Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
einaras13 | ![]() Mastodon Dar prieš kelias dienas klausiau šios dainos. Once More Round The Sun albumas man yra vienas mėgstamiausių Mastodon darbų tiek apskritai, tiek iš Brent Hinds gitaravimo perspektyvos. In memoriam Brent Hinds (1974-2025) |
||||
Silentist | ![]() a-ha |
||||
malia | ![]() OMD |
||||
4Blackberry | ![]() Mastodon RIP, Brent Hinds :( |
||||
Sahja | ![]() Yello |
||||
Alvydas1 | ![]() Deftones labai lauktas albumas |
||||
Konditerijus | ![]() The Sisters of Mercy |
||||
PLIKASS | ![]() Volbeat |
2009 m. liepos 1 d. 23:52:40
2009 m. liepos 1 d. 23:43:04
dingusi>>> nori tikėk nori ne, bet visą tai jau dovanojom
Bilietai į paryžiaus katedrą buvo dovanoti per kažkurias kalėdas
parkeris, tiksliau senovine plunksta su visu rinkiniu (senovinis popierius, vaškas ir anspadas) čia per gimtadienį atrodo;o
paskui milijonai angelų skulptūrėlių (mat jin turi kelių šimtų angelų kolekciją)
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2009 m. liepos 1 d. 23:41:43
2009 m. liepos 1 d. 23:38:22
Saviškei dovanojom kalakutą. Gyvą, mažą.: ) Bet ten sava istorija su jais.
2009 m. liepos 1 d. 23:34:19
Jei labai jaunatviška, tai padarykit marškinėlius su kokiu šmaikščiu užrašu, jūsų mokymosi metais, mokyklos foto ar kažkuo pan. ; D Ar ten kokiu "geriausiai auklėtojai".
Arba nupirkit kokias piešimo ant šilko pamokas
2009 m. liepos 1 d. 23:27:18
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2009 m. liepos 1 d. 23:25:11
O daugiau ką pasiūlyt nežinau. Sakai, 70 jai? ;o
Skraistę kokia padovanokit ; D Bobutėm patinka tokie dalykai : D
Galima papuošalus, jei mėgsta ir iš to stilių pagavot. Dar visokioms auklėtojoms, mokytojams taiklu būtų gerus rašiklius dovanoti. Yra tokių parduotuvių, ateist dovanos verslui, ten būna mielų oficialių daikčiukų visokių.
Kažkada esam pirkę rašiklį brangoką tokį, kuris statosi tarp magnetų dviejų ir kabo ore : D Taip fainai atrodo.
Matai, nežinau, kokie ten jūsų santykiai su ta auklėtoja, jūs ten kažką oficialiau norėtumėte ar ir kokios tapkės ružavos tiktų ; DD
2009 m. liepos 1 d. 23:20:58
2009 m. liepos 1 d. 23:13:41
2009 m. liepos 1 d. 22:36:47
2009 m. liepos 1 d. 22:14:49
2009 m. liepos 1 d. 21:16:42