NORIU. Kitokių Kalėdų (greičiausiai ir pasidarysiu). Geresnių Kalėdų (kas žino...). Naujo darbo (nūūū....)
2. Ar megstate saslykus?
Nežinau. To, tikro, autentiško, valgyt neteko. Tų lietuviškų - nu nelabai mėgstu, nelabai...
3. Ka manote apie patycias?
Tai yra blogis. Vienareikšmiškai.
4. Jusu nuomone, kas butu jei Vokietija butu laimejusi 2 pasaulini kara?
Šiaip jau nemėgstu vystyt temų kas būtų, jeigų būtų. Dar beprasmiškesnės - kas būtų buvę, jei (ne)būtų buvę. Greičiausiai nesėdėtume čia ir nediskutuotume. Mūsų nebūtų.
5. Kiek uzsienio kalbu mokate?
Dvi.
1. Kaip žadi pasitikt pranašaujamą pasaulio pabaigą?
2. Ar nors apie vieną kokią trumpą gyvenimo atkarpą galėtum pasakyt GYVENAU? Na ta prasme, kad iš to laikotrapio yra tieeeeek gerų prisiminimų, kad negaila nieko, kas buvo po to?
3. Kaip manai, kodėl žmonija vis laukia ir laukia pasaulio pabaigos? Juk visi gyvent nori...
4. Esi kerštingas(-a)?
5. Daaaaauuuuug sniego ir šilta žiema (na, kad ir dabar) ar daaaauuug sniego ir speiguota žiema (tarkim, -20 ir žemiau dieną)?
1. Galvojau, gal vykti į kokį bunkerį Viliaus miškan ; ) arba į kaimą ; ) O jei rimtai, tai nors buvo ir įvairių pasiūlymų praleisti tądien, bet, manau, tiesiog švęsiu senelio gimtadienį.
2. Mmm... Dabar. Vakar. Prieš metus. Buvo dar periodėlis, kai visiškai nuo proto nušokusi buvau, šizoviškai bemiegėm naktim rūkydavau kažkur Kauno stoty švintant savo mėlynus Vogue /together/, paskui su traukiniu dundėdavau į paskaitas Vilniuje, paskui beveik miegodavau versdama Platoną ;o Matyt, daugiausiai nesąmonių esu pridariusi tada, bet TOKIŲ fainų : ))) Dabar tas pačiuožimas grįžta, tik kitokiomis formomis.
3. Gal katarsio nori.. [?]
4. Ne... Niekad didelėį kerštūnė ir nebuvau, bergždžias laikas negatyviomis emocijomis spjaudytis.. Taip tik sau pakenkiama, todėl labai egoistiniais sumetimais ir nesu kerštinga : )
5. Kaip dabar. Kai kokie - 5 C. Tobulai džeržga sniegas, balti medžiai... Romantique totally.
//
1. Jei turėtumei mėlyną MINI cooper'į ir būtumei Paryžiaus spūstyje, kokią dainą užsileistumei per radiją?
NORIU. Kitokių Kalėdų (greičiausiai ir pasidarysiu). Geresnių Kalėdų (kas žino...). Naujo darbo (nūūū....)
2. Ar megstate saslykus?
Nežinau. To, tikro, autentiško, valgyt neteko. Tų lietuviškų - nu nelabai mėgstu, nelabai...
Šiaip jau nemėgstu vystyt temų kas būtų, jeigų būtų. Dar beprasmiškesnės - kas būtų buvę, jei (ne)būtų buvę. Greičiausiai nesėdėtume čia ir nediskutuotume. Mūsų nebūtų.
Dvi.
2. Ar nors apie vieną kokią trumpą gyvenimo atkarpą galėtum pasakyt GYVENAU? Na ta prasme, kad iš to laikotrapio yra tieeeeek gerų prisiminimų, kad negaila nieko, kas buvo po to?
3. Kaip manai, kodėl žmonija vis laukia ir laukia pasaulio pabaigos? Juk visi gyvent nori...
4. Esi kerštingas(-a)?
5. Daaaaauuuuug sniego ir šilta žiema (na, kad ir dabar) ar daaaauuug sniego ir speiguota žiema (tarkim, -20 ir žemiau dieną)?
2. sunkus klausimas XD. Reikia juos kazkaip sudomint tuo reikalu
3. Paciam zmogui gal kai jis egoistas... bet aisku tai gali jam but blogai del to. O jei jis individualistas tarnaujantysis... tai geriau kitiem zmonem. Bet as rinkciaus Individualista. nes jis dirba, gyvena ir turi draugu, kai egoistas del naudos gali juos atstumt
4. ... Kai zmogus geriau jaucias nebijo parodyti kas jis pats yra.
5. Purvinas kojines XD
//
Ok db klausimai jum XD
1. Koks pirmas jums dabar zodis sove i galva?
2. Ar megstate saslykus?
1.itin psichiškai silpnos ir pažeidžiamos asmenybės.
2.pasikeisti gyvenimu su bet kuriuo žmogumi norėčiau. reikalavimai būtų tik 1)kitas laikmetis, kitas šimtmetis, nei 21a.2)kita socialinė padėtis, 3)kitokio lygio mane supantys žmonės, aplinka (aukštesnio)
3)Dangaus
4)Numero Uno man būtų: p r a e i t i s.
5)Dievas. gyvenimas ja (žmogystą) gali privesti iki visiškos vidinės destrukcijos.
a] kiek maždaug širdžių esi sudaužiusi (-ęs) per gyvenimą?
b] kiek sykių kitą vertus tave buvo palikęs [nepelnytai] artimas žmogus?
c] kokia televizija geresnes žinias: TV3, Baltijos, LNK.
d] kokia televizija geresnius kinofilmus: TV3, LNK, lrt, LTV2?
e] kokią iš populiariųjų mūsų radijostočių man patartum klausyt, kad praplėstum mano muzikinį akįratį [kiek pažįsti mane pagal muz.skonį iš klausomų dainų per music.lt]?
a] Dievaži... neskaičiuota. Stengiuosi "daužyti" švelniai bet kuriuo atveju.
b] Viskas būna pelnytai, nes taip reikia : ] Summa summarum vis tiek būdavo kažkodė manas finito.. O jei kalbant plačiaja prasme - viena draugė nutarė nutraukti mūsų bendravimą kadais, bet kas kaltas, jei pas kai kuriuos ego didesnis už Eifelį. Vadinasi, taip reikia ir... negaila.
c] ........ nežiūriu jau seniai seniai.
d] Per tv filmų - nežiūriu.
e] Na, man visai patinka Opus3, bet ir jos klausau tik važiuodama mašinoje..
//
1. Kodėl kai kurie žmonės nesugeba paleisti praeities? Suvokti, kad VISA keičiasi, aplinka, žmonės, ir kas buvo, NIEKUOMET negrįš... Praeitis - negyva.
2. Kaip mažuose miesteliuose paskatinti žmones naudotis IT bibliotekose (tie, kurie iki šiol nesinaudoja)?
3. Kas geriau - žmogus egoistas/individualistas, ar visuomenei tarnaujantysis? Kodė?
4. Kaip įsivaizduoji vidinę laisvę?
5. Ką šiemet Kalėdų senelis padovanos išdykusiems vaikučiams? : ))
2.pasikeisti gyvenimu su bet kuriuo žmogumi norėčiau. reikalavimai būtų tik 1)kitas laikmetis, kitas šimtmetis, nei 21a.2)kita socialinė padėtis, 3)kitokio lygio mane supantys žmonės, aplinka (aukštesnio)
3)Dangaus
5)Dievas. gyvenimas ja (žmogystą) gali privesti iki visiškos vidinės destrukcijos.
e] kokią iš populiariųjų mūsų radijostočių man patartum klausyt, kad praplėstum mano muzikinį akįratį [kiek pažįsti mane pagal muz.skonį iš klausomų dainų per music.lt]?
1. Kaip žmogus, vis dar ieškantis atsakymo į Dievo (ne)būties klausimą tiesiog niekaip negaliu nei pritarti šiam teiginiui, nei jo paneigti. Nes tiesiog pirma tas Dievas turi būti, kad iš žmogaus planų galėtų juoktis. Kažkaip įpratau visur vartoti labiau apčiuopiamą sąvoką - gyvenimas. Va, šitas niekšas tai juokiasi susiriesdamas iš visko, ką tik žmogus bando sukurti.
2. "Taip" (Idealisto romantiko požiūriu ). Ir "aišku, kad ne"(ciniko požiūriu). Kaip visad, pasiklydau. Sakyčiau, kad kai kurie (kaip ir slidžiais aspektais dėl sąmonės (ne)turėjimo).
3. Nežinau nei vieno. Google meta, kad čia kažkokie tai katinai... Bet tingiu žiūrėt video, nes vis tiek aš tiems padarams didelių simpatijų nejaučiu. Tebūnie Tard, gražiausias vardas.
4. Turbūt pasirinksiu tarpinį variantą. To jau seniai per gerklę lendančio filmo tikrai nežiūrėsiu, bet tikriausiai koks kitas kanalas visgi bus įjungtas. Nors nežinau dar. Gal nuspręsiu vietoj to kokią knygą paskaity.
5. Myles Kennedy + Slash (My dream comes true ) , Lana del Rey, Depeche Mode (bet čia man asmeniškai. Jei imant pagal jų nuopelnus muzikai, tai vietoj Lanos turėtų būti Claptonas).
1. Hamletas ir Faustas. Taisyklių griovėjai? Nenuilstantys ieškotojai? O gal tiesiog itin psichiškai silpnos ir pažeidžiamos asmenybės? Kuo jie skiriasi?
2. Jei kas nors leistų pasikeisti gyvenimu su bet kuriuo žmogumi? Ar sutiktum? Jei taip, su kuo? Jei ne, kodėl?
3. Spalva, kuria nuspalvintas tavo gyvenimas.
4. Numero Uno. Kas užima šią vietą tavyje/tavo gyvenime?
5.Kas yra tobulybė? Ar įmanoma ją pasiekti ir ar žmogus turėtų bandyti jos siekti? Ar gyvenimas ja gali privesti žmogų iki visiškos vidinės destrukcijos?
A žiūrint ko tikiesi. Didžiojo BUM nebus. Ir išvis kažko radikalaus nebus. Jau nekart buvo ta pabaiga prognozuojama ir dar nėkart neatėjo. Tačiau kažkokios apokalipsės oi, kaip reikėtų.... perversmo žmonijos protuose, sąmonėje, sąžinėje. Bet jau ir tai iš fantastikos srities. Deja.
2. Aktualus klausimas visiems studentams. Ar imanoma isgyventi baisiaja sesija?
Tikrai taip. Atsakau kaip buvusi studentė. Buvo ir sunku, ir beprotiškai sunku, bet išgyvenau. Tiesa, kas iš to - darbas visai ne pagal specialybę...
3. Ko tikiesi is ateinanciu metu
Na bent jau kad nebus blogesni nei šie. Nei finansiškai, nei asmeniniame gyvenime. O gal ir geresni. Ir, kad galbūt pagaliau sulauksim Lietuvoj Bon Jovi ;)
4. Kuris metu laikas,patinka labiausiai?
Kiekvienas savaip žavus. Pastaruoju metu kiekviename atrandu ir gražių dalykų, ir to, ko mielai išvengčiau. O šiaip viską išgyvenu kažkaip "niekaip", be emocijų.
5. Ar jau pasipuosei kaledu eglute?
Ne. Nenoriu, neturiu tam nuotaikos. Dar per anksti. Ir negaliu.. Man to daryt negalima - katytė eglutę tuoj pat "nurengtų". Ar bent jau puošmenų mielai "paskanautų".
1, Žmogus planuoja, Dievas juokiasi. Tai tiesa ar melas?
2. Ar gyvūnai šypsosi?
3. Kas šaunesnis - Maru, City the Kitty, Tard, Shironeko ar Sissi?
4. Žiūrėsi šiemet "Vienas namuose" ar pasinaudosi proga išjungt televizorių?
5. Trys tavo manymu, ryškiausios muzikos žvaigždės, aplankysiančios Lietuvą 2013?
4. man tai jis įdomus toks. ir tapybos darbai jo kieti, ir pats yra toks, hm, įsimintina asmenybė . jo tos visos mintys, tikslai , įdomūs. nors aišku labai daug blogio visur ten buvo, bet jis iš dalies įdomus :))
5. ay.. visko po truputį. pats net nelabai noriu pradėt galvot smarkiai apie tai, nes gaunasi taip, kad kyla mintys jg blogai veltui gyveni, etc... tiesiog gyvenu. kaip man patinka, kas man atrodo teisinga. .:))
1. kuris dešimtmetis muzikos atžvilgiu tau labiausiai patikO?
2. tavo nuomone, labiausiai roko muziką atspindinti daina?
3. kaip labiausiai esi pakenkęs[visom prasmėm] savo mamai?
4. taavo nuomone, visų laikų geriausi 3 gitaristai?
Neįdomu tradiciniai ir trumpi . Mano klausimai dažniausiai ir būna tokios ale dienoraštinės/kūrybinės formos .
1. Realiai tai abu labai svarbūs. Žmogus turi būti stiprus visomis prasmėmis. Užsikačialinę durneliai ir vėjui papūtus skrendantys moksliukai tėra itin pažeidžiami kraštutinumai.
2. Nes būti kitokiems po vieną jiems darosi per sudėtinga.
3. Pirmą dieną gal būtų kiek skaudoka, bet greit prisitaikyčiau. Turiu panašios patirties. Gal todėl mano iškrypusiam ciniko mąstymui šitokia perspektyva neatrodo tokia baisi.
4. Tas, kurio gailėsiuosi visą gyvenimą, nepaisant to, kad jau lyg ir radau susitaikymą... Sprendimas pasirinkti lengvesnį kelią, savanaudiškas ir egoistiškas poelgis, paliekant žmogų, kuris man reiškė viską... sunkiausiomis, paskutinėmis jo gyvenimo akimirkomis...
5. Geras klausimas. Kartais išties norėčiau. Norėčiau mirti ir sužinoti, kas slypi už šitos netobulos tikrovės. Kartais tiesiog. Kai atrodo, kad bet kas - nebūtis, dangus, šiaip skraidžiojimas aplink, kai niekas tavęs nemato ir negirdi, o tu gali visus stebėti... Bet kas būtų geriau už tai, kas vyksta čia. Juk ir Dievo realiai niekam nereikėtų, jei šis pasaulis būtų tobulas. Už tobulumą nėra nieko tobulesnio. Už tobulą kančią nėra nieko skaudesnio. Todėl vienintelė baimė yra ne ta, kad mirsiu, o ta, kad mirsiu nespėjęs nieko nuveikti.
1. Draugas, su kruvinu peiliu rankoje ar priešas su gėlėmis?
2. Nužudyti greitai ir be skausmo ar kankinti po to paliekant gyvą?..
3. Kiek žvilgsnis gali pasakyti apie žmogaus jausmus?
4. Adolfas Hitleris - pamišęs, kompleksuotas žudikas ar genialus bejausmis?
5. Kokia prasmė? Viltis, nuolatinis laukimas ir tikėjimas? Tobulumo siekimas visomis įmanomomis išgalėmis? O gal atsipalaidavimas ir visiškas užsimiršimas, tenorint būti laimingam?
4. Ne nu, kas čia per klausimai? :D Aš pati galiu į save nusileisti laaabai giliai, bet nevisuomet patinka, kas ten yra. Atšildyti kraują, o liguistą apatišką cinizmą paversti nuoširdžia šypsena - šie žodžiai primena norą padaryti save tokį, koks nesi. Kad ir kaip giliai benusileisčiau, savęs nepakeisiu, galiu tik susitaikyti su tuo, kokia esu.
5. Jausmas lyg skaityčiau kažkieno dienoraštį, o ne į klausimus atsakinėčiau. Patinka man tos sąvokos, ypač sąvokos dalykų, kurie realiai neegzistuoja, man patinka apibrėžtumas. Kaip kitaip paaiškinti reiktų be sąvokų? Tas? Lengviau, kai viskas sukonkretinama. Žinoma, kad niekas nejaučia dviejų vienodų jausmų, tačiau visi jaučiame meilę, nesvarbu, kad vienam meilė apsikabinimai, kitas jaučia mylintis tik kai pasiilgsta kito žmogaus, o trečias tik tuomet kai yra absėstas kito, kad ir kaip bebūtų, tai yra sąvokos meilė skirtingas suvokimas. Taigi problema ne sąvokose, o žmonėse. Sąvokos apibrėžia tik bendrą dalyką, o mes patys jį priskiriam sau, ir jeigu sąvoką priskiriame sau ne kaip mes ją suvokiam, o kaip kiti, tai ir jaučiamės rėmuose, kitų žmonių sukurtuose rėmuose.
Klausimai:
1. Kas svarbiau fiziniai ar intelektiniai gabumai?
2. Kaip manai, dėl kokių priežasčių žmonės buriasi į subkultūras?
3. Kaip jaustumeisi, jei į tave niekas nereaguotų? Staiga visas pasaulis imtų ignoruoti?
4. Koks yra baisiausias tavo gyvenime priimtas sprendimas?
5. Ar norėtum mirti?
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
1. Labai. Nors gal kartais net per daug būnu vienas, todėl tai pradeda nebeteikti tokio džiaugsmo, kokį teikdavo anksčiau. Aišku, yra ir kita medalio pusė - retesni depresyvios nuotaikos priepuoliai. Kaip leidžiu? Įvairiai, pradedant muzikos klausymu, eilėraščių ar prozos(rečiau) rašymu ir baigiant paprasčiausiu knygos skaitymu ar tiesiog įtemptu mąstymu apie gyvenimą.
2. Paulius Širvys be konkurencijos. Aišku, negaliu sakyti, kad mėgstu absoliučiai viską, ką jis yra parašęs, bet tikrai daugybė jo eilėraščių padarė man itin gilų įspūdį. Iš jo tekstų kartais bandau ir savo kūrybai reikalingo jausmo pasisemti . Be Pauliaus dar turbūt išskirčiau Vytautą Mačernį ir Gražiną Cieškaitę().
3. Rūkas? Tik dabar? Man visas gyvenimas kaip vienas ištisinis rūkas... Kartais tai gerai, kartais ne. Kaip ir beveik viskas šitam pasauly.
4. Na, visų pirma reikėtų pasakyti, kad ne nuo vakarėlio pavadinimo priklausytų mano noras ar nenoras ten eiti. Jei pvz ten grotų man patinkančią muziką, aktualiomis temomis kalbėtų žmonės, kurie man asmeniškai yra autoritetai - tuomet tegu vadinasi nors ir "neapsiplunksnavusių durnelių klubas" Man vis tiek. Tik tiek, kad jei ten būtų brukamos kažkokio tai "ale sveiko gyvenimo būdo" idėjos (turiu omeny, valgykim tik daržoves ir home-made maistą) ar kažkas panašaus, tai turbūt dar rimtai apsvarstyčiau. Nors pats esu prieš rūkymą, alkoholio/narkotikų vartojimą ir neturiu su tais dalykais absoliučiai nieko bendro, visgi, manau, kad kiekvienas turi savo teisę nuspręsti, todėl jei jau darytų kas nors tokias "paskaitas/pobūvius", tai turėtų tai daug įdomiau, jei tai būtų daroma diskusijos forma. Ok, nukrypau truputį . Žodžiu, pavadinimas nėra esmė, bet jei jau reikia, tai tegu būna koks nors random raidžių rinkinys, kuris gražiai skamba. Nes visi tie "klubas", "tūsas" ar šiaip kiti šablonai jau seniai pabodo. Pvz. : ASD .
5. Man su ta auditorijos baime truputį keistai yra. Jei išeinu pristatinėti temą, kurią labai gerai išmanau ir kuri man pačiam itin svarbi, įdomi, tai ir baimės praktiškai nėra, ir šnekėt galiu pakankamai laisvai. Va, jeigu tema man svetima ir aš realiai ją iškalu, susidėliodamas aiškiai, ką po ko žodis į žodį reikės pasakyti, tada būna streso. Ir šiaip nemalonu, jei tekstą pamirši ir pradėsi žiopčiot, ir auditorijos akys, nukreiptos į tave, nepadeda.
1. Kokia kalba tave ramina?
2. Kaip kiekvienas žmogus gali keliauti laiku?
3. Diena, kurią norėtum užmiršti, ištrinti iš gyvenimo ir diena, kuri galėjo niekad nesibaigti, tęstis amžinybę.
4. Kaip giliai į save gali nusileisti? Kaip giliai nusileisti reikia, kad ledinį užšalusį kraują atšildytum, o liguistą apatišką cinizmą paverstum nuoširdžia šypsena? Ar tai išvis įmanoma, jei tai giliai įsišakniję?
5. Ar kada pagalvojai, kad viskas aplink - tik žodžiai, sąvokos. Kai išgirstame pažįstamą sąvoką, pirmiausia galvojame apie patį žodį, mūsų neužplūsta tas jausmas, kurį apibūdiname... Kam visas šis žaidimas? Gyvenimo paprastinimui? Mes darome viską, kad jis taptų kuo paprastesnis ir paviršutiniškesnis. O gal to visai nereikia? Niekas iš mūsų nejaučia dviejų vienodų dalykų. Nejaugi reikia susisteminti ir suabsoliutinti individualybes?
4. Mokomės gyvenime iš kiekvieno sutikto ir nesutikto žmogaus, iš draugo, iš priešo... kiekvienas kiekvienam yra pamoka.
5. Clint Mansell - Summer Overture, Requiem for a Dream
---
1. Ko labiausiai ilgiesi? (nesvarbu tai žmogus, ar daiktas..)
2. Tobuliausios atostogos butų...?
3. Jei paklausčiau kokį filmą rekomenduotum, nesvarbu kokio žanro, kok pirmas filmas šautų į galvą?
4. Jei galėtum būti gyvūnas, kas tai būtų?
5. Ar esi patinkta(s) savimi? Kodėl?
1. Ilgiuosi... Mmm. Labiausiai... Reikia pagalvoti. Na, kartais pasiilgstu broliuko, studijuojančio už jūrųmarių. Bet išties ilgesys nėra dažna pastarojo meto emocija. Na, nebent ilgesys savo ramybės, vidinės harmonijos.
2. Vienai, Airijos vakaruose... besispupantis krėslas su vaizdu į skardžius (pan. kaip Enjoy the silence video...). Arba Gruzijoje kartytis po olas su "pagonizmo gerbėju". Arba... Argentinoje daug daug juoktis, kai kas mokytų tango. Arba... Porto gatvelėse lyjant lietui bėgioti. Arba.. Po obelimi kaime... su TA knyga... su kątik iš daržo išrauta braške... su pūkuotai lengvais debesėliais.. // Štai kokie svaigaliauskinai : ))
3. Tam, kad rekomenduočiau, turėčiau pažinti tave. Bet kokiam pažįstamam iš oro niekad nerekomenduoju. Na bet.. tarkime. Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring.
4. Hmm. Bagira : )
5. Na, esu. Kodėl neturėčiau būti...? Gal dėl įprasto lietuvių mentalitetui kuklumo...? Viskas gerai, tobulėjimai vyksta, sąmoningumas plečiasi - tas ir svarbiausia. O dabarčiai - su šypsena veide.
//
1. Ar patinka leisti laiką vienai/m? Kaip jį leidi?
2. Lietuvių poetai, kuris arčiausias, labiausiai inspiruojantis.
3. Argi ne puiku, kad dabar rūkas? : ) Ir galima akis pailsinti nuo bereikalingų "matymų"? : ))
4. Įsivaizduoki, organizacija galvoja pavadinimą jaunimo vakarėliams (be svaigalų, bet laaabai tokius fun, edukuojančius - už sveiką gyvenimo būdą ir sveiką laisvo praleidimo būdą). KAIP galėtų tokie vakarėliai vadintis, kad norėtumei ten nueiti?
5. Ar turi auditorijos baimę? Va.. ką nors pasakai "ne į temą" ir juokiasi kokie 353 žmonės, kas toliau? : )
4. Ne.
5. Ne. visada labiau traukė jmuzika, nei dailė.
Klausimaii:
1. Ko dabar klausai?
2. ILgi ar trumpi plaukai gražiau?
3. Ko dabar labiausiai norėtum?
4. ko labiausiai norėtum, kad tavęs paklaustų?
5. Į kokį klausimą nedrįstum atsakyt?
1. Radiohead - Codex;
2. Vyrui? Moteriai? Moteriai dauguma atveju man gražiau ilgi.
3. Kaparėlių su pelėsiniu sūriu;
4. Oii ne. Daugiau šiandie klausimų - nenoriu (nors, deja, žinau, kad jų bus..)
5. Apstrakcijos čia man kažkokios.. : ]
//
1. Susitiko kartą karališkasis pingvinas jūrų liūtą. Prisėdo ant ledkanio ir... apie ką kalbėjo?
2. Dzingt - praėjo, dzingt - praėjo. Ar sunku pajusti didžiausią džiaugmsą laiminume? Net kai ir pati, rodos, tyriausia akimirka tavo gyvenime irgi - akimirksninė.
3. Savaitgalis ir gali išvykti į bet kokį Lietuvos miestą, ten vaikštinėti su šiltu šaliku ir tyrinėti... Koks tai būtų miestas?
4. "Niekas tau ne draugas, niekas tau ne brolis, bet kiekvienas žmogus tau mokytojas". Pakomentuoki.
5. Ilgesingiausia kokio nors garso takelio daina.
1. nnnee, nemanau, nes po Jobso mirties ( nors praėjo jau kiek laiko) , apple produktus gal net dar labiau pirkt pradėjo, jų technika ir dizainas pritraukiantys , kokybiški. nieko blogo pireš samsung neturiu, bet spėju, kad neaplenks artimiausiais m..
2. aha ;D gal ir gerai, patinka man jos kirpimas, pigu.. ;]]
3. nešioju visuomet , jei grynai su batais. niekad nekilo mintis derint su batais .. ;))
4. gal Rygą. per fotkes mačiau, kad gražu, ir iš kitų girfėjau. Lenkija tikrai netraukia.. ;]
5. nevisai supratau klausimo. ar čia esmė, jog tu antiNickelback? nors jei ir komerciški bišk, ir gal net kartias popsiukai tokie, bet yra tirkai neprastų dainų. aš už juos
1. kiek vidutiniškai per dieną pasakai rusiškų keiksmažodžių?
2. ar patinka leituvių mentalitetas? kodėl? argumentuok
3. ar sunku, kuomet sergi mažakraujyste, kaip manai? ;))
4. ar jau matei tą paskutinį saulėlydžio filmą?
5. ar lankai/-ei dailės mokyklą? jei ne ar buvo / yra noro? kodlė?
2. Galbūt. Juk reikės kažkam pakeisti bobučių ir dėdukų kartą, kuri bumba ir bumba dėl kažko :). O tas nepilnavertiškas gyvenimas nėra kažkokia naujiena. Palaiko balansą žmonės, juk reikia gyvuoti bulvarinės spaudos profesionaliems žurnalistams.
3 Velnias žino, bet kažkuriuo gyvenimo laikotarpiu turėtų kiekvienas panašiai jaustis, su tokiu lengvu polėkiu. Kad ir visai trumpam.
4 Maratonininkas ir šachamtininininininkas :P
5 Anekdotai - Sermėgos - Literatūra
O manieji klausimai ... hmm
1 Ar Samsung'as perspjaus (t.y. ar generaliniai direktoriai eidami tokių varžybų iš iOfisų išliks absoliučiais lyderiais ... tiesiog) Apple'ą artimiausiais metais ? Koks tavo spėjimas.
2 Ar lankaisi pas tą pačią(-tį) kirpėją ? Ar GERAI darai ? :D
3 Ar derini kojines prie batų ? Ar kartais nenešioji kojiniu visai ?
4 Jeigu staiga reiktų rinktis kur keliauti iš šių trijų vietų: Rygos, Minsko ir Varšuvos. Kurią rinktumeisi, kodėl ?
5 Ar sutinki, kad labai giliam miške, į seną kamieną trenkus griausmingam žaibui, kuris net nuvertė ana tą, anei niekas niekas nei išgirsta, nei pamato, nei sureaguoja, tad tokia vieta yra idealiausia Nickleback koncertui ? ... :D
1.kadangi nebepamenu nei vieno, manau nesąžininga būtų internete dabar pasiskaityt kokių nors, ir apsakyt, taigi... ;]
2. šiltai apsirengiu , šitai pavalgau, ir lekiu į kiemą nuveikt kokių nesąmonių. juk aplink minkšta/slidu :D
3. manau neee. kartias jis ateina iš niekur nieko, kažkaip pats susipranti , pradedi galvot, tos mintys susijungia į vieną, ir pasieki "tikslą". (jo, supratai neva :D )
4. prigimtis kaip ir tokia. nes aš netikiu, kad du normalūs asmenys galėtų išgyvent visą gyvenimą be jokių nnukrypimų. ir netikiu, kad galima rast du asmenis, tobulai tinkančius. blogiausiu atveju kompromisai viską gelbėja ;]
5. tėvų lyg ir yra. apie skanavimą niekad nepagalvojau. kažkaip, atrodo, kad būtų ne taip ,kaip turi būt. sunku paaiškint. bet palikčiau taip, kaip yra.
1. kelerių metų ppradėjai aktyviausiai galvot apie kitos lyites asmenį ? ( jei esi homo - tos pačios lyties. aš nieko prieš )
2. pasakyk kaip vertingiausia tau būtų aukot laisvalaikį, bet kitiems tai atrodytų bent jau beprasmiška.
3. žinai apie buvusį Woodstock festivalį. ? ir kaip, kokia nuomonė? ];
4. kokį charakterio bruožą visi žmonės turėtų labiausiai išsiaukštint? tik be tokių, kad " visi yra ok "
5. kelerių metų pradėjai valgyt mėsą?
1. Aktyviausiai? Kiek pamenu save, aš jau nuo darželio laikų būdavau amžinai įsimylėjusi : ]
2. Matyt, sedėti jaukiai su mylima knyga + gvazdikėlių arbata + mandarinais. Kažkam tai tikrai atrodytų beprasmiška, juk čia tai "nieko neveikimas", where's the action..?
3. Žinau. Nuomonė - hmm. Na super, kad tada taip žmonės linksminosi, kūrė tam tikrą aurą aplink save. Žinoma, dabarčiai tikiu, kad galimas puikiausias pasilinksminimas ir be svaigalų, bet pažiūrėti kokį Woodstock'išką filmelį kartais visai smagu.
4. Savitumą. Nors aukštinti nereikia nieko. Čia jau arogancijos prieskonis.
5. Gal geresnis klausimas, kelerių metų pradėjau jos nevalgyti? : ]]
Nepamenu, nuo kelių, bet, spėju, ankstokai.
//
1. Daina, nukelenti anapus. Kurios gali klausytis tamsoje, garsiai, per ausines ir... būti ne "čia".
2. Ar neatrodo, kad žmonės per daug pasineria į "einamasias žinias", kas kur nutiko, kaip ten karas Irake, ką pasakė Obama ir su kuo kas permiegojo dėl to, kad neturi savo paties pilnavertiško gyvenimo?
3. "Agapė" (sen. gr. k) yra nieko nereikalaujanti meilė, dvasinga ir be lūkesčių. Ji tiesiog YRA, lengva, skraidanti ore. Apie ją daug rašė ir Platonas. Ar tokia įmanoma šiandieniniame-pragmatiškame pasaulyje..?
4. Jeigu būtumei sportininkas/ė - kokios srities?
5. Suraski 3 puikius dalykus Rusijos tautoje : )
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2012 m. gruodžio 11 d. 21:55:12
1. Garas klausimas XD uzsileisciau gal jau tada kokia Zas - ner bobu ner ko verkt XD
2. ... um WOW ir WTF
3. Kaktusu
4. Stereotipu? um gal sumaisyti visus zmones...
5. Kaledu senelis...
//
1. Jei turetum 1 nora kuris db stebuklingai issipildytu, koks jis butu?
2. Jei galetum tureti super galia kokia ji butu?
3. Koks tavo megiamiausias patiekalas?
4. Jei isdrystum sokt su parasiutu?
5. Tavo didziausia baime?
2012 m. gruodžio 11 d. 11:07:29
1. Galvojau, gal vykti į kokį bunkerį Viliaus miškan ; ) arba į kaimą ; ) O jei rimtai, tai nors buvo ir įvairių pasiūlymų praleisti tądien, bet, manau, tiesiog švęsiu senelio gimtadienį.
2. Mmm... Dabar. Vakar. Prieš metus. Buvo dar periodėlis, kai visiškai nuo proto nušokusi buvau, šizoviškai bemiegėm naktim rūkydavau kažkur Kauno stoty švintant savo mėlynus Vogue /together/, paskui su traukiniu dundėdavau į paskaitas Vilniuje, paskui beveik miegodavau versdama Platoną ;o Matyt, daugiausiai nesąmonių esu pridariusi tada, bet TOKIŲ fainų : ))) Dabar tas pačiuožimas grįžta, tik kitokiomis formomis.
3. Gal katarsio nori.. [?]
4. Ne... Niekad didelėį kerštūnė ir nebuvau, bergždžias laikas negatyviomis emocijomis spjaudytis.. Taip tik sau pakenkiama, todėl labai egoistiniais sumetimais ir nesu kerštinga : )
5. Kaip dabar. Kai kokie - 5 C. Tobulai džeržga sniegas, balti medžiai... Romantique totally.
//
1. Jei turėtumei mėlyną MINI cooper'į ir būtumei Paryžiaus spūstyje, kokią dainą užsileistumei per radiją?
2. Kokios mintys kyla pažiūrėjus šį video - https://youtu.be/noZu0X-KMnA
3. Jei būtumei bitė/inas, iš kokių gelių rinktumei nektarą?
4. Kaip apsivalyti žmogui nuo socialinių dulkių (stereotipų, primestų dogmų)?
5. Kas gyvena - tolumoj/tolumoje?.. : )
2012 m. gruodžio 11 d. 01:11:34
NORIU.
Kitokių Kalėdų (greičiausiai ir pasidarysiu). Geresnių Kalėdų (kas žino...). Naujo darbo (nūūū....)
2. Ar megstate saslykus?
Dvi.
4. Esi kerštingas(-a)?
2012 m. gruodžio 10 d. 17:09:57
1. Nes jie labai uzsidare, arba kvaili
2. sunkus klausimas XD. Reikia juos kazkaip sudomint tuo reikalu
3. Paciam zmogui gal kai jis egoistas... bet aisku tai gali jam but blogai del to. O jei jis individualistas tarnaujantysis... tai geriau kitiem zmonem. Bet as rinkciaus Individualista. nes jis dirba, gyvena ir turi draugu, kai egoistas del naudos gali juos atstumt
4. ... Kai zmogus geriau jaucias nebijo parodyti kas jis pats yra.
5. Purvinas kojines XD
//
Ok db klausimai jum XD
2. Ar megstate saslykus?
2012 m. gruodžio 10 d. 14:11:17
a] Dievaži... neskaičiuota. Stengiuosi "daužyti" švelniai bet kuriuo atveju.
b] Viskas būna pelnytai, nes taip reikia : ] Summa summarum vis tiek būdavo kažkodė manas finito.. O jei kalbant plačiaja prasme - viena draugė nutarė nutraukti mūsų bendravimą kadais, bet kas kaltas, jei pas kai kuriuos ego didesnis už Eifelį. Vadinasi, taip reikia ir... negaila.
c] ........ nežiūriu jau seniai seniai.
d] Per tv filmų - nežiūriu.
e] Na, man visai patinka Opus3, bet ir jos klausau tik važiuodama mašinoje..
//
1. Kodėl kai kurie žmonės nesugeba paleisti praeities? Suvokti, kad VISA keičiasi, aplinka, žmonės, ir kas buvo, NIEKUOMET negrįš... Praeitis - negyva.
2. Kaip mažuose miesteliuose paskatinti žmones naudotis IT bibliotekose (tie, kurie iki šiol nesinaudoja)?
3. Kas geriau - žmogus egoistas/individualistas, ar visuomenei tarnaujantysis? Kodė?
4. Kaip įsivaizduoji vidinę laisvę?
5. Ką šiemet Kalėdų senelis padovanos išdykusiems vaikučiams? : ))
2012 m. gruodžio 6 d. 23:37:59
1.itin psichiškai silpnos ir pažeidžiamos asmenybės.
3)Dangaus
2012 m. gruodžio 6 d. 00:16:10
1. Kaip žmogus, vis dar ieškantis atsakymo į Dievo (ne)būties klausimą tiesiog niekaip negaliu nei pritarti šiam teiginiui, nei jo paneigti. Nes tiesiog pirma tas Dievas turi būti, kad iš žmogaus planų galėtų juoktis. Kažkaip įpratau visur vartoti labiau apčiuopiamą sąvoką - gyvenimas. Va, šitas niekšas tai juokiasi susiriesdamas iš visko, ką tik žmogus bando sukurti.
2. "Taip" (Idealisto romantiko požiūriu
). Ir "aišku, kad ne"(ciniko požiūriu). Kaip visad, pasiklydau. Sakyčiau, kad kai kurie (kaip ir slidžiais aspektais dėl sąmonės (ne)turėjimo).
3. Nežinau nei vieno. Google meta, kad čia kažkokie tai katinai... Bet tingiu žiūrėt video, nes vis tiek aš tiems padarams didelių simpatijų nejaučiu. Tebūnie Tard, gražiausias vardas.
4. Turbūt pasirinksiu tarpinį variantą. To jau seniai per gerklę lendančio filmo tikrai nežiūrėsiu, bet tikriausiai koks kitas kanalas visgi bus įjungtas. Nors nežinau dar. Gal nuspręsiu vietoj to kokią knygą paskaity.
5. Myles Kennedy + Slash (My dream comes true
) , Lana del Rey, Depeche Mode (bet čia man asmeniškai. Jei imant pagal jų nuopelnus muzikai, tai vietoj Lanos turėtų būti Claptonas).
1. Hamletas ir Faustas. Taisyklių griovėjai? Nenuilstantys ieškotojai? O gal tiesiog itin psichiškai silpnos ir pažeidžiamos asmenybės? Kuo jie skiriasi?
2. Jei kas nors leistų pasikeisti gyvenimu su bet kuriuo žmogumi? Ar sutiktum? Jei taip, su kuo? Jei ne, kodėl?
3. Spalva, kuria nuspalvintas tavo gyvenimas.
4. Numero Uno. Kas užima šią vietą tavyje/tavo gyvenime?
5. Kas yra tobulybė? Ar įmanoma ją pasiekti ir ar žmogus turėtų bandyti jos siekti? Ar gyvenimas ja gali privesti žmogų iki visiškos vidinės destrukcijos?
2012 m. gruodžio 5 d. 23:42:05
1. Tai visgi tavo nuomone,ar bus ta pabaiga 12-21 ?
A žiūrint ko tikiesi. Didžiojo BUM nebus. Ir išvis kažko radikalaus nebus. Jau nekart buvo ta pabaiga prognozuojama ir dar nėkart neatėjo. Tačiau kažkokios apokalipsės oi, kaip reikėtų.... perversmo žmonijos protuose, sąmonėje, sąžinėje. Bet jau ir tai iš fantastikos srities. Deja.
Tikrai taip. Atsakau kaip buvusi studentė. Buvo ir sunku, ir beprotiškai sunku, bet išgyvenau. Tiesa, kas iš to - darbas visai ne pagal specialybę...
3. Ko tikiesi is ateinanciu metu
Na bent jau kad nebus blogesni nei šie. Nei finansiškai, nei asmeniniame gyvenime. O gal ir geresni. Ir, kad galbūt pagaliau sulauksim Lietuvoj Bon Jovi ;)
Kiekvienas savaip žavus. Pastaruoju metu kiekviename atrandu ir gražių dalykų, ir to, ko mielai išvengčiau. O šiaip viską išgyvenu kažkaip "niekaip", be emocijų.
Ne. Nenoriu, neturiu tam nuotaikos. Dar per anksti. Ir negaliu.. Man to daryt negalima - katytė eglutę tuoj pat "nurengtų". Ar bent jau puošmenų mielai "paskanautų".
1, Žmogus planuoja, Dievas juokiasi. Tai tiesa ar melas?
2. Ar gyvūnai šypsosi?
3. Kas šaunesnis - Maru, City the Kitty, Tard, Shironeko ar Sissi?
4. Žiūrėsi šiemet "Vienas namuose" ar pasinaudosi proga išjungt televizorių?
5. Trys tavo manymu, ryškiausios muzikos žvaigždės, aplankysiančios Lietuvą 2013?
2012 m. gruodžio 5 d. 19:33:23
1. kuris dešimtmetis muzikos atžvilgiu tau labiausiai patikO? 1970 ir 1980...Na galbut dar 1990-ji iki kokiu tai 1995
2. tavo nuomone, labiausiai roko muziką atspindinti daina? AC/DC - Higway to hell Man tai yra roko himnas
3. kaip labiausiai esi pakenkęs[visom prasmėm] savo mamai? Oi tikrai daug...:(
4. taavo nuomone, visų laikų geriausi 3 gitaristai? Richie Sambora Bryan May Slash
5. ar muzika "vis dar gyvuoja"? ar ji jau mirė? Muzika mire.
1. Tai visgi tavo nuomone,ar bus ta pabaiga 12-21 ?
3. Ko tikiesi is ateinanciu metu?
2012 m. gruodžio 5 d. 17:16:15
1. draugas. manau suprasčiau aš jį.. :)
2.greit
3. manau nemažai. daugumą visumos
4. man tai jis įdomus toks. ir tapybos darbai jo kieti, ir pats yra toks, hm, įsimintina asmenybė . jo tos visos mintys, tikslai , įdomūs. nors aišku labai daug blogio visur ten buvo, bet jis iš dalies įdomus :))
5. ay.. visko po truputį. pats net nelabai noriu pradėt galvot smarkiai apie tai, nes gaunasi taip, kad kyla mintys jg blogai veltui gyveni, etc... tiesiog gyvenu. kaip man patinka, kas man atrodo teisinga. .:))
1. kuris dešimtmetis muzikos atžvilgiu tau labiausiai patikO?
2. tavo nuomone, labiausiai roko muziką atspindinti daina?
3. kaip labiausiai esi pakenkęs[visom prasmėm] savo mamai?
4. taavo nuomone, visų laikų geriausi 3 gitaristai?
5. ar muzika "vis dar gyvuoja"? ar ji jau mirė?
2012 m. lapkričio 28 d. 21:41:59
Neįdomu tradiciniai ir trumpi
. Mano klausimai dažniausiai ir būna tokios ale dienoraštinės/kūrybinės formos
.
1. Realiai tai abu labai svarbūs. Žmogus turi būti stiprus visomis prasmėmis. Užsikačialinę durneliai ir vėjui papūtus skrendantys moksliukai tėra itin pažeidžiami kraštutinumai.
2. Nes būti kitokiems po vieną jiems darosi per sudėtinga.
3. Pirmą dieną gal būtų kiek skaudoka, bet greit prisitaikyčiau. Turiu panašios patirties. Gal todėl mano iškrypusiam ciniko mąstymui šitokia perspektyva neatrodo tokia baisi.
4. Tas, kurio gailėsiuosi visą gyvenimą, nepaisant to, kad jau lyg ir radau susitaikymą... Sprendimas pasirinkti lengvesnį kelią, savanaudiškas ir egoistiškas poelgis, paliekant žmogų, kuris man reiškė viską... sunkiausiomis, paskutinėmis jo gyvenimo akimirkomis...
5. Geras klausimas. Kartais išties norėčiau. Norėčiau mirti ir sužinoti, kas slypi už šitos netobulos tikrovės. Kartais tiesiog. Kai atrodo, kad bet kas - nebūtis, dangus, šiaip skraidžiojimas aplink, kai niekas tavęs nemato ir negirdi, o tu gali visus stebėti... Bet kas būtų geriau už tai, kas vyksta čia. Juk ir Dievo realiai niekam nereikėtų, jei šis pasaulis būtų tobulas. Už tobulumą nėra nieko tobulesnio. Už tobulą kančią nėra nieko skaudesnio. Todėl vienintelė baimė yra ne ta, kad mirsiu, o ta, kad mirsiu nespėjęs nieko nuveikti.
1. Draugas, su kruvinu peiliu rankoje ar priešas su gėlėmis?
2. Nužudyti greitai ir be skausmo ar kankinti po to paliekant gyvą?..
3. Kiek žvilgsnis gali pasakyti apie žmogaus jausmus?
4. Adolfas Hitleris - pamišęs, kompleksuotas žudikas ar genialus bejausmis?
5. Kokia prasmė? Viltis, nuolatinis laukimas ir tikėjimas? Tobulumo siekimas visomis įmanomomis išgalėmis? O gal atsipalaidavimas ir visiškas užsimiršimas, tenorint būti laimingam?
2012 m. lapkričio 28 d. 20:45:00
1. vokiečių;
2. gyvendamas;
3. Ištrinčiau dieną, kai išmokau netinkamo problemų sprendimo būdo, o atvirkščia tam diena, turbūt pirmas pasimatymas su mylimuoju :D
4. Ne nu, kas čia per klausimai? :D Aš pati galiu į save nusileisti laaabai giliai, bet nevisuomet patinka, kas ten yra. Atšildyti kraują, o liguistą apatišką cinizmą paversti nuoširdžia šypsena - šie žodžiai primena norą padaryti save tokį, koks nesi. Kad ir kaip giliai benusileisčiau, savęs nepakeisiu, galiu tik susitaikyti su tuo, kokia esu.
5. Jausmas lyg skaityčiau kažkieno dienoraštį, o ne į klausimus atsakinėčiau. Patinka man tos sąvokos, ypač sąvokos dalykų, kurie realiai neegzistuoja, man patinka apibrėžtumas. Kaip kitaip paaiškinti reiktų be sąvokų? Tas? Lengviau, kai viskas sukonkretinama. Žinoma, kad niekas nejaučia dviejų vienodų jausmų, tačiau visi jaučiame meilę, nesvarbu, kad vienam meilė apsikabinimai, kitas jaučia mylintis tik kai pasiilgsta kito žmogaus, o trečias tik tuomet kai yra absėstas kito, kad ir kaip bebūtų, tai yra sąvokos meilė skirtingas suvokimas. Taigi problema ne sąvokose, o žmonėse. Sąvokos apibrėžia tik bendrą dalyką, o mes patys jį priskiriam sau, ir jeigu sąvoką priskiriame sau ne kaip mes ją suvokiam, o kaip kiti, tai ir jaučiamės rėmuose, kitų žmonių sukurtuose rėmuose.
Klausimai:
1. Kas svarbiau fiziniai ar intelektiniai gabumai?
2. Kaip manai, dėl kokių priežasčių žmonės buriasi į subkultūras?
3. Kaip jaustumeisi, jei į tave niekas nereaguotų? Staiga visas pasaulis imtų ignoruoti?
4. Koks yra baisiausias tavo gyvenime priimtas sprendimas?
5. Ar norėtum mirti?
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2012 m. lapkričio 28 d. 17:34:54
1. Labai. Nors gal kartais net per daug būnu vienas, todėl tai pradeda nebeteikti tokio džiaugsmo, kokį teikdavo anksčiau. Aišku, yra ir kita medalio pusė - retesni depresyvios nuotaikos priepuoliai. Kaip leidžiu? Įvairiai, pradedant muzikos klausymu, eilėraščių ar prozos(rečiau) rašymu ir baigiant paprasčiausiu knygos skaitymu ar tiesiog įtemptu mąstymu apie gyvenimą.
2. Paulius Širvys be konkurencijos. Aišku, negaliu sakyti, kad mėgstu absoliučiai viską, ką jis yra parašęs, bet tikrai daugybė jo eilėraščių padarė man itin gilų įspūdį. Iš jo tekstų kartais bandau ir savo kūrybai reikalingo jausmo pasisemti
. Be Pauliaus dar turbūt išskirčiau Vytautą Mačernį ir Gražiną Cieškaitę(
).
3. Rūkas? Tik dabar? Man visas gyvenimas kaip vienas ištisinis rūkas... Kartais tai gerai, kartais ne. Kaip ir beveik viskas šitam pasauly.
4. Na, visų pirma reikėtų pasakyti, kad ne nuo vakarėlio pavadinimo priklausytų mano noras ar nenoras ten eiti. Jei pvz ten grotų man patinkančią muziką, aktualiomis temomis kalbėtų žmonės, kurie man asmeniškai yra autoritetai - tuomet tegu vadinasi nors ir "neapsiplunksnavusių durnelių klubas"
Man vis tiek. Tik tiek, kad jei ten būtų brukamos kažkokio tai "ale sveiko gyvenimo būdo" idėjos (turiu omeny, valgykim tik daržoves ir home-made maistą) ar kažkas panašaus, tai turbūt dar rimtai apsvarstyčiau. Nors pats esu prieš rūkymą, alkoholio/narkotikų vartojimą ir neturiu su tais dalykais absoliučiai nieko bendro, visgi, manau, kad kiekvienas turi savo teisę nuspręsti, todėl jei jau darytų kas nors tokias "paskaitas/pobūvius", tai turėtų tai daug įdomiau, jei tai būtų daroma diskusijos forma. Ok, nukrypau truputį
. Žodžiu, pavadinimas nėra esmė, bet jei jau reikia, tai tegu būna koks nors random raidžių rinkinys, kuris gražiai skamba. Nes visi tie "klubas", "tūsas" ar šiaip kiti šablonai jau seniai pabodo. Pvz. : ASD
.
5. Man su ta auditorijos baime truputį keistai yra. Jei išeinu pristatinėti temą, kurią labai gerai išmanau ir kuri man pačiam itin svarbi, įdomi, tai ir baimės praktiškai nėra, ir šnekėt galiu pakankamai laisvai. Va, jeigu tema man svetima ir aš realiai ją iškalu, susidėliodamas aiškiai, ką po ko žodis į žodį reikės pasakyti, tada būna streso. Ir šiaip nemalonu, jei tekstą pamirši ir pradėsi žiopčiot, ir auditorijos akys, nukreiptos į tave, nepadeda.
1. Kokia kalba tave ramina?
2. Kaip kiekvienas žmogus gali keliauti laiku?
3. Diena, kurią norėtum užmiršti, ištrinti iš gyvenimo ir diena, kuri galėjo niekad nesibaigti, tęstis amžinybę.
4. Kaip giliai į save gali nusileisti? Kaip giliai nusileisti reikia, kad ledinį užšalusį kraują atšildytum, o liguistą apatišką cinizmą paverstum nuoširdžia šypsena? Ar tai išvis įmanoma, jei tai giliai įsišakniję?
5. Ar kada pagalvojai, kad viskas aplink - tik žodžiai, sąvokos. Kai išgirstame pažįstamą sąvoką, pirmiausia galvojame apie patį žodį, mūsų neužplūsta tas jausmas, kurį apibūdiname... Kam visas šis žaidimas? Gyvenimo paprastinimui? Mes darome viską, kad jis taptų kuo paprastesnis ir paviršutiniškesnis. O gal to visai nereikia? Niekas iš mūsų nejaučia dviejų vienodų dalykų. Nejaugi reikia susisteminti ir suabsoliutinti individualybes?
2012 m. lapkričio 28 d. 12:49:11
1. Ilgiuosi... Mmm. Labiausiai... Reikia pagalvoti. Na, kartais pasiilgstu broliuko, studijuojančio už jūrųmarių. Bet išties ilgesys nėra dažna pastarojo meto emocija. Na, nebent ilgesys savo ramybės, vidinės harmonijos.
2. Vienai, Airijos vakaruose... besispupantis krėslas su vaizdu į skardžius (pan. kaip Enjoy the silence video...). Arba Gruzijoje kartytis po olas su "pagonizmo gerbėju". Arba... Argentinoje daug daug juoktis, kai kas mokytų tango. Arba... Porto gatvelėse lyjant lietui bėgioti. Arba.. Po obelimi kaime... su TA knyga... su kątik iš daržo išrauta braške... su pūkuotai lengvais debesėliais.. // Štai kokie svaigaliauskinai : ))
3. Tam, kad rekomenduočiau, turėčiau pažinti tave. Bet kokiam pažįstamam iš oro niekad nerekomenduoju. Na bet.. tarkime. Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring.
4. Hmm. Bagira : )
5. Na, esu. Kodėl neturėčiau būti...? Gal dėl įprasto lietuvių mentalitetui kuklumo...? Viskas gerai, tobulėjimai vyksta, sąmoningumas plečiasi - tas ir svarbiausia. O dabarčiai - su šypsena veide.
//
1. Ar patinka leisti laiką vienai/m? Kaip jį leidi?
2. Lietuvių poetai, kuris arčiausias, labiausiai inspiruojantis.
3. Argi ne puiku, kad dabar rūkas? : ) Ir galima akis pailsinti nuo bereikalingų "matymų"? : ))
4. Įsivaizduoki, organizacija galvoja pavadinimą jaunimo vakarėliams (be svaigalų, bet laaabai tokius fun, edukuojančius - už sveiką gyvenimo būdą ir sveiką laisvo praleidimo būdą). KAIP galėtų tokie vakarėliai vadintis, kad norėtumei ten nueiti?
5. Ar turi auditorijos baimę? Va.. ką nors pasakai "ne į temą" ir juokiasi kokie 353 žmonės, kas toliau? : )
2012 m. lapkričio 23 d. 23:13:46
1. Apie klimato kaitą, atšilimą.
2. didžiausią džiaugmsą laiminume?
Laiminume? Tokio žodžio nežinau :D kartais per greitai akimirkos prabėga, kad jas įvertinti.
3. Vilnius, ko gero...
4. Mokomės gyvenime iš kiekvieno sutikto ir nesutikto žmogaus, iš draugo, iš priešo... kiekvienas kiekvienam yra pamoka.
5. Clint Mansell - Summer Overture, Requiem for a Dream
---
1. Ko labiausiai ilgiesi? (nesvarbu tai žmogus, ar daiktas..)
2. Tobuliausios atostogos butų...?
3. Jei paklausčiau kokį filmą rekomenduotum, nesvarbu kokio žanro, kok pirmas filmas šautų į galvą?
4. Jei galėtum būti gyvūnas, kas tai būtų?
5. Ar esi patinkta(s) savimi? Kodėl?
2012 m. lapkričio 23 d. 12:42:14
1. Radiohead - Codex;
2. Vyrui? Moteriai? Moteriai dauguma atveju man gražiau ilgi.
3. Kaparėlių su pelėsiniu sūriu;
4. Oii ne. Daugiau šiandie klausimų - nenoriu (nors, deja, žinau, kad jų bus..)
5. Apstrakcijos čia man kažkokios.. : ]
//
1. Susitiko kartą karališkasis pingvinas jūrų liūtą. Prisėdo ant ledkanio ir... apie ką kalbėjo?
2. Dzingt - praėjo, dzingt - praėjo. Ar sunku pajusti didžiausią džiaugmsą laiminume? Net kai ir pati, rodos, tyriausia akimirka tavo gyvenime irgi - akimirksninė.
3. Savaitgalis ir gali išvykti į bet kokį Lietuvos miestą, ten vaikštinėti su šiltu šaliku ir tyrinėti... Koks tai būtų miestas?
4. "Niekas tau ne draugas, niekas tau ne brolis, bet kiekvienas žmogus tau mokytojas". Pakomentuoki.
5. Ilgesingiausia kokio nors garso takelio daina.
2012 m. lapkričio 22 d. 15:30:49
1. 15
2. Ne. Visi nori apeit įstatymus, paniurę, nemandagūs...
3. Ne
4. Ne.
5. Ne. visada labiau traukė jmuzika, nei dailė.
Klausimaii:
1. Ko dabar klausai?
2. ILgi ar trumpi plaukai gražiau?
3. Ko dabar labiausiai norėtum?
4. ko labiausiai norėtum, kad tavęs paklaustų?
5. Į kokį klausimą nedrįstum atsakyt?
2012 m. lapkričio 21 d. 16:50:23
1. nnnee, nemanau, nes po Jobso mirties ( nors praėjo jau kiek laiko) , apple produktus gal net dar labiau pirkt pradėjo, jų technika ir dizainas pritraukiantys , kokybiški. nieko blogo pireš samsung neturiu, bet spėju, kad neaplenks artimiausiais m..
2. aha ;D gal ir gerai, patinka man jos kirpimas, pigu.. ;]]
3. nešioju visuomet , jei grynai su batais. niekad nekilo mintis derint su batais .. ;))
4. gal Rygą. per fotkes mačiau, kad gražu, ir iš kitų girfėjau. Lenkija tikrai netraukia.. ;]
5. nevisai supratau klausimo. ar čia esmė, jog tu antiNickelback? nors jei ir komerciški bišk, ir gal net kartias popsiukai tokie, bet yra tirkai neprastų dainų. aš už juos
1. kiek vidutiniškai per dieną pasakai rusiškų keiksmažodžių?
2. ar patinka leituvių mentalitetas? kodėl? argumentuok
3. ar sunku, kuomet sergi mažakraujyste, kaip manai? ;))
4. ar jau matei tą paskutinį saulėlydžio filmą?
5. ar lankai/-ei dailės mokyklą? jei ne ar buvo / yra noro? kodlė?
2012 m. lapkričio 20 d. 16:42:12
1. Blackfilm - Stalingrad
2. Galbūt. Juk reikės kažkam pakeisti bobučių ir dėdukų kartą, kuri bumba ir bumba dėl kažko :). O tas nepilnavertiškas gyvenimas nėra kažkokia naujiena. Palaiko balansą žmonės, juk reikia gyvuoti bulvarinės spaudos profesionaliems žurnalistams.
3 Velnias žino, bet kažkuriuo gyvenimo laikotarpiu turėtų kiekvienas panašiai jaustis, su tokiu lengvu polėkiu. Kad ir visai trumpam.
4 Maratonininkas ir šachamtininininininkas :P
5 Anekdotai - Sermėgos - Literatūra
O manieji klausimai ... hmm
1 Ar Samsung'as perspjaus (t.y. ar generaliniai direktoriai eidami tokių varžybų iš iOfisų išliks absoliučiais lyderiais ... tiesiog) Apple'ą artimiausiais metais ? Koks tavo spėjimas.
2 Ar lankaisi pas tą pačią(-tį) kirpėją ? Ar GERAI darai ? :D
3 Ar derini kojines prie batų ? Ar kartais nenešioji kojiniu visai ?
4 Jeigu staiga reiktų rinktis kur keliauti iš šių trijų vietų: Rygos, Minsko ir Varšuvos. Kurią rinktumeisi, kodėl ?
5 Ar sutinki, kad labai giliam miške, į seną kamieną trenkus griausmingam žaibui, kuris net nuvertė ana tą, anei niekas niekas nei išgirsta, nei pamato, nei sureaguoja, tad tokia vieta yra idealiausia Nickleback koncertui ? ... :D
2012 m. lapkričio 20 d. 11:06:31
1. Aktyviausiai? Kiek pamenu save, aš jau nuo darželio laikų būdavau amžinai įsimylėjusi : ]
2. Matyt, sedėti jaukiai su mylima knyga + gvazdikėlių arbata + mandarinais. Kažkam tai tikrai atrodytų beprasmiška, juk čia tai "nieko neveikimas", where's the action..?
3. Žinau. Nuomonė - hmm. Na super, kad tada taip žmonės linksminosi, kūrė tam tikrą aurą aplink save. Žinoma, dabarčiai tikiu, kad galimas puikiausias pasilinksminimas ir be svaigalų, bet pažiūrėti kokį Woodstock'išką filmelį kartais visai smagu.
4. Savitumą. Nors aukštinti nereikia nieko. Čia jau arogancijos prieskonis.
5. Gal geresnis klausimas, kelerių metų pradėjau jos nevalgyti? : ]]
Nepamenu, nuo kelių, bet, spėju, ankstokai.
//
1. Daina, nukelenti anapus. Kurios gali klausytis tamsoje, garsiai, per ausines ir... būti ne "čia".
2. Ar neatrodo, kad žmonės per daug pasineria į "einamasias žinias", kas kur nutiko, kaip ten karas Irake, ką pasakė Obama ir su kuo kas permiegojo dėl to, kad neturi savo paties pilnavertiško gyvenimo?
3. "Agapė" (sen. gr. k) yra nieko nereikalaujanti meilė, dvasinga ir be lūkesčių. Ji tiesiog YRA, lengva, skraidanti ore. Apie ją daug rašė ir Platonas. Ar tokia įmanoma šiandieniniame-pragmatiškame pasaulyje..?
4. Jeigu būtumei sportininkas/ė - kokios srities?
5. Suraski 3 puikius dalykus Rusijos tautoje : )