Na taip, bet man tai patinka jos būgnavimas, priverčia linguoti. Tokioj muzikoj įmantraus nereikia.
Tai gali nebūtinai žmonės, o tekstai (abejoju), muzika (dalinai abejoju). Tai tada jo, lieka Megė
Prisipratinau kažkiek. Dabar "Get Behind Me Satan", "White Blood Cells" ir "Icky Thump" geriausiai (ir dažniausiai) skamba.
Nors yra vis dar dalykų, kurie man ne prie širdies
Didelę gyvenimo dalį praleidžiame darydami klaidas, didelę - nieko nedarydami, o visą gyvenimą - darydami ne tai, ką reikia. -Seneka-
Violator1982 rašė: Grupės muzika tikrai nėra originali.Tai senosios kartos rockas,tikrai kad ne new vawe'as.Pliusas už tai kad moka groti...Na,man asmeniškai per daug nuobodi ir gremėzdiška muzikėlė...pritariu kreiziui
Nors ir nesu WS gerbėja niekada gyvenime nepasakyčiau, kad jie yra neidomūs ar nuobodūs. Priešingai - WS turi labai savitą skambesį, kurio su nieku kitu nesumaišysi.
Be to, pats žaviausias dalykas WS muzikoje yra paprastumas, kuris paprasčiausiai paperka. Tad nelabai suprantu apie kokį gremėzdiškumą jų muzikoje šnekama.
2009 m. balandžio 18 d. 20:13:26
Grupės muzika tikrai nėra originali.Tai senosios kartos rockas,tikrai kad ne new vawe'as.Pliusas už tai kad moka groti...Na,man asmeniškai per daug nuobodi ir gremėzdiška muzikėlė...pritariu kreiziui
LoseControl rašė: Kažlur rašei, jog ši ir Dead Leaves and The Dirty Ground tau patinka.
Na tada prašom Šitoj temoj rašiau beje.
As Ugly As I Seem man labai patinka, nors Dead Leaves and The Dirty Ground turbūt labiau. Šios dainos išimtis, kai kalbu apie WS kūrybą, kuri man nepalieka tokio įspūdžio kokį galbūt turėtų palikti.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. spalio 8 d. 19:54:15
Na taip, bet man tai patinka jos būgnavimas, priverčia linguoti. Tokioj muzikoj įmantraus nereikia.
Tai gali nebūtinai žmonės, o tekstai (abejoju), muzika (dalinai abejoju). Tai tada jo, lieka Megė
2009 m. spalio 8 d. 18:45:03
Tai vis dar Megė?
O kas gi daugiau ; D
Negi White'as?
2009 m. spalio 8 d. 15:38:16
2009 m. spalio 7 d. 21:01:25
Nors yra vis dar dalykų, kurie man ne prie širdies
2009 m. spalio 7 d. 16:02:36
2009 m. spalio 5 d. 20:22:20
nepatinka
Dabar atradau sita grupe ir taip jau nebemanau, vien verta gero vardo del bliuzo prieskonio
2009 m. balandžio 18 d. 20:35:20
Grupės muzika tikrai nėra originali.Tai senosios kartos rockas,tikrai kad ne new vawe'as.Pliusas už tai kad moka groti...Na,man asmeniškai per daug nuobodi ir gremėzdiška muzikėlė...pritariu kreiziui
+10 ;p
2009 m. balandžio 18 d. 20:32:16
Be to, pats žaviausias dalykas WS muzikoje yra paprastumas, kuris paprasčiausiai paperka. Tad nelabai suprantu apie kokį gremėzdiškumą jų muzikoje šnekama.
2009 m. balandžio 18 d. 20:13:26
2009 m. balandžio 18 d. 19:16:53
2009 m. balandžio 18 d. 10:20:46
2009 m. balandžio 18 d. 10:19:34
2009 m. balandžio 17 d. 22:58:43
Parink bet kokį kitą žodį tik ne nuobodi. Ji viena geriausių ir įdomiausių šiuolaikinių roko grupių.
na, bet man ji nuobodi, visi turim skirtingas nuomones, galbūt ir viena geriausių, bet ne ta grupe geriausia, kuri manę būtų sudominusi.
2009 m. balandžio 17 d. 22:54:27
2009 m. balandžio 17 d. 22:52:24
2009 m. balandžio 17 d. 22:45:19
Puiku!
2009 m. balandžio 14 d. 15:49:45
2009 m. balandžio 13 d. 22:26:01
Ir kokį palieka kita grupė
Taigi, taigi
2009 m. balandžio 13 d. 22:11:43
2009 m. balandžio 13 d. 22:11:07
Kažlur rašei, jog ši ir Dead Leaves and The Dirty Ground tau patinka.
Na tada prašom
As Ugly As I Seem man labai patinka, nors Dead Leaves and The Dirty Ground turbūt labiau. Šios dainos išimtis, kai kalbu apie WS kūrybą, kuri man nepalieka tokio įspūdžio kokį galbūt turėtų palikti.