sudovizija, cia teisingai,
bet man ir sudbolas, ir kreushinis, ir birklavimas, ir pimptynes, ir cocksas, ir stalo pennisas nerupi.
nieks nerupi.
vasaros metu, kai +30 ant saules, galima dar kai ka padaryti, jei ne tv..
nu krc, nzn ar reikia ten vizos, bet jei ir nereikia manau nemazai lietuvos zmoniu negaletu to sau leist, beje manau ltv2 ziurint atnestu daugiau naudos nei vidutiniam music.lt klausytojui klausant savo muzikos
aš šitame fanatizme 1 dalyko nesuprantu: kam žiūrėt, jei Lt nežaidžia??
eurovizija okei, krepšinis okei, net nba su ilgausku rungtynes okei, kam ziuret futbola, jei nei vienoj komandoj, rinktinej nei vieno lietuvio nezaidzia?? tenisa geriau jau
o as nesuprantu kaip sudovizijos fanatizma galima ziuret? kad ir lietuviai ten dainuoja ir bando prakist kazkoki suda kaip ir visi like, tai uz juos vistiek reik sirgt? nu ir zinok ziuret i pasaulio cempa daug idomiau nei i lietuviu zaidima futbolo aikstej, nors aisku labiausiai sergam uz LT
nu krc, nzn ar reikia ten vizos, bet jei ir nereikia manau nemazai lietuvos zmoniu negaletu to sau leist, beje manau ltv2 ziurint atnestu daugiau naudos nei vidutiniam music.lt klausytojui klausant savo muzikos
Dėl to, kad rodo serijalus ir realybijalus:
Moterys meluoja geriau|Nusivylusios namų šeimininkės|Nuodėmingoji Kalifornija| Kobra-Vienuolika |
Nekviesta meilė|Grėjaus Anatomija|Maištingoji siela| Vedęs ir tura vaiku | Gelbstint Greisę|
Daktaras House'as|Saulėtoji Pakrantė|Dingę|Kalėjimo Bėgliai|Nepaaiškinami faktai |Baimės
Faktorius|Greiti ir Įsiutę|Kempiniukas|Simpsons |Pietų parkas|Šeimos bičas|Peterburgo bandytai|
Vargšė Milijonierė|Midsomerio Žmogžudystės|Seksas&Miestas|GrOžioPeilis|Kom isarasReksas
Dabar nežiūriu, nes pernelyg perkūnija įsisiautėjo, trukdyt ėmė.. O jei rimčiau - yra tų įdomesnių laidų, yra, tik kad nelietuviškose TV... Tai jas (Discovery, National Geographic, Animal Planet, na ir, žinoma, VH1) ir žiūriu.
Lietuviška televizija tai išvis, vis blogėja ir blogėja,greit išvis ,neliks ką žiūrėti..Gal kada bus TV kaip pvz.:saitai,galėsi pats formuoti ją
Neturiu laiko, nes randu idomesnės veiklos.
Nieko doro nerodo. (Būna išimčių, bet tik ne lietuviškose programose, nebent keli filmai normalūs įkišti).
Daug reklamų.
Visų pirma tai pradėjus studijuoti ir gyventi bendrabutyje kurį laiką neturėjau tv.Antra, tam paprasčiausiai neliko laiko.Trečia, nieko gero nebeparodo, išskyrus įvairius bukus tv šou. Žinoma, kartais pažiūriu politinio pobūdžio laidas, žinias arba kokį geresnį filmą. Bet tuo šitai ir apsiriboja
Nes LABAI daug reklamos kiša. Nebežinau kokias laidas dabar rodo, todėl šiuo klausimu nekomentuoju. Jei jau žiūriu filmą, tai nebent per pc. Ir tai, filmų žiūrėjmas-nėra mano mėgstamas užsiėmimas...
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2010 m. liepos 5 d. 00:34:53
bet man ir sudbolas, ir kreushinis, ir birklavimas, ir pimptynes, ir cocksas, ir stalo pennisas nerupi.
nieks nerupi.
vasaros metu, kai +30 ant saules, galima dar kai ka padaryti, jei ne tv..
2010 m. liepos 5 d. 00:27:54
suprantu.. reik vizos
aš šitame fanatizme 1 dalyko nesuprantu: kam žiūrėt, jei Lt nežaidžia??
eurovizija okei, krepšinis okei, net nba su ilgausku rungtynes okei, kam ziuret futbola, jei nei vienoj komandoj, rinktinej nei vieno lietuvio nezaidzia?? tenisa geriau jau
o as nesuprantu kaip sudovizijos fanatizma galima ziuret? kad ir lietuviai ten dainuoja ir bando prakist kazkoki suda kaip ir visi like, tai uz juos vistiek reik sirgt? nu ir zinok ziuret i pasaulio cempa daug idomiau nei i lietuviu zaidima futbolo aikstej, nors aisku labiausiai sergam uz LT
2010 m. liepos 4 d. 23:57:17
2010 m. liepos 4 d. 23:55:42
suprantu.. reik vizos
2010 m. liepos 4 d. 23:45:21
2010 m. liepos 4 d. 23:30:35
ziuriu ir ka? ziuriu fulia kiauras paras
tai geriau nuvaziuot
ir stadione ziuret
kam vasara tv kiauras paras, nebent jei telika i gamta isnest...
gal nevisi tokie likimo paliminti yra tokie turtingi kad i PAR nuvykti?
2010 m. liepos 4 d. 22:59:48
Moterys meluoja geriau|Nusivylusios namų šeimininkės|Nuodėmingoji Kalifornija| Kobra-Vienuolika |
Nekviesta meilė|Grėjaus Anatomija|Maištingoji siela| Vedęs ir tura vaiku | Gelbstint Greisę|
Daktaras House'as|Saulėtoji Pakrantė|Dingę|Kalėjimo Bėgliai|Nepaaiškinami faktai |Baimės
Faktorius|Greiti ir Įsiutę|Kempiniukas|Simpsons |Pietų parkas|Šeimos bičas|Peterburgo bandytai|
Vargšė Milijonierė|Midsomerio Žmogžudystės|Seksas&Miestas|GrOžioPeilis|Kom isarasReksas
2010 m. liepos 4 d. 22:53:04
ziuriu ir ka? ziuriu fulia kiauras paras
tai geriau nuvaziuot
ir stadione ziuret
kam vasara tv kiauras paras, nebent jei telika i gamta isnest...
2010 m. liepos 4 d. 22:31:12
2010 m. liepos 4 d. 22:29:10
2.neturiu aparato
3.durni serijalai visa diena ir nakti
2010 m. liepos 4 d. 22:26:38
2010 m. liepos 4 d. 22:20:50
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. liepos 4 d. 22:20:18
Nieko doro nerodo. (Būna išimčių, bet tik ne lietuviškose programose, nebent keli filmai normalūs įkišti).
Daug reklamų.
2010 m. liepos 4 d. 18:34:00
2010 m. liepos 4 d. 18:12:12
2010 m. birželio 22 d. 18:49:26
2010 m. birželio 22 d. 16:33:33
2. nes DAUGUMA rodomu reklamų yra geresnės už rodomas laidas.
3. nėra laiko
2010 m. birželio 22 d. 11:00:57
Jei sėdžiu prie ekrano tai - PC.
O ir kiek kartais programas pažiūriu, nieko verto dėmesio beveik nerandu.
2010 m. birželio 15 d. 21:46:40
2010 m. birželio 13 d. 21:03:29
Labai daug reklamos. Ir retai ka nors gero rodo. Na nebent koki filma