Geriausio išskirti negaliu. Daug tokių, kurie paliko didžiulį įspūdį, tokie kaip A. Mamontovo, Skylės, Hurts, R.E.M. (nors tiek gerai, kad spėjau juos pamatyti prieš iširimą).
Rammstein, neabejotinai. Tiek Kaune, tiek Siemense buvo tiesiog nerealu. Niekada nebuvau matęs tokio įspūdingo šou ir kažin ar kada pamatysiu geresnį. Net Mansonas jiems tikriausiai neprilygs :). Jau nekalbant apie puikų atlikimą ir beprotišką atsidavimą, jie tikrai stengiasi iš visų jėgų.
Kastos koncerte buvau prieš kelias dienas. Išsiskyrė man iš visų, kuriuose esu buvus labai labai savo didžiuliu nuoširdumu, nesveika energija, publika buvo puiki ir jautėsi tikrai abipusis ryšys tarp grupės ir žiūrovų. Ir dar plius tas turbūt, kad daug metų jų laukiau ir pagaliau išsipildė svajonė. Taip kad tikrai labai išsiskiriantis iš kitų ir tuo turbūt ir geriausias man.
O jei kalbant apie matytus koncertų video, tai The Killers live in Royal Albert Hall DVD nerealus!
Paskutinis Foje koncertas Vilniuje, ir kažkada senai teko būti Reamonn koncerte, kuris netikėtai buvo labai nerealus. Tikiuosi, kad geriausias gyvenime koncertas manęs dar laukia ateityje
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2016 m. gruodžio 11 d. 16:50:00
Rolandas Kazlas ir Pakeleiviai- Toks koncertas.
Tobuliau nei tobula!!
2014 m. sausio 14 d. 22:41:07
HURTS. Buvo tobula.
2014 m. sausio 14 d. 18:00:17
Viaceslavo Ganelino "pasikalbejimai" Klaipedoje
2013 m. birželio 23 d. 19:06:15
DJ Premier su Bumpy Knuckles ! :)
2013 m. vasario 20 d. 07:59:11
RED HOT CHILI PEPPERS Kaune !!!
bei Bryan Adams Vilniuje ;)
2013 m. vasario 7 d. 12:31:20
Coldplay - Lenkija, nacionalinis stadionas su 50000 galvų :D
2012 m. gegužės 18 d. 14:48:15
A, prisiminiau... Jau jo nebenorėčiau daugiau išgirsti, neįsivaizduočiau jo jokiame košmare
2012 m. gegužės 17 d. 15:40:28
pernai, kaip ir kiekvienais metais per ledų šventę
2012 m. gegužės 16 d. 13:13:37
Net neatsimenu, kada Kėdainiuose net Cicinas buvo...
2012 m. gegužės 16 d. 11:11:16
Kol kas Suzi Quatro ... O seip tikiuos toki dar pamatyti....
2012 m. gegužės 15 d. 23:37:57
Geriausio išskirti negaliu. Daug tokių, kurie paliko didžiulį įspūdį, tokie kaip A. Mamontovo, Skylės, Hurts, R.E.M. (nors tiek gerai, kad spėjau juos pamatyti prieš iširimą).
2012 m. gegužės 15 d. 23:35:02
Rammstein, neabejotinai. Tiek Kaune, tiek Siemense buvo tiesiog nerealu. Niekada nebuvau matęs tokio įspūdingo šou ir kažin ar kada pamatysiu geresnį. Net Mansonas jiems tikriausiai neprilygs :). Jau nekalbant apie puikų atlikimą ir beprotišką atsidavimą, jie tikrai stengiasi iš visų jėgų.
2012 m. gegužės 15 d. 23:22:53
Black Label Society , prieš tai buvau 30 sec to mars konce, bet šitas buvo daug gersnis :)
2012 m. gegužės 15 d. 12:38:54
Kastos koncerte buvau prieš kelias dienas. Išsiskyrė man iš visų, kuriuose esu buvus labai labai savo didžiuliu nuoširdumu, nesveika energija, publika buvo puiki ir jautėsi tikrai abipusis ryšys tarp grupės ir žiūrovų. Ir dar plius tas turbūt, kad daug metų jų laukiau ir pagaliau išsipildė svajonė. Taip kad tikrai labai išsiskiriantis iš kitų ir tuo turbūt ir geriausias man.
2011 m. gruodžio 5 d. 17:00:49
Is kur pas zmogu gali buti tiek energijos. Nepakartojama
2011 m. gruodžio 5 d. 14:28:11
Andriaus Mamontovo koncertas užpraeitą man atrodo vasarą Panevėžy buvo puikus.
O jei kalbant apie matytus koncertų video, tai The Killers live in Royal Albert Hall DVD nerealus!
2010 m. lapkričio 2 d. 20:26:53
2010 m. spalio 23 d. 12:40:41
kadangi į kėdainius atsibeldžia tik tokie kaip Cicinas yva fuego ir panašiai tai sakyčiau geriausiai Cicinas pavaro xDD
2010 m. spalio 22 d. 16:03:45
2010 m. spalio 22 d. 15:31:14