Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Žaidimas: "5 klausimai / 5 atsakymai"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 1718192021222324252627 ... 42
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Gabux
2012 m. liepos 22 d. 21:50:06 2012-07-22 21:52:02

1. Oho, koks mąslus klausimas. Man rodos, šviesoje slypi gyvenimas. O mirtis nėra tamsa... Ji - tuštuma. O šviesa... Na, mano plaukuose žaidžia šviesa : ] Artimų žmonių šypsenose, Lebedžių kleve, po Varėnos kaimelio obelimi, Pranciškonų rūmuose, sesutės pokšteliuose, vakarėkančioje jūroje, Floyd'uose... Vardinti ir vardinti...

2. Na taip, kai kas moka gal ir manipuliuoti šypsena, bet jei esi nors kiek empatiška siela - tatai greit iššifruosi. Sunku nesišypsoti būtų... Ne tik lūpos, bet ir akys dailiai šypsosi. Išspinduliuojama.

3. Smegenys/ protas - materija. Sąmonė - sąmoningumas - ne. Na, tai susiję dalykai, tačiau protas/mintys - daiktiški, o sąmoningumas (jei tikras, dažniausiai) empyriškas-išjaustas.

4. Taigi High Hopes! Koks dar šiaudas. Viskas bus gerai.

5. Nemanau, kad savižudis labai bijo krikščioniškų dogmų. Matyt, tai žmogus, prisikūręs per daug lūkesčių ir įsivaizdavęs, kad pasaulis "privalo" juos visus įgyvendinti... 

//

1. Kaip vaizdžiai papasakotumei, koksai ryt bus oras Vilniuje?

2. Jaukiausiai skambantis rusiškas žodis/frazė;

3. Kodėl estų valdžia šalies kultūrai išleidžia 8 kartus daugiau nei lietuvių...?

4. Torino drobulė - tikra / viduramžių klastotė? Kodėl taip manai?

5. Kas lemia tokį faktą, kad: lietuvių vyrai (na, lyginat su pietiečiais ar kokiais serbais) - nėra labai dailūs, o moterys - atvirkščiai - labai gražios. Kaip tuomet čia išeina: negi visi gražūs genai iš mamos pereina "tik" dukrai? // Kitas atvejis: danų vyrai - simpatiški ir gana gražūs, tuo tarpu moterys - ne. Ir ar apskritai yra tauta, kurioje ir moterys ir vyrai būtų vienodai "gražūs žmonės" (taisyklingų, ryškių ar jaukiai švelnių veido bruožų ir t.t.)?

2012 m. liepos 21 d. 18:39:53

1. Ne

2. Andrius Mamontovas - Į tavo rankas

3. Taip. Pacituosiu vieną mintį: "Kai lyja, viską lengviau ištverti".

4. Negroju.

5. Savimi.

1. Šviesa. Kas ji? Gal būtent joje slypi mirtis?

2. Šypsena. Dar vienas manipuliavimo įrankis ar vienintelis tyras ir nuoširdus ženklas žmogaus veide?

3. Smegenys/Sąmonė/Protas. Koks jų tarpusavio ryšys? O gal tai visiškai nesusiję dalykai?

4. Viltis. Durnių motina ar paskutinis šiaudas, kuris gali tave išgelbėti?

5. Savižudis. Silpnavalis, nesugebantis pakelti gyvenimo sunkumų ar bebaimis, nebijantis krikščioniškojo dvasios kankinimo įrankio - pragaro?

2012 m. liepos 21 d. 15:09:27

1. Visada žavėjausi senomis kalbomis: Lotynų, sanskrito. Gražiausia man Senoji velso kalba... ja niekas nebekalba, bet aš norėčiau išmokt.

2. OLga tokarczuk ,,Dienos namai, nakties namai"

3.   Visada jauku pirtelėj geroj :D

4. Ne

5. 10. Jei žudausi, tai žudausi... nuo 7 šokant yra didesnė tikimybė, kad nemirsiu.

1. Ar manai kad esi geras žmogus?

2. KOkios dainos dabar klausai?

3. Ar tau patinka lietus? Kodėl?

4. Ar esi muzikalus žmogus? Kuo groji?

5. KUo gyvenime esi nusivylęs labiausiai???

2012 m. liepos 21 d. 14:59:30 2012-07-21 15:00:12

Aš labai norėjau atsakyti į cccrazyggirl klausimus, bet nespėjau. Tai atsakysiu dabar:

1. Abiem atvejais yra labai blogai. Mes regime ir girdime ne dėl to, kad "kaip mes gyventume be to?", o dėl "kuo mes grožėsimes?". Tai rašiau vakarykščiame dienoraštyje, o šiandien vienoje knygoje atradau tokią frazė: "gyvenimo prasmė yra grožis". Taip kad, manau, tokių dalykų lyginti negalima, nes regimas ir girdimas grožis, manyčiau, yra vienodai svarbus.

2. Kėblus klausimas. Jei tikrai būtų kažkokia negera situacija artimui žmogui, būtinai norą paaukočiau vardan jo. Bet jei problemos nėra - visi sveiki ir gyvi - tada jau savo svajonę išpildyčiau.

3. Tėvai ir šuo. {#} Bet jei konkretus daiktai, tai: kompiuteris (kas be ko), knygų keletą prigriebčiau ir mano rašliavos ir kitokie rankraščiai.

4. Norėčiau nuotykio arba dialogo su supratingu žmogumi.

5. Pirmą vietą skirčiau gedged. Bet vėliau seka cccrazyggirl, 4Blackberry, R7wa, Alvydas1... Na, gal dar isterija, DeathLetter, velniux, V3rtig0... Bet daugiau tai nežinau...

2012 m. liepos 21 d. 14:49:45

1. Puikybę norėčiau išskirti, bet akiplėšiškumas irgi stiprus mano būdo blogis

2. Puikybės (nors ir pats nuo jos nesusilaikau), nuomonės negerbimo, įžeidinėjimo už kažkokią žmogaus savybę, kuri nesutaptų su įžeidinėjančiojo...

3. Privalumas: sakyčiau greitas loginis mąstymas... Bet dabar negaliu pasakyti, gal dar yra kokių neatrastų gerųjų savybių.

4. Supratingumas, empatija, nuoširdumas, drąsa.

5. Todėl, kad mes neprivalome būti čia.

1. Kokia kalba tau gražiausia be visų tų, kurias mokaisi...

2. Mėgstamiausias rašytojas ir kūrinys.

3. Kokia didžiausia temperatūra, kurioje tau dar būtų jauku.

4. Ar tiki ateiviais? (labai banalus klausimas, bet toks šovė į galvą)

5. Jei norėtum nusižudyti: šoktum iš 7 ar 10 aukšto? Kodėl?

2012 m. liepos 21 d. 14:40:03

1) Kurčiam.

2) Kažką tokio gero artimm žmogui, kad nuo to būtų geriau ir man.

3) Knygos, kompiuteris ir gitara

4) Į kokį nors D.Poezijos festivalį.

5) Labai daug jų yra.

1) Koks tavo manymu yra tavo didžiausiais trūkumas?

2) Kokių savybių negali pakęsti kituose žmonėse?

3) Didžiausias tavo privallumas?

4) Savybės, kurias labiausiai mėgsti kituose žmonėse?

5) Kodėl mes visi ne čia?

2012 m. liepos 21 d. 14:11:42

1.Emmm, kolkas tokio nėra . Nors galėčiau pasakyti kad tai įvairių žmonių mišinys . 

2.Talentas? Negaliu teigti kad turiu talentą . Šiaip piešiu portretus iš nuotraukų , groju ...

3. Dabar norėčiau į rytus . Turbūt todėl kad susidomėjau tokiais dalykais kaip joga .

4.Dabar galvoju - negi aš toks blogas žmogus ? :D . Nu padėjus esu daug kam , bet kad tiem asmenim būtu buvę taip blogai neatrodo . Nu sakykim , taip .

5.Gali būt kad šunį išvesiu pasivaikščiot :D 

1. Kas blogiau : būti kurčiam ar aklam ? 

2. Įsivaizduok : gauni vieną vienintelį norą , gali panorėt bet ko .Ar panorėsi kad tavo didžiausia svajonė išsipildytų ir t.t Ar visgi geriau panorėsi ko nors gero artimam žmogui ?

3. Dega namas . 3 daiktus gali išgelbėt . Kokie tie daiktai ?

4. Ko dabar norėtum labiausiai ?

5. Žmonės iš music.lt , kuriuos norėtum pažinti realiame gyvenime ? 

2012 m. liepos 20 d. 12:24:30 2015-06-22 10:47:36

1. Kokį sutvėrimą įsivaizdavote 4 mano aukščiau atsakytame klausime? (jeigu neskaitėte, tai labai suprantu kodėl, viskas ok :)) O jums buvo kada nors toks įvykis, kai galvojote, kad jau viskas? (paatviraukit)

Kažkodėl įsivaizdavau kažką abstraktaus...arba ne. Gal tai kitas žmogus, kuris Tau brangus, bet per daug svetimas, gal neišsipildę lūkesčiai ar paprasčiausias nuotaikų svyravimas, kada toji būsena tampa svarbesnė. Bet visgi įsivaizdavau kažką brangaus, bet nepasiekiamo, ko baideisi, bet iš tiesų negali atitrūkti. Nors gal visgi čia šuo ? :D stinga fantazijos...Kolkas pačiai panašios situacijos neteko patirti. Bent ne realybėje...

2. Ar kada nors buvote savo mintyse įsivaizdavę, kad esate kažkoks atlikėjas (muzikantas). Jei taip, tai koks? 

Na tikriausia, neteko. Kai  visai mažytė buvau, norėjau būti garsi smuikininkė. Ir tada visai nebuvo svarbu, kokia. Tik įsivaizdavau save prieš tūkstantinę minią...ir tą akimirką, kai gausūs susižavėjimo šūksniai ir aplodismentai yra  dovanojami klausytojų man. O ypač džiaugsmo ir susižavėjimo ašaros...kas žavu.

3. Koks jūsų santykis su sapnais? (dažnai sapnuojate? Spalvotus, nespalvotus? Pilnatis galbūt paspalvina? Paatviraukit, papasakokit kokį, kurį net pamenat). Daug prašau, bet atsakykit juk kaip norit :)

Hmmm...sakyčiau, gana stiprus. Yra keletas sapnų, kurių bijau dar iki dabar... Jie reikšmingi, tikrai žinau. Tik iššifruoti keblu, bet po truputį... Paprastai sapnuoju daug, įvairiai. Ir, kas baugina, labai realiai. Gal apskritai nuo emocinės būsenos priklauso, nes  pastaraisiais metais teko nemažai nerimauti... koncertai, visokie kiti vieši pasirodymai, kitų į tave dedamos viltys, baimė, kad nepadarysi visko tinkamai, rūpestis apskritai...(turiu šitą „ydą“), kartais kitų gyvenimas tampa svarbesnis už pačios... Tad tai, manau, turi įtakos sapnams. Apskritai miegu mažai. Kai susiruošiu, neužmiegu laaabai ilgai, neturiu bėdos atsikelti bet kuriuo nakties metu...:) Tai tie sapnai ,keista, bet kažkodėl būna gilūs. Ir kartais atsibundi jausdamas stiprų širdies plakimą, jei koks nelabai ramus sapnas buvo. O jei apie tai, ką sapnuoju, tai paprastai žmones. Visokius. Beveik nesapnuoju abstrakčių daiktų...retai sapnuoju gyvūnus. Kai sapnuoju, viską matau tarsi savo realiom akim. Nebūna taip, kai kiti sako, kad sapne būni tarsi kitu asmeniu, ir matai pats save. Dažnokai suprantu, kad sapnuoju. Visai smagu...;) Per pilnatį apskritai nemiegu... grožiuosi :D Jis (mėnulis) – nuostabus... Negaliu praleisti tų momentų...

4. Ką darytumėte, jeigu būtų tokia situacija, jūs sėdite arti prieš kitą nepažįstamą žmogų, periferijoje kiti žmonės ir nėra, kur nukreipti žvilgsnį, neturite knygos, kurią galėtumėt skaityti, neturite telefono, kurį gailėtumėt spaudyti. (pvz. Tai galėtų būti situacija troleibuse, plius jūs dar nesėdite prie lango ir negalite pro jį žiūrėti nes aplink kiti žmonės)

J Žiūrėčiau.Paprasčiausia pažiūrėčiau tam Žmogui į akis. Stebėčiau reakciją. Jei pamatyčiau, kad Jam labai nepatinka, tuomet nuleisčiau akis, bet ne nuo Jo. Žiūrėčiau kažkur tarp jo ir kitų. Na, priklauso nuo kito reakcijos. Jei abiem būtų nejauku, tada būtų paprasčiau. Nesistengiant rastume išeitį. Bet nereikia bijoti žvilgsnio... Nors, ką aš čia rašau :D Tokioj situacijoj nebūčiau „kiškis drąsuolis“... Bet vistiek mestelčiau žvilgsnį...vien iš nuoširdaus smalsumo, juk nepažįstu žmogaus...miela J

5. Ar svarstote apie galimybę būti tėvais, kada nors? (atsiprašau už šitą :D)

J Tiesą sakant manau, jog tai neišvengiama. Ateis laikas, kada suprasi viso to prasmę. Labai žavūs , brandūs ir subtilūs dalykai...sunku ką ir pasakyti. Neslėpsiu... tikrai noriu kažkada gražios, darnios ir pilnavertės šeimos, kada turėtum kuo rūpintis. Bet pirmiausia reikia antros puselės, o tada jau galima būtų atsakyti į šį klausimą. Bet manau, pajauti... ir svarstyk nesvarstęs :D Bet tikrai gražūs tie dalykai. Ir taip, norėčiau... Bet sakau, paprastai ne nuo vieno tavęs priklauso

1.      . Ar esi kažkada kažką sumaterializavęs? Kas tai buvo?

2.     . Ar norėtum tapti kito mūza ar įkvėpėju? O gal esi? J Gal pats tokį turi? (turiu galvoje žmogų)

3.       Ką Tu laikai romantika?

4.       Kuri žmogaus kūno dalis Tau atrodo patraukliausia, žaviausia? (nesvarbu Tavo lytis ar dar kas nors :D Gal keistas klausimas, bet pvz man asmeniškai – rankos (plaštakos))

5.       Kuris paros metas Tau artimiausias? Kodėl?

1. Kokį sutvėrimą įsivaizdavote 4 mano aukščiau atsakytame klausime? (jeigu neskaitėte, tai labai suprantu kodėl, viskas ok :)) O jums buvo kada nors toks įvykis, kai galvojote, kad jau viskas? (paatviraukit)

Kažkodėl įsivaizdavau kažką abstraktaus...arba ne. Gal tai kitas žmogus, kuris Tau brangus, bet per daug svetimas, gal neišsipildę lūkesčiai ar paprasčiausias nuotaikų svyravimas, kada toji būsena tampa svarbesnė. Bet visgi įsivaizdavau kažką brangaus, bet nepasiekiamo, ko baideisi, bet iš tiesų negali atitrūkti. Nors gal visgi čia šuo ? :D stinga fantazijos...Kolkas pačiai panašios situacijos neteko patirti. Bent ne realybėje...

2. Ar kada nors buvote savo mintyse įsivaizdavę, kad esate kažkoks atlikėjas (muzikantas). Jei taip, tai koks? 

Na tikriausia, neteko. Kai  visai mažytė buvau, norėjau būti garsi smuikininkė. Ir tada visai nebuvo svarbu, kokia. Tik įsivaizdavau save prieš tūkstantinę minią...ir tą akimirką, kai gausūs susižavėjimo šūksniai ir aplodismentai yra  dovanojami klausytojų man. O ypač džiaugsmo ir susižavėjimo ašaros...kas žavu.

3. Koks jūsų santykis su sapnais? (dažnai sapnuojate? Spalvotus, nespalvotus? Pilnatis galbūt paspalvina? Paatviraukit, papasakokit kokį, kurį net pamenat). Daug prašau, bet atsakykit juk kaip norit :)

Hmmm...sakyčiau, gana stiprus. Yra keletas sapnų, kurių bijau dar iki dabar... Jie reikšmingi, tikrai žinau. Tik iššifruoti keblu, bet po truputį... Paprastai sapnuoju daug, įvairiai. Ir, kas baugina, labai realiai. Gal apskritai nuo emocinės būsenos priklauso, nes  pastaraisiais metais teko nemažai nerimauti... koncertai, visokie kiti vieši pasirodymai, kitų į tave dedamos viltys, baimė, kad nepadarysi visko tinkamai, rūpestis apskritai...(turiu šitą „ydą“), kartais kitų gyvenimas tampa svarbesnis už pačios... Tad tai, manau, turi įtakos sapnams. Apskritai miegu mažai. Kai susiruošiu, neužmiegu laaabai ilgai, neturiu bėdos atsikelti bet kuriuo nakties metu...:) Tai tie sapnai ,keista, bet kažkodėl būna gilūs. Ir kartais atsibundi jausdamas stiprų širdies plakimą, jei koks nelabai ramus sapnas buvo. O jei apie tai, ką sapnuoju, tai paprastai žmones. Visokius. Beveik nesapnuoju abstrakčių daiktų...retai sapnuoju gyvūnus. Kai sapnuoju, viską matau tarsi savo realiom akim. Nebūna taip, kai kiti sako, kad sapne būni tarsi kitu asmeniu, ir matai pats save. Dažnokai suprantu, kad sapnuoju. Visai smagu...;) Per pilnatį apskritai nemiegu... grožiuosi :D Jis (mėnulis) – nuostabus... Negaliu praleisti tų momentų...

4. Ką darytumėte, jeigu būtų tokia situacija, jūs sėdite arti prieš kitą nepažįstamą žmogų, periferijoje kiti žmonės ir nėra, kur nukreipti žvilgsnį, neturite knygos, kurią galėtumėt skaityti, neturite telefono, kurį gailėtumėt spaudyti. (pvz. Tai galėtų būti situacija troleibuse, plius jūs dar nesėdite prie lango ir negalite pro jį žiūrėti nes aplink kiti žmonės)

J Žiūrėčiau.Paprasčiausia pažiūrėčiau tam Žmogui į akis. Stebėčiau reakciją. Jei pamatyčiau, kad Jam labai nepatinka, tuomet nuleisčiau akis, bet ne nuo Jo. Žiūrėčiau kažkur tarp jo ir kitų. Na, priklauso nuo kito reakcijos. Jei abiem būtų nejauku, tada būtų paprasčiau. Nesistengiant rastume išeitį. Bet nereikia bijoti žvilgsnio... Nors, ką aš čia rašau :D Tokioj situacijoj nebūčiau „kiškis drąsuolis“... Bet vistiek mestelčiau žvilgsnį...vien iš nuoširdaus smalsumo, juk nepažįstu žmogaus...miela J

J Tiesą sakant manau, jog tai neišvengiama. Ateis laikas, kada suprasi viso to prasmę. Labai žavūs , brandūs ir subtilūs dalykai...sunku ką ir pasakyti. Neslėpsiu... tikrai noriu kažkada gražios, darnios ir pilnavertės šeimos, kada turėtum kuo rūpintis. Bet pirmiausia reikia antros puselės, o tada jau galima būtų atsakyti į šį klausimą. Bet manau, pajauti... ir svarstyk nesvarstęs :D Bet tikrai gražūs tie dalykai. Ir taip, norėčiau... Bet sakau, paprastai ne nuo vieno tavęs priklauso

2.     . Ar norėtum tapti kito mūza ar įkvėpėju? O gal esi? J Gal pats tokį turi? (turiu galvoje žmogų)

4.       Kuri žmogaus kūno dalis Tau atrodo patraukliausia, žaviausia? (nesvarbu Tavo lytis ar dar kas nors :D Gal keistas klausimas, bet pvz man asmeniškai – rankos (plaštakos))

1.Italų....Man noris kažkiek jos išmokti....

2.Rašytoja Žorž Sand ,nes ji susijusi su Šopenu,su Bona,su Prancūzija,jos diduomene,su Lietuva ir Lenkija,bet daugiausia ,su įdomiausia Prancūzijos istorija......

3.Ne netranzavau,nuotykių nežinau...

4.Asmeniškai tai skaudės truputį kojos,bet jei tai būtų įprasta tai neskaudėtų...

5.Kaunas,nes kažkas su juo pasidarė negero,o anksčiau tai būdavo labai gerų žmonių miestas...

Mano klausimai??????

1-Koks žmogus tavo autoritetas -pasaulyje?

2-Koks tavo didžiausias talentas?

3-Į kurią pusę keliautumei - į pietus,į šiaurę,į vakarus,į rytus/ Kodėl?

4-Esi kam nors labai padėjęs,kuriam be tos pagalbos būtų buvę negerai?

5-Kas bus 2012.12.21 dieną?

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
RockPrincess
2012 m. liepos 20 d. 11:03:40

1. Ne. Beveik visi pažįstami berniukai vaikystėje žaidė kaladėlėmis ir dabar nekenčia/nesupranta arba net nežino kubizmo.

2. Žalias meškiukas. Kairėj apačioje.

3. Nei vienoje. Gal kokį mėnesį ir galėčiau pačioje skurdžiausioje, o daugiau tikrai ne.Truputi norėtusi paragaut to sunkaus gyvenimo, kad galiausiai suprasčiau kaip gerai gyvenu.  O šiaip, per karšta ten.

4. Ne.

5. Hera. Nes pačiai teko vaidinti. Ir įsigilinus, nėra ji jau tokia bloga kaip kai kam atrodo.

mano:

1. Italų, ispanų ar prancūzų kalba?

2. Žmogus kurio biografija turėčiau pasidomėti ir taip praturtinčiau savo žinių bagažą.

3. Tranzavai kada nors? Įspūdžiai įdomus :).

4. Ar jei per vieną dieną nueisiu 40km., kitą dieną dar paeisiu?

5. Pats nemieliausias LT miestas ir kodėl.

2012 m. liepos 20 d. 00:41:47

1. Niekada nekilo noras būti "į ką nors". Vaikystės orumo įtaigos kaltos;

2. Kažkada dariau neva rimtą psicholiginių tipų testą ir, pamenu, rezultatas buvo: intuityviai jaučiantis ekstravertas. Tarkime;

3. Gerų komedijų ir gerų siaubo filmų išvis esu mačiusi nedaug. Bet lai būna komedija, kokia "Pikaso nuotykiai" (švedų gamybos) stiliaus;

4. Savirealizacija;

5. Keista, bet šioje vietoje nei cinizmas nei ironija nesipaišo. Taip.

//

1. Pikaso, matyt, vaikystėje, turėjo daug kaladėlių ir dėl to taip vaizduotiškai pamilo kubizmą, taip ar ne?

2. Jei ant mažos melsvos pagalvėlės galėtumei ką nors išsiuvinėti, kas tai būtų?

3. Afrikos valstybė. Kurioje gyventumei?

4. Ar kosinusų sprendimai teikia džiaugsmą?

5. Mylimiausia Dzeuso moteriškė, kuri ir kodėl?

2012 m. liepos 19 d. 19:47:39 2012-07-19 19:53:25

1. Labai artima ir tinkama man: "Gerumas, jei jis beribis, nevertas vadintis gerumu."

2. Manyciau, jog linija. Netikiu reinkarnacija

3. Savo vaizduotes (kalba patirtis)

4. Dauguma lengviau isduoda.

5. Mirsta. Geriau numirti, nei kankintis visa likusi gyvenima.

--

1. I koki zmogu noretum buti panasus?

2. Esi intravertas ar ekstravertas?

3. Komedija ar siaubo filmas?

4. Kokia vertybe tau pati svarbiausia?

5. Ar siuo metu jautiesi laimingas?

Atsakyti
velniux
2012 m. liepos 19 d. 18:55:16

1. Visos vienodai atrodo, nes nei vienos dar neskaičiau {#}

2. Rudą, rudą ir rudą {#}

3. Turbūt styginiai, nors tarp jų ir mušamųjų sunkoka apsispręsti.

4. Sėdint namie - lietus. Būnant lauke - vėsus oras(~15 laipsnių) ir lengvas vėjelis.

5. Nei vienas. Nemėgstu visko, kas susiję su krikščionių religija. Ne Dievu, bet būtent religija.

1. Citata, atspindinti tave.

2. Gyvenimas: ratas ar linija?

3. Ko žmogus bijo labiausiai?

4. Ar išduoti tikrai lengviau nei numirti?

5. Avarija. Į ją patenka mylimas žmogus. Kas skaudžiau: a) jis miršta b) lieka gyvas, bet visiškai neįgalus visą likusį gyvenimą?

2012 m. liepos 19 d. 18:43:09

1. Dėl to, kad embrionas iš pradžių būna moteriškos lyties, o tik vėliau tampa vyriškos, todėl, kaip atmainos, lieka speneliai, kurie vyrui nereikalingi.

2. Nežinau. Kol kas jo neatradau. Ir tas "padaryti kažką naudingo ir atmintino" būtų per daug banalus. Taigi, ieškau kažkokio egzotiškesnio gyvenimo tikslo. Dabar reikia tik bijoti mirti jo neatradus.

3. Ne.

4. 2011.12.15.

5. Taip, visada ja naudojuosi.

1. Kuri "Altorių šėšėly" dalis atrodo geriausia: 1, 2 ar 3?

2. kokias tris spalvas sumaišius gautum rudą?

3. Mėgstamiausia instrumentų rūšis: styginiai, pučiamieji, mušamieji ar klavišiniai?

4. Kokios mėgstamiausios oro sąlygos?

5. Kurios katalikiškos apeigos / sakramentas tau atrodo iškilmingiausios arba mėgstamiausios?

2012 m. liepos 18 d. 15:34:23

1. Soundgarden - Blow up the Outside World

2. Ugnies garbinimas

3. "Ir tada jie nusprendė surengti maištą prieš medinį arklį"

4. Papai

5. Teip

//

1. Kodėl vyrai "nešioja" spenelius?

2. Koks tavo tikslas gyvenime?

3. Ar dainuoji duše?

4. Kada mirė garsus Britų rašytojas-žurnalistas Christopher Hitchens?

5. Kad atsakytum į buvusį klausimą, naudojaisi wikipedia?

2012 m. liepos 18 d. 15:23:28

1. Intuicija;

2. Iš 53 visatos rato;

3. Prieš pusę metų, daugmaž;

4. Nenuspėjamai;

5. Nesiruošiu. Savaime.

//

1. Dainos pavadinimas, atspindintis tavo vakar-šiandien-rytoj;

2. Jeigu būtumei persas ir tavo tikėjimas būtų zoroastrizmas - koks ritualas teiktų didžiausią džiugesį?

3. Iškiliausia "Iliados" eilutė;

4. Gruzija. Prie Kaukazo. Vienuma saulteky. Kokios mintys ateina?

5. Ar Pingvinukas Lolo ir Pepė turėjo mažų pingvinukų?

2012 m. liepos 12 d. 15:17:10

1/ kūno splavos

2/ Dead Kennedies

3/ N i e k a d a, nes n e t o l e r u o j u

4/ Zoopardaveju-zoofilijninku zaliavos tiekeju, o pedofilais tampama ar gimstama, ged?

5/ N e r e a l y bė

____

1/ kas tau pasakė?

2/ iš kur tu ėjai?

3/ kada tau viskas nutiko?

4/ už kiek laiko paprastai būna?

5/ kelintam bandymui ruošiesi daugiausia?

2012 m. liepos 12 d. 13:51:01

1. Pūkuotuką, nes mylėti Paršiuką po kiaulių gripo negaliu. :D Juokauju, Pūkuotukas bent toks pats tinginiukas kaip aš :D

2. Pikačiuuuu :D Gertume arbatą ir dainuotume 10h (kaip youtubej'e) Pikačiuu dainą

3. Kuprinės nenešioju. Tik rankinuką. Pakabukų nemėgstu, išskyrus prie raktų

4. Esu vyriausioji sesuo ir džiaugiuos, kad tokia esu. Man bent netenka to "malonumo", kai erzina vyresni :D

5. Per vasarą susipykau su visais mokslais, todėl net neįsivaizduoju :)

-----------

1. Kuri nagų lako splava atrodo tau gražiausia?

2. Kokią nebeegzistuojančią grupę norėtum išvysti Lietuvoje?

3.  Ką manai apie įstatymą, leidžaintį Lietuvoje auginti pluoštines kanapes? Ar tai būtų dingstis "žolininkams"? Pritari dėl įstatymo patvirtinimo ar ne ir kodėl.

4. Jei reikėtų pasirinkti kuo tapti-zoofilu ar pedofilu-kurį pasirinktum? 

5. Pats didžiausias tavo noras, atitrunkantis nuo realybės ribų

Atsakyti
Silentist
2012 m. liepos 12 d. 12:40:20

1.savo priešą prie nugaros pririšęs šokčiau su neišsiskleidžiančiu parašiutu iš lėktuvo į vandenyną

2.moteriškas 70proc. vyriškas - 30 proc. pagal nuotaiką turbūt.

3.gimtadienis.

4.persikų.

5.bealkoholinis šampanas.

1)myli pūkuotuką ar paršiuką knysliuką?

2)kurį pokemonų herojų pasikviestum į namus imbierinės arbatos?

3)koks pakabukas pritvirtintas prie tavo mokyklinės kuprinės?

4)ar norėtum būti vyriausia šeimossesutė, ar jauniausias broliukas labiau?

5)kelintam amžiuj buvo pastatyta Roma? (ir per kiek maždaug dienų-iš atminties pirmas išpulsiantis skaičius????)

2012 m. liepos 12 d. 12:33:16

1) Labiausiai myliu Ar.

2) O jei net nenueinu miegoti,,?

3)Daaaaug jų valgiau. Daugiausiai vaniliniai.

4) Riedlente. Su joms gražūs vaikinai dažniausiai važinėja.

5)Turbūt, kad nebenoriu. Pasikeisčiau į Rožinę tapkę arba Gretutu.

1) Jei pasiryžtum nusižudyti, kokiu būdu tai darytum?

2) Vyriškas ar moteriškas vokalas ?

3) Smagiausiai praleista šios vasaros diena.

4) Mėgstamiausio skonio kramtomoji guma?

5) Vynas ar šampanas?

2012 m. liepos 12 d. 12:24:52

1) 1

2) žuvėdra

3) pirma vaikystėj nuotykinė (kažkokia)

4) fleita

5) ne

1) ar myli tėtę ar mamą` labiau

2) kelintą valandą guliesi vėliausiai, kai nereikia į mokyklą

3) kokius šią savaitę valgei ledus (kokių skonių ar firmos ženklu)

4) riedlentė ar riedučiai?

5) ar tavo nickas jau tau atsibodo/į kokį tada jį keistum?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Marijonas Mikutavičius Marijonas Mikutavičius
9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2560
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 69912