| Puslapiai: 12345678 ... 15 |
|
2009 m. balandžio 20 d. 20:36:17 |
|
2009 m. balandžio 20 d. 20:34:00 |
|
2009 m. balandžio 20 d. 20:29:05 |
|
2009 m. balandžio 20 d. 20:16:21 |
|
2009 m. balandžio 20 d. 20:11:48 |
|
2009 m. balandžio 20 d. 20:06:09 |
| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Living Like A MoviestarBoney M |
||||
| DjVaids | Ugnis (ft. Keite Arai)Alekna |
||||
| Konditerijus | RoosterAlice In Chains |

2009 m. lapkričio 23 d. 18:05:13
McDonalds tai tikra nesamone, sveikatos gadinimas, o tas greitas maistas kur degalinej pavz pagamina tai geras dalykas
Ane? Macdonaldas nesąmonė, bet tas pats šlamštas kitur jau gerai?
nu tikrai ne tas pats, nenusisnekek, reiskia nieko nevalgei
2009 m. lapkričio 23 d. 17:58:52
McDonalds tai tikra nesamone, sveikatos gadinimas, o tas greitas maistas kur degalinej pavz pagamina tai geras dalykas
Ane? Macdonaldas nesąmonė, bet tas pats šlamštas kitur jau gerai?
2009 m. lapkričio 23 d. 17:54:07
2009 m. lapkričio 23 d. 16:54:03
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. balandžio 20 d. 20:47:27
Dėl vieno jūs klystate - greitas maistas netampa sveikas ir nekaltas,jeigu jūs jį valgote retai...Na,aš jūsų nesmerkiu,bet nebijokite prisipažinti,kad jums patinka nesveikas maistas.Tada,gražiuoju užbaigsime diskusiją,gerai?
Tai pala, aš juk niekur neteigiau, kad šitas maistas sveikas
Bet paraleliai valgau ir sveiką maistą. Labai mėgstu šaltibarščius, plovą.
O kartą įsavaitę tikrai nemanau, kad pakaenktų labai
O aš manau, kad gali, gal ir nelabai, bet vistiek...
Pilvukas auga nebent
2009 m. balandžio 20 d. 20:46:07
2009 m. balandžio 20 d. 20:45:17
2009 m. balandžio 20 d. 20:45:13
O kartą įsavaitę tikrai nemanau, kad pakaenktų labai
O aš manau, kad gali, gal ir nelabai, bet vistiek...
2009 m. balandžio 20 d. 20:45:08
Yra žinoma,kad net kečupas permuša maisto skonį,ir nepadaro jo vertingesnio.Tai tik užslėptas,laikinas skoniklis,vertingas tada,kai tenka valgyti prastą,neskanų maistą - kad jis taptų skanesnis...Ką jau kalbėt apie įvairius,kitus priedus...
Aš šito ir neneiiu, ir gerbiu kad jūs galite atsilaikyti masinei kultūrai. Aš atsilaikau galbūt kitose srityse. Bet masitas, ir ypač jo skonis, man yra svarbus, nepaisant medžiagų, jam sukurti naudojamų. Tad dar kart taikiai sakau čia skonio ri savo pačio sveikatos priežiūros reikalas. Čia nerūkymas, aplinkiniams nekenkiama
2009 m. balandžio 20 d. 20:42:52
Nesuprantu ir netoleruoju tokių žmonių,kurie apgaudinėja ne tik save,bet ir kitus.lacunacoil - Būtumėt tikras vyras,orus žmogus,jei viešai pripažintumėte kad jums skanūs ne burgeriai ar bulvytės,o skonikliai,dažikliai ir stabilizatoriai.Nuimkit nuo bulvytės visus skoniklius,ir duodu žodį,nenorėtumetė dėtį į burną...
Aš tai puikiai apts žinau. Sknikliai pasenusias daržovias padaro skaniau, už močiutės gamintas. Bet būtent skaniau, o šiuolaikiniu greitu tempu, kas greita ir skanu yra patrauklu. Tai gal ir tai man skanūs, bet esmė kad skanūs, aš nesmerkiu ir net suprantu jus kodėl jūs prieš tokį maistą, bet tuomet gal ir jūs nesmerkit manęs, ir kitų, kas toleruoja tokią maitinseną. Viskas su saiku nėra blogai. Taip jei aks dien jau būtų blogai. O kartą įsavaitę tikrai nemanau, kad pakaenktų labai.
2009 m. balandžio 20 d. 20:42:43
2009 m. balandžio 20 d. 20:40:18
2009 m. balandžio 20 d. 20:40:08
Reikėtų uždrausti