eblink, kodėl gaila? spėju net nesi normaliai su jų kūrybą susipažinęs. turbūt net nežinai kokia muzika buvo pirmajame albume, kokia po to. jei esi girdėjęs, tai tik turbūt tas populiariausias dainas, kurios tikrai nėra geriausios. turbūt manai, kad tai eilinė pop grupė. taip nėra. vien tai, kad nesirodo tv ekranuose, nekepa dainų kas pusę metų daug ką reiškia. o Evaldui vertėtu labiau pasidomėti lt muziką. sunku įvardinti kas yra geriausia, o kas ne. yra begalę grupių Lietuvoje, kurių tu nesi girdėjęs, bet jau teigi, kad 'Lemon Joy' geriausi. čia tik tavo nuomonė. o šiaip, jei sumaišytų savo ankstyvų dienų gitarinį skambesį su dabartine grojama mzuika, manau gautųsi neblogas rezultatas.
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2010 m. vasario 21 d. 18:53:25
2010 m. vasario 19 d. 21:45:38
2010 m. vasario 19 d. 00:58:39
labai laukiu nauju dainu kol isgirsiu,juk tai geriausia Lietuvos grupe
2010 m. vasario 18 d. 23:27:12
2010 m. vasario 18 d. 22:39:42
2010 m. vasario 18 d. 14:34:06