dissident rašė: Kalbant apie Coco Rosie. Ar neatkreipėt dėmesio, kad jų 2005 metų albumo kūrinys " Brazilian Sun" skamba visiškai taip pat, kaip Metallica " The Day That Never Comes ". O kadangi Coco Rosie yra daug anksčiau pasirodęs kūrinys,tai kaip suprantu Metallica jį nukopijavo. Galbūt kas nors turit kokių žinių apie tai, gal Metallica yra apie tai kalbėję?
Būna visokių sutapimų. Aš labai abejoju, kad Metallica kopijavo. Tiesiog banaliai: Visa muzika jau parašyta, tesiskiria interpretacijos. O jos kartais gali ir sutapti.
Kalbant apie Coco Rosie. Ar neatkreipėt dėmesio, kad jų 2005 metų albumo kūrinys " Brazilian Sun" skamba visiškai taip pat, kaip Metallica " The Day That Never Comes ". O kadangi Coco Rosie yra daug anksčiau pasirodęs kūrinys,tai kaip suprantu Metallica jį nukopijavo. Galbūt kas nors turit kokių žinių apie tai, gal Metallica yra apie tai kalbėję?
2010 m. gegužės 3 d. 17:59:33
2010 m. gegužės 3 d. 15:26:27
Kalbant apie Coco Rosie. Ar neatkreipėt dėmesio, kad jų 2005 metų albumo kūrinys " Brazilian Sun" skamba visiškai taip pat, kaip Metallica " The Day That Never Comes ". O kadangi Coco Rosie yra daug anksčiau pasirodęs kūrinys,tai kaip suprantu Metallica jį nukopijavo. Galbūt kas nors turit kokių žinių apie tai, gal Metallica yra apie tai kalbėję?
Būna visokių sutapimų. Aš labai abejoju, kad Metallica kopijavo. Tiesiog banaliai: Visa muzika jau parašyta, tesiskiria interpretacijos. O jos kartais gali ir sutapti.
2010 m. gegužės 3 d. 10:27:51
2010 m. gegužės 2 d. 21:35:10
2010 m. gegužės 2 d. 13:51:02
2010 m. gegužės 2 d. 12:41:32
2010 m. gegužės 2 d. 11:49:23