Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
Sahja | ![]() Didier Marouani |
||||
Silentist | ![]() Karališka Erdvė Su karaliaus diena visus ir visas... |
||||
4Blackberry | ![]() Peter Gabriel |
||||
einaras13 | ![]() Black Sabbath |
||||
malia | ![]() Sandra |
||||
Konditerijus | ![]() Klasikinė muzika https://youtu.be/s-HX7z81NmU?si=rHZE1q06sy6ZHMgX |
||||
PLIKASS | ![]() Apoptygma Berzerk |
2012 m. liepos 28 d. 16:19:14
Man tai patinka šita grupė, iš vienos pusės tai tėčio dėka. Bet tuo pačiu tai nemirštantis old school'as.
Išskirčiau dainas:
C'mon feel the noize
Far Far Away
Mama Weer All Crazee Now
My Oh My
Ooh La La In L.A.
Radio Wall Of Sound
2012 m. liepos 28 d. 01:39:19
Na,mes dar gyvutėliai,jūsų tėvai,ir su malonumu klausom SLADE
2012 m. balandžio 1 d. 19:39:51
**
P.S. mhh, štai maniškis SLADE TOP‘ų 11-kas
Asmeniškai man labiausiai patinkantis yra būtent 1985'ųjų albumas „Rogues Galery“.
Bo mane kur kas labiau ‚veža‘ būtent vėlyvasis SLADE kūrybos laikotarpis (1984-1987 m.) palyginus su iki tol išleistais albumais ...
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep's ... * ;-]
2011 m. lapkričio 15 d. 22:18:04
2011 m. sausio 20 d. 17:59:11
Dabartinėje perspektyvoje ir turint begalę su kuo lyginti, Slade nebeatrodo supergrupė. Ji trumpai žibėjusi roko, glem roko žvaigždė (nuo Slade Alive iki Slade in Flame) - čia mano nuomonė. Beje buvo sėkmingas sugrižįmas su albumu You Boyz Make Big Noize. Grupė turi išskirtinio balso vokalista Nodį Holderį , kai kam gal nepatiks jo kiek karkiantis šaižus balsas, bet man jis malonus. Jei reiktų išsirinkt vieną albumą, tai būtų Slade Alive (koncertinis).
2010 m. spalio 13 d. 16:18:34
2010 m. spalio 13 d. 00:39:46
Gera grupė , pradėjau klausyt nuo dainos "far far away" . Bent top 10 geriausių jų dainų tikrai sudaryčiau.
Keista , kad šią grupę palaiko tiek mažai žmonių, o ir dainos mėgiamos tik keletos.
Albumai "Feel the Noize - Greatest Hits" ir "Wall of hits" geriausi dainų rinkiniai. verta paklausyt .
Visiskai sutinku su tavimi.As Slade,pradejau klausyt nuo dainos "Cum on fell the noize" ir " Oh la la in L.A"
2010 m. spalio 12 d. 13:21:46
Keista , kad šią grupę palaiko tiek mažai žmonių, o ir dainos mėgiamos tik keletos.
Albumai "Feel the Noize - Greatest Hits" ir "Wall of hits" geriausi dainų rinkiniai. verta paklausyt .
2010 m. spalio 12 d. 00:43:07
2010 m. spalio 12 d. 00:24:05