Beje The Black Eyed Peas yra sukūrę ne tik Where is the love dainą su reikšmingais žodžiais.. Union taip pat turi gilią prasmę. tad gal geriau pasikllausykit daugiau tos grupės dainų, o tik paskui žiniuonius vaidinkit
LoseControl rašė: Na taip, Where is The Love. Bet mano manymu tai lėkšta daina, daug dainų yra apie meilę, tai kodėl būtent šita turi būti išsiskirianti ir gera? Nes su Timberleiku padainavo? . Atleisk, bet nebematau juose prasmės.
Tas Timberleikas visai nereikšmingas toje dainoje
LoseControl rašė: Na taip, Where is The Love. Bet mano manymu tai lėkšta daina, daug dainų yra apie meilę, tai kodėl būtent šita turi būti išsiskirianti ir gera? Nes su Timberleiku padainavo? . Atleisk, bet nebematau juose prasmės.
Iš girdėtų jų dainų ši vienintelė turi šiokią tokią prasmę. ir daina, tiesą pasakius, visai ne apie meilę, o apie dabartinio pasaulio problemas: razismą, terorizmą, karą, smurtą ir t.t. Kiek naivoka, aišku taikanti į visuomenės jausmus, bet, pliusą dedu vien už tai, kad dainos tekstas ne apie merginas, mašinas ir blizgučius kaip dabar populiaru. Tik priedainis nepatiko, skystokas. Ir sutinku, kad kiek banalokai, bet teisingai pasisakoma apie kai kuriuos dalykus.
Na taip, Where is The Love. Bet mano manymu tai lėkšta daina, daug dainų yra apie meilę, tai kodėl būtent šita turi būti išsiskirianti ir gera? Nes su Timberleiku padainavo? . Atleisk, bet nebematau juose prasmės.
Violator1982 rašė: Bet ir daug privisę tokių išsigimėlių - jų jau niekas nepakeis,tokie bedvasiai,beverčiai kūnai - pasicirkinti,pasipisti,vartoti deminutyvus - fui...Nulis žmogiškumo...Kaimo klounai...
BEP yra sukūrę tikrai ne vieną prasmingą dainą pvz. Where is the love? kokie reikšmingi ir taiklūs joje yra žodžiai. tai gal daugiau paklausyk jų muzikos ir pamatysi, kad jie yra dvasingi ir tikri žmonės
Black Eyed Peas susikūrė kaip repo grupė, išleido du stiprius alternatyvaus repo albumus - į tai pirmiausia reikėtų atkreipti dėmesį. Juokingausia, jog Violator kaltina BEP žmogiškumo stoka, nors pats kalba apie trėmimus į Sibirą
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. lapkričio 29 d. 22:01:42
Aišku, kad mano, o ne tavo.
2009 m. lapkričio 29 d. 21:52:57
dauguma jų dainų yra lėkštos ir kvailos.
Būtent.
Dabar kalba ne apie Evanescence, o apie BEP.
Čia tik tavo nuomonė.
2009 m. lapkričio 29 d. 21:51:09
Būtent.
2009 m. lapkričio 29 d. 21:44:10
Būtent.
2009 m. lapkričio 29 d. 21:32:16
Būtent.
2009 m. lapkričio 29 d. 21:16:40
Būtent.
2009 m. lapkričio 29 d. 19:04:50
2009 m. balandžio 23 d. 23:39:20
kazkuo man jie primena skamp
Rimtas.
Skamp daug geriau.Kažkada jie darė tokią muziką,kuri netilpo į jokius rėmus...
2009 m. balandžio 23 d. 21:08:09
kazkuo man jie primena skamp
Rimtas.
2009 m. balandžio 23 d. 20:27:25
2009 m. balandžio 23 d. 20:12:41
2009 m. balandžio 23 d. 18:09:43
2009 m. balandžio 17 d. 23:22:56
2009 m. balandžio 17 d. 23:19:05
2009 m. balandžio 14 d. 20:39:49
Na taip, Where is The Love. Bet mano manymu tai lėkšta daina, daug dainų yra apie meilę, tai kodėl būtent šita turi būti išsiskirianti ir gera? Nes su Timberleiku padainavo?
Tas Timberleikas visai nereikšmingas toje dainoje
2009 m. balandžio 14 d. 17:49:32
Na taip, Where is The Love. Bet mano manymu tai lėkšta daina, daug dainų yra apie meilę, tai kodėl būtent šita turi būti išsiskirianti ir gera? Nes su Timberleiku padainavo?
Iš girdėtų jų dainų ši vienintelė turi šiokią tokią prasmę. ir daina, tiesą pasakius, visai ne apie meilę, o apie dabartinio pasaulio problemas: razismą, terorizmą, karą, smurtą ir t.t. Kiek naivoka, aišku taikanti į visuomenės jausmus, bet, pliusą dedu vien už tai, kad dainos tekstas ne apie merginas, mašinas ir blizgučius kaip dabar populiaru. Tik priedainis nepatiko, skystokas. Ir sutinku, kad kiek banalokai, bet teisingai pasisakoma apie kai kuriuos dalykus.
2009 m. balandžio 14 d. 17:37:17
2009 m. balandžio 14 d. 17:33:52
Bet ir daug privisę tokių išsigimėlių - jų jau niekas nepakeis,tokie bedvasiai,beverčiai kūnai - pasicirkinti,pasipisti,vartoti deminutyvus - fui...Nulis žmogiškumo...Kaimo klounai...
BEP yra sukūrę tikrai ne vieną prasmingą dainą pvz. Where is the love? kokie reikšmingi ir taiklūs joje yra žodžiai. tai gal daugiau paklausyk jų muzikos ir pamatysi, kad jie yra dvasingi ir tikri žmonės
2009 m. balandžio 12 d. 20:40:28
2009 m. balandžio 12 d. 19:57:05