| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2012 m. gegužės 10 d. 20:03:34
Na, negaliu nepabūt bjauri ir nepataisyti, kad ne pačios grupės/muzikantai paprastai kuria klipus, o būna samdomi/šiaip pasikviečiami jų kūrėjai - režisieriai/animatoriai. Bet, aišku, muzikanto indėlio visiškai nubraukti irgi negalima, nes tai, ką jis pasirenka ir su kuo sutinka, kalba apie jį ir jo skonį/suvokimą.
O šiaip tai jo, 2000-aisiais žiūrėjau Californication liežuvį pakabinus, dabar grafika atrodo pasenusi. Bet čia natūralu, kokio Counter Strike'o vaizdelio su Skyrim gi irgi negali lygint, evoliucija gi.
2012 m. gegužės 10 d. 19:45:08
Na, "Californication" klipas, jeigu čia grafinė dalis kliūva, realiai yra 1999 gamybos, tai taip ir atrodo. Pasižiūrėk į kokį Tomb Rider IV, va toks maždaug ir lygis buvo, aišku didžiosios žaidimų studijos pavarydavo geriau, bet tai ir RHCP pagrindinis užsiėmimas ne grafinis dizainas šiaip jau. Tais laikais, pats pamenu, atrodė kietai. O dėl monotoniškumo, tai jau tikrai, kad turbūt nuo skonio ir priklauso, nes tarkim ambient (pirmas atėjęs į galvą stilius) gali būti įvardinta kaip išimtinai "lopšininė" muzika, bet nemanau, kad ji nuo to blogesnė.
2012 m. gegužės 10 d. 19:45:04
velniux, kaip doomo gerbėjas, kaip pats pasisakei (ir apskritai kaip aktyvus muzikos klausytojas), turėtum suprasti, kad nei monotoniškumas, nei lėtumas, nei lopšinė patys savaime toli gražu nėra blogi dalykai. Visa kita - skonio reikalas, ir vertinu paskutinį tavo sakinį - bendrai paėmus, esi teisus. Tik dar galvoju, kad tobulame pasaulyje turbūt reikėtų vertinti gerus muzikos atstovus, kuriančius vertingą ir įdomią muziką, o ne belekokius muzikantus, kad tik groja panašiau kažką į tą stilių, katras tau patinka. Bet čia šiaip pamąstymas.
Pvz., mano manymu, RHCP turi sukūrę vienus geriausių ir išmoningiausių muzikos klipų ever. Ir mano nuomone, By The Way yra vienas iš jų - siužetas su holivudinio veiksmo filmo scenarijumi, smagi vaidyba, geras filmavimas, sveika šyza, humoras, nuolatinis veiksmas, muzikos atitikimas. Manau, kad čia yra viskas, ko reikia, kad klipą būtų smagu žiūrėti, ir norėtum po to jį pakartoti dar ir dar. Bet taip, skonis yra individualus dalykas.
Dėl RHCP monotoniškumo... Na, RHCP gali būti išvadinti įvairiai, galima juos kaltinti nupopsėjimu, galima juos kaltinti pataikavimu masiniam skoniui (gitaros/boso/būgnų darbas gali būti kiek nori geras, bet vis tiek priedainiuose jie nutyla ir lieka lengvučiai popsiški choriukai, būdingi visam mtv rockui apskritai), galima kibti prie jų dainų žodžių ar sakyti, kad Kiedis nemoka dainuot, galima jų nemėgt, bet vadinti jų monotoniškais ir vienodais tikrai negalima. C'mon, visi jų albumai be galo skirtingi tarpusavyje. Taip, jie turi savo braižą, ir visada atskirsi, kad groja būtent RHCP daina, bet jie visada buvo ir išliko labai įvairūs ir eklektiški.
Na, By The Way ir Californication yra vieni didžiausių jų hitų. Bet šios dainos neapima visko, kas yra RHCP. Tiesa, aš šiuo įrašu nesiekiu tavęs priversti juos mėgti, ar dar ką nors - nėra reikalo. Tiesiog manau, kad tau būtų labiau patikę paklausyti ko nors iš senesniųjų jų albumų.
2012 m. gegužės 10 d. 19:32:52
O tu mums aiškini, kad jeigu nežinome, kad nekomentuotume... Niekada tokių dalykų neaiškinau,ir neketinu to daryti.Jūs klaidingai mano post'ą interpetavote.Tiesiog ne kiekvienas gali suprasti tokią ar kitokią muziką,ar filmą ar dar ką nors.Čia kas nors diskriminuojančio ar agresyvaus? nemanau
Ir paskutinis: Kur parašyta kad nebegalima kritikuoti atlikėjų,jei tai darydamas naudoju argumentus? Įveskim cenzūrą,kaip jau minėjau - Pozityvus Music.lt - čia bus tik geros naujienos ir geri atsiliepimai,o kritika irgi tik pozityvi.
2012 m. gegužės 10 d. 19:22:10
Kažkas nepatinka... Dėl vieno komentaro taip susireikšmini...
Galėčiau surasti tų komentarų (ne tik apie Lady Gagą) kur tu gerokai persistengei aptarinėdamas atlikėją. O tu mums aiškini, kad jeigu nežinome, kad nekomentuotume... O tau maišo mūsų komentarai? Jei viskas tvarkoj, tai ko kimbi? Mes irgi revančuojames... Pats ne ką prasčiau pasirodei, tad geriau nesinervuok.
Viskas, diskusija uždaroma
2012 m. gegužės 10 d. 19:21:42
Jūs visiškai nesupratote ką aš parašiau
Aš čia kaip tik apie Lady Gagą atsiliepiau teigiamai,ją panaudojau kaip palyginimą.Juk tema ne apie ją.Nežinau,kas jums yra kosmosas,bet mano kalboje tai nėra nei įžeidimas,nei keiksmažodis.
Aš niekada nekišu kitiems savo nuomonių,ai būtų nesąmonė.Bet kažkam naudinga kad aš negalėčiau dalyvauti diskusijose music.lt
2012 m. gegužės 10 d. 19:15:25
Baikit tas išgalvotas nesąmones,nes šitoj temoj paminėjau Lady Gagą neutraliu būdu,kuris neturi nieko bendro su jūsų eilinėmis provokacijomis prieš mane.Čia išeina vos ne kaip su žydais - tik užsimink kad egzistuoja žydas,ir jus puls kaltinti antisemitizmu.
''dar kazko kaltini'' - KUR????? IR KAIP????
Pentaxx - vieną kartą pacituokite tą vietą,kur jūsų manymu aš ir vėl kažką blogo pasakiau apie gagą,ar apie jus,nes man jau užkniso nesibaigiančios provokacijos iš jūsų pusės,kurios neturi jokio pagrindo,nes aš nieko provokuojančio ar įžeidžiančio nerašinėju.Arba jūs būsite žydas,kurio viešos nuomonės internete pakomentuoti nebegalima.Diskusijos ir yra tam kad komentuotumėme.Arba įveskit diktatūrą music.lt portale,arba mane užblokuokit,jums taip bus geriau,nes visi music.lt mastys tik pozityviai.
2012 m. gegužės 10 d. 18:38:01
Tiesą sakant, niekada taip ir nesupratau už ką jie taip garbinami. Stripped, tikrai negalėčiau būti labai kategoriškas ir teigti, kad absoliučiai visa jų muzika yra ištisas monotoniškas mėšlas, nes tikrai nesu klausęs visų jų albumų ir apskritai pernelyg giliai jais niekada nesidomėjau. Nuomonę apie juos man labai aiškiai suformavo kiti dalykai. Visų pirma tai, kad pažįstu daugybę žmonių, kurie alpsta dėl RHCP ir kai aš paklausiu, kokios jų dainos geriausios, jie įvardina tokias, kaip By The Way ar Californication. Aišku, jas pirmiausia ir perklausiau. Konkrečiai šiose dainose yra visiška monotonija, By The Way išvis galėtų tikti nebent lopšinei prieš miegą, nes turi migdančių savybių. Jau nekalbant apie klipą, kuris turbūt yra pats tragiškiausias klipas, kokį kada nors esu matęs. Nors šiaip tokie vertinimai didžiąja dalimi priklauso nuo individualaus muzikinio skonio. Aš esu hardo, grunge, heavy, šiek tiek doomo ir gothic mėgėjas ir visiškai nepernešu tokių stilių kaip indie arba RHCP grojamas funk'as. Jie gal ir yra geriausi savo stiliaus atstovai, bet turėtum suprasti, kad net prastas mėgstamo stiliaus atstovas žavi labiau nei geriausias, iš grojančių iš esmės nemėgstamą muziką.
2012 m. gegužės 10 d. 18:05:59
Užtat jūs nemeskit nieko į Lady Gagos daržą nesuprasdami jos muzikos... Aš irgi nesuprantu jos, bet ir nesiekiu jos viešai šmeižti... O čia dabar net savo nuomonės negalima pasakyti. O mes tikrai nesuprantam? Vis dar nesuprantu, ko mes su Pentaxx'u nesupratom... Kad tarp "Red Hot Chili Peppers" ir "I'm with You" yra kažkos esminis muzikinis skirtumas? Nematau, negirdžiu, neužuodžiu, neapčiuopiu jo...
2012 m. gegužės 10 d. 16:51:20
Meti vel savo zaidima i trasa, isijautes agresoriumi kazka pakeisti. Ka kiekvienas tavo sitas sakinys turi bendro su manimi? Nieko. Megsti grubiai kito pasakyma isveikti rezdamas, sikart apie kosmosa, is dangaus trankia muzika, ir Lady GaGa ir dar kazko kaltini - nesuprantu? As apie tai nekalbejau, tamsta.
2012 m. gegužės 10 d. 16:43:53
Aš šiaip neturėjau omenyje būtent hard roko grupių,iš esmės tai gali būti ir Queenai ir Status Quo ir t.t...
2012 m. gegužės 10 d. 16:39:33
Ne visi jau tokie katastrofiški...
Kiss'ų paskutinis albumas tikrai galingesnis, stipresnis, tiesiog klausomesnis nei jų 8-ojo dešimtmečio vidurys/pabaiga.
Įdomu, ką ZZ Top parodys. Ir Aerosmith'ai.
O tie patys Rush'ai. Nejaugi ir šitie tokie. Jų muzikoje beveik nėra pakitimų. Kaip buvo profesionalūs atlikėjai/kūrėjai, tokiai ir liko. Greitai Clockwork Angels pasirodys, tada dar pamatysim
2012 m. gegužės 10 d. 16:33:11
Klišinio roko monstrais vadinu nusenusius hard roko muzikantus zombius,kurie dar bando leisti albumus,bet visi supranta kad tas jaunatviškas įkvėpimas baigėsi prieš daugiau nei 20 metų... ir naujo tokio pat sėkmingo dviračio jau nebeišrasi...
2012 m. gegužės 10 d. 16:32:35
Pats apsižioplinau, ne tai parašiau, ką norėjau parašyti
2012 m. gegužės 10 d. 16:30:36
Kiekvienam duotas savas supratimas ir jautimas trankiajai muzikai.Tu negali suprasti kokybiško,unikalaus skambesio RHCP,bet užtat kerti Lady Gagos kosmosą,ko ne visi geba suvokti (bent tokie sušikti snobai kaip aš
)
Tai yra natūrali būsena.Verčiau šviesk žmones apie savo suprantamus dalykus,o to ko nesupranti palik tiems,kas supranta.
2012 m. gegužės 10 d. 16:30:21
Kas yra klišinio roko monstrai?
RHCP nesu labai daug klausęs, bet kiek esu girdėjęs iš pirmųjų ir naujausių albumų, pakitimas nėra didelis, truputėlis... Tiesiog ne mano skonio muzika (tikriausiai), aš tiesiog nematau jų muzikoje kažkokio tai wow...
2012 m. gegužės 10 d. 16:26:59
Einarai,ar tu rimtai domėjaisi jų muzika ir bandei klausyti visus albumus,ar tik peršokai iki vieno dešimčio singlų music.lt gramofuškoj ir jau gali tėkšti kad jų muzika nuobodi ?
Sunku įsivaizduoti kaip galima džiovauti klausant RHCP...
Aš juos pradėjau klausyti atsitiktinai,iki tol tokia muzika man buvo kažkas svetimo,bet būtent dėl to ir užkabino kad dainos labai skiriasi,ir nėra tokios monotonijos kuri būdinga klišinio roko monstrams...
Bet kokiu atveju dažnai klaidina netinkama tokiai muzikai nuotaika,dėl to tuo metu galvoji kad čia tavęs jau nekabins.Bet kai išgirsti to paties kitą kartą,ta muzika gali pasirodyti tikrai puiki ir kabinanti.Sakau iš mano patirties,bet taip būna daugeliui.
2012 m. gegužės 9 d. 17:22:08
Mielieji (čia taip pat ir Pentaxxui), suprantu, gali grupė nepatikt, viskas gerai, tik nešnekėkit vėjų. Bet kuris, kam ant ausies mešką neužmynė patvirtins, kad RHCP per savo karjerą tikrai keitėsi (ir aš netgi nekalbu apie gitaristų migraciją), palyginkit "Blood sugar sex magik" su kokiu nors "By the way" (paskutinio albumo beveik neklausiau, negaliu nieko pasakyt). Taip, pritariu, kad nulievėjo ("SA' jau buvo gal tik penki tikrai geri kūriniai), bet sakyt, kad nesikeitė, turėkit razumo. Jei net ne kurie gerbėjai stumia ant Klinghofferio (naujas gitaristas), kad muzikoje (!) ne tas pats kas Frusciante (buvęs gitaristas), reiškiasi kaip ne kaip yra pokytis ir žmonės tai pastebi. O už ką visada gerbsiu, kad aniem nereikėjo jokių ten popsovų "A quick one" (*linkteli į Einaro pusę*) ar ten "Just can't get enough" (Pentaxxai) karjeros pradžioj, ėmė vyrai iškart jautį už ragų.
Catholic school girls rule! Ir taip, aš labai mėgstu naudoti skliaustus (o taip).
2012 m. gegužės 9 d. 14:42:46
"RHCP gerbėjais nuo seno esu nepatenkintas" Nesupratau šito teiginio O_o . Koks tau skirtumas?
2012 m. gegužės 9 d. 13:33:27
Visiškai pritariu... RHCP muzika tikrai ne paklausymui, o žiovojimui. Gerbėjai, galit manęs neįtikinėti, kad jie nusipelnę tuo ar kitkuo, nes mano nuomonė stabili ir nepakeičiama. Priedo to, jie dar ir išsišokėliai (o tai yra pliusas prie jų populiarėjimo). Ne, nelabai kas iš jų