Krypteria - Victoriam Speramus, jei kam įdomu.
Tai va einu, einu ir girdžiu kažkur varnos karkia.
Pakeliu akis į medžius - tuščia.
Kitą dieną vėl tas pats. Ir dar kitą. Ir dar...
Kažkuriuo metu net pamaniau, kad man jau su galva negerai.
Kol vieną vakarą kažkaip nepažiūrėjau klipo. Tada ir dašuto blondinei per kompą paklausyt tą dainą iš ausinuko. Ir varnos vėl ėmė karkti, tik jau iš kolonėlių.
Va tau ir prieskoniai iš klipo mp3 formatu
https://www.dailymotion.com/video/x4gxk4_krypteria-victoriam-speramus_music
2012 m. rugpjūčio 9 d. 12:08:32
Aisku prideda...
2012 m. rugpjūčio 9 d. 01:20:17
O kodėl gi ne. Tik labai nuo klipo priklauso - jis gali ir praplėsti dainos mintį, ir nieko bendro su daina netuėt, blaškyt dėmesį.
2012 m. rugpjūčio 8 d. 23:20:05
Prieskonių? Žiūrint, kas tie prieskoniai, nes tarkim dainoje "bėgu bėgu vėl" girdisi automobilio signalo garsas iš vaizdo klipo
Vat ir prieskonis 
2012 m. rugpjūčio 8 d. 23:18:17
Jokiais budais neprideda. Nebent mano tokia nuomone del to, kad isvis mano megstami atlikejai klipu nekure. Bet isivaizduoju juos - jie tik gadintu viska
2012 m. birželio 16 d. 00:40:44
tikrai neretai vaizdo klipas prideda dainai šarmo
2011 m. vasario 2 d. 16:40:14
2011 m. sausio 31 d. 22:26:21
2011 m. sausio 31 d. 22:09:26
2011 m. sausio 31 d. 22:08:05
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2011 m. sausio 31 d. 22:00:16
2011 m. sausio 31 d. 17:02:14
2011 m. sausio 31 d. 15:16:55