DEathMachine rašė: Best singer! Tikrai geros dainos, labai uzveza, ivazdis labai originalus, viskas butu nepriekaistinga, jei ne jo elgesys ant scenos, kai jis ten pi**si su visais...
Tikriausiai,jei M.M apsivilktų juodą darbinį kostiumą,po kuriuo nekaltai slėptūsi balti marškiniai,o privalomas tokio apsirengimo atributas - šlipsas su kaklaraiščiu,ant kurio pavaizduotos gėlytės,atsisėstų ant taburetės [kaip kad bardai atsisėdę dainuoja] ir dar nepamirštų 3-5 kartus rimtu,toleruojančiu būdu pasveikinti susirinkusius į koncertą,toks elgesys jums atrodytų priimtinas? Man jis būtų visiškai nesusijęs su tomis dainomis,jo muzika.Ir tai atrodytų tikra kvailystė,nors būtų smagu...
Ką galiu pasakyti. Visi turim savų durnysčių. O Mansono kaip žmogaus vertinti negaliu, juk nepažįstu. Įvaizdis - ai, dzin tas įvaizdis.. Aš juk į jį nežiūriu, aš jo klausau. Tad ir galiu tik vertinti jo muziką. O ta muzika man patinka. Žinoma, yra ir geresnių, yra ir blogesnių. Bet paklausyti M.M. neatsisakau tikrai ;p
Best singer! Tikrai geros dainos, labai uzveza, ivazdis labai originalus, viskas butu nepriekaistinga, jei ne jo elgesys ant scenos, kai jis ten pi**si su visais...
vilmis7 rašė: Dirbo įvaizdžiui,dabar įvaizdis už jį dirba.Komercija ir tiek
Nesuprantu, koks skirtumas komercija tai ar ne?.. Ar būtinai nuo to priklauso muzikos kokybė? Juk dauguma gerų atlikėjų kuria puikią muziką ir iš to uždirba. Ar aš kažką čia painioju?..
Geras Daininkas, savo jegomis populiaruma igijes, daug gal ir savo topiniu dainu yra perdainaves is kitu dainininku ,bet manau geresnes versijos. Mano megstamiausias dainininkas ,megstu jo muzika. Manau Kaip ir man ,kitiems cia esantiems jo fanams visiskai taspats ka apie ji sneka o ka... kaip jis gazdina savo veidu? jis nera baisus.. cia jo toks ivaizdis.. <3
Silentist rašė: Manau, tik per seksualumą į topus eina [kaip ir Lady GaGa], ir nereikia sakyti, kad čia nekomercinė muzika.
Ir net ne muzika: įvaizdis, skandalai, tekstai, sulėtinti disko dainų koveriai, koncertai, klipai. Atimk šiuos suminėtus dalykus, ir Brajanas Verneris ant plastmasinio diskelio muzikos pavidalu būtų NIEKAS.
Norit palyginti MM su Ladygaga? Tai kokie šansai kad Ladygaga liks žinoma šou pasaulyje,lyginant su MM,kuris kuria jau daugiau negu 20 metų? Labai nesunku arklį priversti šikti ant svetimo kiemo,bet žiūtėkite kad tas arklys neapšiktų jūsų dvaro... Ir nepabėgtų aplamai,iš jūsų arklidės...
Galima vardinti įvairius dalykus,iš MM kritikų pusės,bet yra toks faktas: MM neišgarsino jokie realybės/televizijos šou,jokie talentų konkursai,nei didžėjai,nei apsukrūs prodiuseriai.Ir net ne koveriai,nes jie atsiradi tik vėliau.Atlikėjas nuo pat pradžių darė tai ką mokėjo,ir nieko nekopijuodamas bandė perteikti savo asmenybę.Savaime aišku,žmonės jį pastebėjo,ir atsirado gerbėjų,kuriems patiko tai ką darė MM.Būtų teisingiau sakyti,ne MM save išgarsino,o jo fanai išgarsino MM.O dabartinės jaunimo grupės semiasi įdėjas iš tokių dainininkų kaip MM.Ir net nesivaržydami save vadina žvaigždėmis.Štai,kur tikrosios problemos.Štai kur tikras mėšlas
Silentist rašė: Manau, tik per seksualumą į topus eina [kaip ir Lady GaGa], ir nereikia sakyti, kad čia nekomercinė muzika.
Ir net ne muzika: įvaizdis, skandalai, tekstai, sulėtinti disko dainų koveriai, koncertai, klipai. Atimk šiuos suminėtus dalykus, ir Brajanas Verneris ant plastmasinio diskelio muzikos pavidalu būtų NIEKAS.
sikart turesiu pritart 100%, bet reik pripazint kad zmogus moka spaust pinigelius is paaugliu isivaizduojanciu save tikrais neformalais bo klauso tokios baisios muzikos
O aš su jūsų nuomonėmis nesutinku,šį kartą paprieštarausiu: 1.Nei pats atlikėjas,nei muzikos kritikai neteigia,kad Marilyno Mansono muzika yra nekomercinė.O kad kažkada tokia buvo,tai jau faktas.Iš tikro bet kuris oficialiai išleistas muzikos albumas,jau tampa komerciniu,dėl to atsargiau žaiskit su tokiomis sąvokomis. 2.Visiška nesąmonė,kad didžiausi MM klausytojai - paaugliai.Visų pirma,Mansonas dabar nėra populiarus,jo vietą paauglių rinkoje jau senokai užėmę tokie grandai,kaip My Chemical Romance,Tokyo Hotel ar Cinema Bizzare [čia dar galima ir toliau vardinti]
sikart turesiu pritart 100%, bet reik pripazint kad zmogus moka spaust pinigelius is paaugliu isivaizduojanciu save tikrais neformalais bo klauso tokios baisios muzikos
Tačiau šitie dalykai iš jo neatimti, todėl jis nėra niekas. Jau vien ko verti jo dainų tekstai. Mano manymu, keli koveriai nėra kažkas baisaus. Nesutinku, kad Marilyn Manson - tai ne muzika. Jis tiesiog skonio reikalas.
Manau, tik per seksualumą į topus eina [kaip ir Lady GaGa], ir nereikia sakyti, kad čia nekomercinė muzika.
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2011 m. sausio 15 d. 15:16:33
Best singer!
Tikriausiai,jei M.M apsivilktų juodą darbinį kostiumą,po kuriuo nekaltai slėptūsi balti marškiniai,o privalomas tokio apsirengimo atributas - šlipsas su kaklaraiščiu,ant kurio pavaizduotos gėlytės,atsisėstų ant taburetės [kaip kad bardai atsisėdę dainuoja] ir dar nepamirštų 3-5 kartus rimtu,toleruojančiu būdu pasveikinti susirinkusius į koncertą,toks elgesys jums atrodytų priimtinas? Man jis būtų visiškai nesusijęs su tomis dainomis,jo muzika.Ir tai atrodytų tikra kvailystė,nors būtų smagu...
2011 m. sausio 14 d. 21:23:22
2010 m. gruodžio 29 d. 15:48:38
2010 m. gruodžio 29 d. 15:39:07
2010 m. spalio 22 d. 21:50:18
Dirbo įvaizdžiui,dabar įvaizdis už jį dirba.Komercija ir tiek
Nesuprantu, koks skirtumas komercija tai ar ne?.. Ar būtinai nuo to priklauso muzikos kokybė? Juk dauguma gerų atlikėjų kuria puikią muziką ir iš to uždirba. Ar aš kažką čia painioju?..
2010 m. spalio 22 d. 20:31:05
2010 m. spalio 22 d. 20:30:08
2010 m. spalio 22 d. 12:13:58
Stripped>Aš taip suprantu, taip matau ir žiūriu, ir nuomonės on this subject toliau nekeičiu.
O aš ir nesistengiu keisti.Pelei neįrodysi,kad reikėtų atsisakyti sūrio,vien dėl to,kad sūriai maximoje labai pabrango.Nes ji to,vis tiek nesupras...
2010 m. spalio 22 d. 02:04:14
2010 m. rugsėjo 27 d. 16:45:48
2010 m. rugsėjo 22 d. 20:48:18
Manau, tik per seksualumą į topus eina [kaip ir Lady GaGa], ir nereikia sakyti, kad čia nekomercinė muzika.
Norit palyginti MM su Ladygaga? Tai kokie šansai kad Ladygaga liks žinoma šou pasaulyje,lyginant su MM,kuris kuria jau daugiau negu 20 metų? Labai nesunku arklį priversti šikti ant svetimo kiemo,bet žiūtėkite kad tas arklys neapšiktų jūsų dvaro... Ir nepabėgtų aplamai,iš jūsų arklidės...
2010 m. rugsėjo 22 d. 20:15:40
2010 m. rugsėjo 22 d. 20:07:19
O aš su jūsų nuomonėmis nesutinku,šį kartą paprieštarausiu: 1.Nei pats atlikėjas,nei muzikos kritikai neteigia,kad Marilyno Mansono muzika yra nekomercinė.O kad kažkada tokia buvo,tai jau faktas.Iš tikro bet kuris oficialiai išleistas muzikos albumas,jau tampa komerciniu,dėl to atsargiau žaiskit su tokiomis sąvokomis. 2.Visiška nesąmonė,kad didžiausi MM klausytojai - paaugliai.Visų pirma,Mansonas dabar nėra populiarus,jo vietą paauglių rinkoje jau senokai užėmę tokie grandai,kaip My Chemical Romance,Tokyo Hotel ar Cinema Bizzare [čia dar galima ir toliau vardinti]
2010 m. rugsėjo 22 d. 17:38:31
2010 m. rugpjūčio 31 d. 20:44:32
Šio komentaro autorius buvo įspėtas. Po 5 įspėjimų vartotojas bus užblokuotas.
2010 m. rugpjūčio 31 d. 19:02:36
2010 m. rugpjūčio 31 d. 16:55:45
2010 m. rugpjūčio 31 d. 16:24:28
Tačiau šitie dalykai iš jo neatimti, todėl jis nėra niekas. Jau vien ko verti jo dainų tekstai. Mano manymu, keli koveriai nėra kažkas baisaus. Nesutinku, kad Marilyn Manson - tai ne muzika. Jis tiesiog skonio reikalas.
2010 m. rugpjūčio 29 d. 17:57:20
2010 m. rugpjūčio 29 d. 17:43:22