Jie-mano mėgstamiausia grupė. Aišku, senosios sudieties, o Appetite For Destruction albumas-genialus. Ir Slash duetas su Fergie dar klausomas... Axl balsas labai stiprus, unikalus, o Slash gitaros solo yra genialūs. Viena geriausių grupių. Axl senosios neatkurs, o Velvet Revolver- Fake Guns N' Roses. Legendos originalioj sudėty...
F#^K!!!!
Nereikėjo man skaityt dviejū pirmų puslapių,iš vis nereikėjo eit į šitą tema...
Ne nu F^#K...Verksiu.Tiksliau jau verkiu...Ne nu kaip galėjo Slash'as taip parsiduot.....
Faina,nes katik mano gitaristų tope jis krito iš pirmos vietos...
Po penkiolikos minučių ir vėl sugrįžo pirmon vieton.Dėl nepaiškinamu priežaščių.
grupė buvo puiki tol, kol tokiam debilavotui debilui kaip axel'as nesusisuko šaratai, ir neišmetė dalies grupės. su tais savo ultimatumo pobudžio sutartimis sušiko visą gunsų likimą ir savo paties. durnius. juolab, kad dabar nieko net išspaust neišeina. gana gerai pradėjo, o šitaip baigs (turbūt)... siūlyčiau jam arba kurt naują grupę, arba pavadinimą keist, ir apskritai palikt guns n roses ramybėj, nes kuo toliau, tuo blogiau. pabandom paklausyt kokio apetite for destruction ir to demokratijos mėšlo(naujas šedevras). ir negaliu patikėt, kad tai tie patys gunsai. ir būtent tai įrodo, jog be slasho ir kitos super komandos( t.y. buvę gunsai) jis nieko padaryt negali.
rabithunter rašė: gal jei ne tas morciaujancio katino balsas dar puse velnio bandas butu, o dabar tai graudu, btw nuosirdziai nekenciu ju uz Bob Dylan "Knocking on Heavens Door" coveri, blogiau gal tik Avril Lavigne...
gal jei ne tas morciaujancio katino balsas dar puse velnio bandas butu, o dabar tai graudu, btw nuosirdziai nekenciu ju uz Bob Dylan "Knocking on Heavens Door" coveri, blogiau gal tik Avril Lavigne...
Am.Yra negestanciu dainu, aisku kaip ir visoms grupems, yra ir nenusisekusiu dainu, nuobodoku, bet is esmes gera grupe.D
ir manau jos ilgai dar zmones neuzmirs
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2011 m. sausio 20 d. 15:16:02
2010 m. lapkričio 3 d. 13:18:39
2010 m. lapkričio 2 d. 21:12:01
Nereikėjo man skaityt dviejū pirmų puslapių,iš vis nereikėjo eit į šitą tema...
Ne nu F^#K...Verksiu.Tiksliau jau verkiu...Ne nu kaip galėjo Slash'as taip parsiduot.....
Faina,nes katik mano gitaristų tope jis krito iš pirmos vietos...
Po penkiolikos minučių ir vėl sugrįžo pirmon vieton.Dėl nepaiškinamu priežaščių.
2010 m. spalio 16 d. 16:01:45
2010 m. spalio 16 d. 12:50:49
daug geru dainu yra sukure legendiniu dainu tiksliau labai gera grupe
legendiniu?..papasakok man bent viena legenda apie juos..
normali grupe.neverta vadinti legendine ,nes po simto metu jau visi bus juos pamirse.
nori legendos paklausyk ju dainu ir isgirsi legenda
2010 m. liepos 16 d. 01:20:28
2010 m. liepos 11 d. 20:11:07
gal jei ne tas morciaujancio katino balsas dar puse velnio bandas butu, o dabar tai graudu, btw nuosirdziai nekenciu ju uz Bob Dylan "Knocking on Heavens Door" coveri, blogiau gal tik Avril Lavigne...
2010 m. liepos 11 d. 20:05:44
2010 m. gegužės 9 d. 19:19:48
Nemėgstu, praktiškai dėl Axl`o balso.
2010 m. balandžio 18 d. 00:16:48
2010 m. balandžio 1 d. 17:13:20
2010 m. balandžio 1 d. 00:55:37
normali grupe.neverta vadinti legendine ,nes po simto metu jau visi bus juos pamirse.
po simto metu bus tiek muzikos stiliu, kad bus pamirsta viskas
2010 m. balandžio 1 d. 00:22:57
Pritariu, niekas nepakeicia originalios sudietes
2010 m. kovo 19 d. 21:54:41
2010 m. sausio 24 d. 19:49:25
Mėgstamiausios jų dainos "Dont Cry", "November Rain".
2010 m. sausio 23 d. 21:01:37
2010 m. sausio 23 d. 15:25:40
ir manau jos ilgai dar zmones neuzmirs
2010 m. sausio 3 d. 11:20:52
2010 m. sausio 3 d. 02:49:39
2009 m. gruodžio 29 d. 12:04:27