O jooo... Dizzee gavo pries septynis metus. Atsimenu kaip apmaudu buvo kai jis nukale Thrills, Athlete su Vehicles and Animals ir, kas svarbiausia, Coldplay su A Rush of Blood To THe head...
Del COldplay buvo didziausias apmaudas.
O siaip is pastarojo desimtmecio buvo verti visi, ishskyrus, mano nuomone, Speech Debelle...Ypac Elbow.
Net 2005 ais, kai labai norejau, kad X&Y gautu, gavus Anthony & The Johnsons, pykti nelabai buvo imanoma, nes is tikruju albumas buvo vertas apdovanojimo...
Folkas dabar madingas, jei Mumford per populiarus siam prizui, tai Villagers turi didelius sansus ji nusinesti.
Nesupratau už ką Biffy Clyro nominavo, visiškai pilkas albumas pasirodė.. Nenorėčiau, kad duotų Welleriui, nors šiaip labai realu. Geriau XX, Foals (būtų mano favoritai) arba I am Kloot. Repas (Dizzee) neturėtų antrus metus iš eilės llaimėt, beto rodos jis jau laimėjo kažkada, tai per didelė garbė būtų būti vieninteliam, turinčiam du Mercurius
Man labiausiai, tai patiko viena, ne roko atstovė,CORINNE BAILEY RAE --- ''The Sea''......Albumas tikrai neblogas,ir viršelis gražus....
Nerealus pretendentai. ir labai labai teisingi. isskyrus, zinoma, Dizzee Rascal.
Mano favoritai:
1. I AM KLOOT
2. FOALS
3. MUMFORD AND SONS
visgi manau, kad laimes ne jie, o arba PAUL WELLERIS (sutikime, albumas, tikrai neblogas), arba The XX (tobulai save muzikoje atradusi grupe ir, ko gero, didziausia itaka siandieniniam indie darantis kolektyvas), arba Laura Marling
Pwoper_music rašė: Nesuprantu kodėl Muse albumo tame sąraše nėra.. Anyways, balsuočiau už Biffy Clyro, nes jų albumas tikrai labai geras.. na ir iš dalies dėl to, kad kitų grupių muzikos nelabai ir žinau tad, atrodo, teks apsišviesti
Gal, todėl, kad tas albumas nenusipelnė čia patekti ?
Anyways Mercury bent jau pasižymi originalumu, už tai pliusas
Nesuprantu kodėl Muse albumo tame sąraše nėra.. Anyways, balsuočiau už Biffy Clyro, nes jų albumas tikrai labai geras.. na ir iš dalies dėl to, kad kitų grupių muzikos nelabai ir žinau tad, atrodo, teks apsišviesti
Man tai vienas dalykas su dabartiniais emoji, tai kad jie gerokai didesni nei tekstas ir kartais dėl to negražiai atrodo. Nors nauji atrodo per maži, bent iš mano ekrano žiūrint, todėl net nežinau, koks sprendimas būtų geriausias.
Šiaip, at the end of all this, man emoji nėra svarbus reikalas. Jei jų nebūtų, aš nelabai ir pasigesčiau. Galėčiau parašyti dvitaškį ir D didžiąją arba skliaustą ir to užtektų visiems suprasti šiais laikais
Ten kažkokių elaborate emoji, kur ten visokių profesijų žmogeliukai būna ir pan. komplikuotos nesąmonės nenaudoju. Vėliavėlių ir tų turbūt nėra tekę gyvenime panaudoti.
Nu aš emoji prisijaukinau ir kartais komentaruose vartoju, tiesa, aš naudoju dažniausiai visokius generic smile'us ar kažkokius simbolius (kaip būna visokios varnelės, up-arrow, šauktukai facebook'e arba discord'e).
Kaip ir va emoji aptarimas yra naudingas. Būtų įdomu sužinoti ir visų nuomonę apie juos, kad ir esamus, kas kokius mėgsta naudoti, arba kodėl nemėgsta.
Ne jokia segregracija, tiesiog būtų chaosas jei ne iki galo funkcionuojantis būtų pas visus iš karto. Yra ką galima pokalbių dėžutėje pasakyt, ir yra ko ne. Manau, vis tiek maloniau žinoti, kad kažkas išvis daroma, negi ne?
Segregacija kažkokia... )))))))))
Kadangi mes neturėtume žinot šios informacijos, tai gal geriau jam a.ž. rašyt negu pokalbių dėžutėje dėstyti problemas. Efektyviau tiesiog. Mes vis tiek nerelate'inam.
2010 m. liepos 22 d. 10:31:16
Del COldplay buvo didziausias apmaudas.
O siaip is pastarojo desimtmecio buvo verti visi, ishskyrus, mano nuomone, Speech Debelle...Ypac Elbow.
Net 2005 ais, kai labai norejau, kad X&Y gautu, gavus Anthony & The Johnsons, pykti nelabai buvo imanoma, nes is tikruju albumas buvo vertas apdovanojimo...
2010 m. liepos 22 d. 09:48:57
2010 m. liepos 22 d. 00:32:53
2010 m. liepos 21 d. 22:40:10
2010 m. liepos 21 d. 21:09:42
2010 m. liepos 21 d. 17:22:56
O šiaip I Am Kloot nuostabūs, už juos.
2010 m. liepos 21 d. 11:15:41
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. liepos 21 d. 10:25:01
Labiausia įsiminė The xx – 'XX'
2010 m. liepos 21 d. 09:47:23
Mano favoritai:
1. I AM KLOOT
2. FOALS
3. MUMFORD AND SONS
visgi manau, kad laimes ne jie, o arba PAUL WELLERIS (sutikime, albumas, tikrai neblogas), arba The XX (tobulai save muzikoje atradusi grupe ir, ko gero, didziausia itaka siandieniniam indie darantis kolektyvas), arba Laura Marling
2010 m. liepos 20 d. 23:33:49
Naujasis Muse albumas nevertas laimėti, su ankstesniais albumais būtų kitaip.
2010 m. liepos 20 d. 21:39:32
Nesuprantu kodėl Muse albumo tame sąraše nėra..
Gal, todėl, kad tas albumas nenusipelnė čia patekti ?
Anyways Mercury bent jau pasižymi originalumu, už tai pliusas
2010 m. liepos 20 d. 21:28:02
O kiti... Net nežinau reikėtų perklausyti pateiktus albumus.
2010 m. liepos 20 d. 21:21:18