Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ką manot apie "McDonalds" ir, apskritai, greitą maistą?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678 ... 15
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
kaktusas2598
2009 m. lapkričio 23 d. 18:05:13
LoseControl rašė:
kaktusas2598 rašė:
McDonalds tai tikra nesamone, sveikatos gadinimas, o tas greitas maistas kur degalinej pavz pagamina tai geras dalykas

Ane? Macdonaldas nesąmonė, bet tas pats šlamštas kitur jau gerai?

nu tikrai ne tas pats, nenusisnekek, reiskia nieko nevalgei

2009 m. lapkričio 23 d. 17:58:52
kaktusas2598 rašė:
McDonalds tai tikra nesamone, sveikatos gadinimas, o tas greitas maistas kur degalinej pavz pagamina tai geras dalykas

Ane? Macdonaldas nesąmonė, bet tas pats šlamštas kitur jau gerai?

Atsakyti
kaktusas2598
2009 m. lapkričio 23 d. 17:54:07

2009 m. lapkričio 23 d. 16:54:03
greita maista labai megstu!!!! tik ne mcdonalds.apskritai neskanus ten maistas.va tik milkshake megstu is ten pasiimt daugiau nieko.

https://www.insidesocal.com/tomhoffarth/mcdonalds.jpg

Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Atsakyti
lacunacoil
2009 m. balandžio 20 d. 20:47:27
Violator1982 rašė:
Dėl vieno jūs klystate - greitas maistas netampa sveikas ir nekaltas,jeigu jūs jį valgote retai...Na,aš jūsų nesmerkiu,bet nebijokite prisipažinti,kad jums patinka nesveikas maistas.Tada,gražiuoju užbaigsime diskusiją,gerai?

Tai pala, aš juk niekur neteigiau, kad šitas maistas sveikas Pripažįstų, kad man patinka nesveikas mastas (Čia kai: Aš nesu gudresnis už 5toką).

Bet paraleliai valgau ir sveiką maistą. Labai mėgstu šaltibarščius, plovą.

DrownedInBeer rašė:
lacunacoil rašė:
O kartą įsavaitę tikrai nemanau, kad pakaenktų labai

O aš manau, kad gali, gal ir nelabai, bet vistiek...

Pilvukas auga nebent

2009 m. balandžio 20 d. 20:46:07
Labai skanu. Šiaip retokai macdonalde valgau. dirbtiniai skonikliai, aliejai ir visi tie chemikalai naudojami gaminant maista man nerūpi. Pasitikiu ten ta visa higiena. bet kad pastoviai tuos burgerius valgyt, pusryciams, pietums, vakarienei tai nelabai norėčiau.

Atsakyti
Violator1982 (Užblokuotas)
2009 m. balandžio 20 d. 20:45:17
Dėl vieno jūs klystate - greitas maistas netampa sveikas ir nekaltas,jeigu jūs jį valgote retai...Na,aš jūsų nesmerkiu,bet nebijokite prisipažinti,kad jums patinka nesveikas maistas.Tada,gražiuoju užbaigsime diskusiją,gerai?

2009 m. balandžio 20 d. 20:45:13
lacunacoil rašė:
O kartą įsavaitę tikrai nemanau, kad pakaenktų labai

O aš manau, kad gali, gal ir nelabai, bet vistiek...

Atsakyti
lacunacoil
2009 m. balandžio 20 d. 20:45:08
Violator1982 rašė:
Yra žinoma,kad net kečupas permuša maisto skonį,ir nepadaro jo vertingesnio.Tai tik užslėptas,laikinas skoniklis,vertingas tada,kai tenka valgyti prastą,neskanų maistą - kad jis taptų skanesnis...Ką jau kalbėt apie įvairius,kitus priedus...

Aš šito ir neneiiu, ir gerbiu kad jūs galite atsilaikyti masinei kultūrai. Aš atsilaikau galbūt kitose srityse. Bet masitas, ir ypač jo skonis, man yra svarbus, nepaisant medžiagų, jam sukurti naudojamų. Tad dar kart taikiai sakau čia skonio ri savo pačio sveikatos priežiūros reikalas. Čia nerūkymas, aplinkiniams nekenkiama

2009 m. balandžio 20 d. 20:42:52
Violator1982 rašė:
Nesuprantu ir netoleruoju tokių žmonių,kurie apgaudinėja ne tik save,bet ir kitus.lacunacoil - Būtumėt tikras vyras,orus žmogus,jei viešai pripažintumėte kad jums skanūs ne burgeriai ar bulvytės,o skonikliai,dažikliai ir stabilizatoriai.Nuimkit nuo bulvytės visus skoniklius,ir duodu žodį,nenorėtumetė dėtį į burną...

Aš tai puikiai apts žinau. Sknikliai pasenusias daržovias padaro skaniau, už močiutės gamintas. Bet būtent skaniau, o šiuolaikiniu greitu tempu, kas greita ir skanu yra patrauklu. Tai gal ir tai man skanūs, bet esmė kad skanūs, aš nesmerkiu ir net suprantu jus kodėl jūs prieš tokį maistą, bet tuomet gal ir jūs nesmerkit manęs, ir kitų, kas toleruoja tokią maitinseną. Viskas su saiku nėra blogai. Taip jei aks dien jau būtų blogai. O kartą įsavaitę tikrai nemanau, kad pakaenktų labai.

2009 m. balandžio 20 d. 20:42:43
Yra žinoma,kad net kečupas permuša maisto skonį,ir nepadaro jo vertingesnio.Tai tik užslėptas,laikinas skoniklis,vertingas tada,kai tenka valgyti prastą,neskanų maistą - kad jis taptų skanesnis...Ką jau kalbėt apie įvairius,kitus priedus...

2009 m. balandžio 20 d. 20:40:18
Nesuprantu ir netoleruoju tokių žmonių,kurie apgaudinėja ne tik save,bet ir kitus.lacunacoil - Būtumėt tikras vyras,orus žmogus,jei viešai pripažintumėte kad jums skanūs ne burgeriai ar bulvytės,o skonikliai,dažikliai ir stabilizatoriai.Nuimkit nuo bulvytės visus skoniklius,ir duodu žodį,nenorėtumetė dėtį į burną...

2009 m. balandžio 20 d. 20:40:08
DrownedInBeer rašė:
Reikėtų uždrausti
Kodėl? Nematau nei vieno argumento. Jei tu nenori nevalgai. Kam atimti iš žmonių šį malonumą.
Aš už tai kad mažiau šūdo ant pasaulio būtų... Bet tada reiktų uždraust popsą, kitą šūdą, bet aš čia jau offtopic pradėjau.

Atsakyti
lacunacoil
2009 m. balandžio 20 d. 20:36:17

Violator1982 rašė:
Greitas maistas skanu tik tiems,kas aplamai neturi skonio.Dažniausiai kai priprantama, manai kad skanu,bet tik dėl to kad tave taip veikia dirbtiniai skonikliai.Kaip rūkymas - kol nerūkai smirda,o kai pradedi rūkyti,atrodo skanu...

Argumentuok, kad neturi skonio? Jei skanu, kas tau neskanu tai jau neturi skonio?

DrownedInBeer rašė:
Reikėtų uždrausti

Kodėl? Nematau nei vieno argumento. Jei tu nenori nevalgai. Kam atimti iš žmonių šį malonumą.

2009 m. balandžio 20 d. 20:34:00
Reikėtų uždrausti

Atsakyti
Violator1982 (Užblokuotas)
2009 m. balandžio 20 d. 20:29:05
Greitas maistas skanu tik tiems,kas aplamai neturi skonio.Dažniausiai kai priprantama, manai kad skanu,bet tik dėl to kad tave taip veikia dirbtiniai skonikliai.Kaip rūkymas - kol nerūkai smirda,o kai pradedi rūkyti,atrodo skanu...

2009 m. balandžio 20 d. 20:16:21
skanu, kaikurie zmones nesugeba atsispirti ju skoniui, manes tai tie burgeriai, mesainiai, greitas maistas ir t.t. niekad netraukdavo

Atsakyti
Tmz
2009 m. balandžio 20 d. 20:11:48
Manau šlamštas,bet kartais be jo neišeina apsieiti,nes kur kitur gali pavalgyti bet kuriuo metu? Nors šiaip skanu.

Atsakyti
jasaz
2009 m. balandžio 20 d. 20:08:08
nieko gero is to greito maisto ir ypac McDonalds

Atsakyti
lacunacoil
2009 m. balandžio 20 d. 20:06:09
Crazyz rašė:
lacunacoil rašė:
Violator: Turiu kaimą, ir valgau dažnai natūralias salotas. O Hesburgerį taip pat skanios man. Nesakau kad jos nėra chemiškai paveiktos, bet tikrai sveikesnės už MCD.

Ir čia skonio reikalas, jūs visi varot kad šlamštas, bet jum neskanu., Aš galiu pasakyti kad bulvės ir visoks kitoks LT tautinis maistas yra šlamštas. Nes man yra šlykščiau už viską. Jūs vemiat nuo MCD aš nuo bulvių ir cepelinų. O tas sunkus maistas irgi nėra sveikas. Taigi negalima vienareikšmiškai teigti kad MCD šlamštas.

at tu bent įsivaizduoji kokiam mėšle yra kepiamos tavo bulvytės?

Daug kartų virintame aliejuje... Ir ką? Skanu.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

Registruokis ir diskutuok!

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1539
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 264062