Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
saratux
2011 m. balandžio 23 d. 16:35:26
Man tai patinka visi J-rock atlikėjai beveik, šeip music.lt biškį nesamonę padarę, nes kaikuriuos iš jų įrašę prie kitų kategorijų. Nors jie priklauso keletuj iš kategorijų. Šeip iš japoniškos muzikos man labiausiai patinka Miyavi ir kra tačiau musi.lt kra neradau tai truputį mane nuvylė, nes tikėjausi, kad čia juos rasiu. Bet Dir En Grey man labai patiko. Pirmą kart juos išgirdau pas draugę ir mane sužavėjo Šeip nemėgstu skirstyti atlikėjų į grupes, nes svarbu ne kas atlieka o kokia pati daina jos tema melodija ir t.t

2009 m. spalio 13 d. 01:06:47
kaip megeja japonu folkloro, roko, vizualaus roko ir poproko tik ne paprasto pop , kurie tikrai miaukia, galiu pridurt,kad mane sudomino ju nenuvalkiotu dainu stilius,taip yra lievu, kaip ir pas visus muzikantus, kaip ir kiekvienam klausytojui ta pati daina patinka arba ne, bet gerai varo jie. draugai klausia vis kaip tau gali patikt tokios dainos jei nesupranti kalbos, nah as niekada pirmoj vietoj nestatydavau zodziu prasmes esmes ir t.t., man svarbiausias ritmas, zemi dazniai, kad toj pacioj dainoj butu nenuobodi muzika kaip pvz prodygi, visi zino, pas juos ekspirementine muzika, kas sudomina bet koki klausytoja, nes man svarbus isijaust i muzika, kad ji nebutu ar vien fonas ar kaip kitos reztu ausi...zodziu butu saunu jei nors per ateinancius kelis metus atvarytu jei ne i lt tai bent jau artimesne sali, jau uzkniso tokio hoteliai ir kitos prietrankos...

2009 m. rugsėjo 18 d. 21:26:54
ou šita daina buvo, sorry.
kiek pastebėjau, kad kodou ir the final dainų nėra, nors jos tikrai bene pačios gražiausios, bent jau man.
kaip soccer_fan sakė, reikia įsiklausyti į skambesį, kad pajaustum tą vadinamą kaifą klausant. nors yra ir žodžių vertimų, tad įmanoma pažiūrėti ką reiškia tekstai.

Atsakyti
soccer_fan
2009 m. birželio 21 d. 12:32:01
man sita grupe wisai patinka. tik tiek, kad pati pirma karta ju dainu klausiausi cia, ir dainos kurios ykeltos i ju playlista sita man wisai nepadare yspudzio... kaiptik man tada nelabai taip dar labiau. o po to kai su wisokiais gazzet'ais ir tt parsisiunciau ir ju susini dainu, man jie wisai pradejo patikt. swarbu neklausyt paciu zodziu, o wisko bendra skambesi. man ypac praejo apie ketwirta nakties per ausines ju klausyt. taip ejo gerai pro ausis wiskas wiena mase, ir nuo tada man jie patynka... hm, net nezinau kaip tai pasakyt. beja, pries ta nakti dar niekaip nesupratau, kaip j-rock'a ir tt seip japonu muzika galima wirskint. tada supratau- reikia wiska wirskinti wienu metu, ir nekreipti demesio i ka nors labiau i ka nors daugiau. ypac reik neklausyt zodziu, nes tada galwoji kas per debiliski zodziai ir nk nesupranti... liol. beja, pastaba: japonai nemoka BAUBTI xD... ta prasme, palyginus kokius lordi su japonu metalu, tai atrodo kad japonai sako MIAAAU... murrr, kazka jau nusipezu. tikrai, jei susidomesit netyycia ty geriau per koki zmuli ar ka ten turit atsisiuskit ju dainu, nes cia tikrai nlb fainos...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Jordin Sparks Jordin Sparks
6,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:34 - Silentist
Alikas , Dima & Olya
23:28 - Silentist
Silentist sia nakti ilsisi (+gerbejas svencia)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:06 - Silentist
Papa was a Rolling Stone,
Where ever he laid his hat was his home
and when he died, all he left us was alone
01:45 - Silentist
Juokaunu. Du slapti muzikos gerbejai & megejai-nevidonai is nevidoniskiu
01:38 - Silentist
Svetainej narso Silentist(+slaptas gerbejas) kaip ir kasnakt
11:04 - Silentist
Pere Ubu’s David Thomas Dies at 71
11:38 - Alvydas1
Ne, čia tu ne vienas. Nors asmeniškai man Nightwish - legenda.
09:20 - Silentist
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 748
  Iš viso užsiregistravę: 73576
  Naujausias narys: magdalenam
  Šiandien apsilankė: 69130