Dead Man (1995, Jim Jarmusch). Pasiutusiai keistas ir turintis vos ne visus skaniam snobizmui reikalingus elementus: indie režisierius, mažas biudžetas, puikūs aktoriai, to-bu-las garso takelis (Neil Young), mažai kalbų- daug simbolių, reikšmingos tylos ir paslaptingumo. Kažkas tokio.
Synecdoche, New York (2008, Charlie Kaufman). Gavau daugiau nei tikėjaus, ir net jei iš pradžių atrodė, kad Kaufman'as štai vienas ne toks galingas kaip su Michel Gondry ar Spike Jonze, anra filmo pusė tai paneigė. Tai apskritai geriausias šiais metais mano matytas filmas, keistas iki pažaliavimo (ką jau vien reiškia pati pagrindinė filmo idėja [trim sluoksniais besidėstantis pagrindinio veikėjo gyvenimas] ar tokios smulkmenos, kaip pavyzdžiui moteris, nusipirkusi namą pigiau vien dėl to, kad jis nuolatos dega. Nuolatos tikrąja to žodžio prasme). Žiūrėsiu dar kelissyk, kol iššifruosiu iki galo. O pabaiga visai netikėtai netgi suvirpino. Meistras.
Blowup (1966, Michelangelo Antonioni). Man rods, Dilgėlė jau yra apie jį atitinkamai pašnekėjusi. Pati visai šviežutėliais įspūdžiais dar nelabai spėjau jį objektyviai įvertinti.
Mes nežiūrėjom, aš žiūrėjau.
Tada subtitrai buvo.
One Flew Over The Cuckoo's Nest (antras labiausiai gyvenime patikęs filmas, puikus, labai)
Se7en - geras
No Country For Old Men - irgi antrą kart, dabar geriau supratau, bet nuo pirmo kart mano nuomonė apie jį nepasikeitė (kaip patiko,taip patinka)
Donnie Darko - keistas. Tuo ir geras. Tikrai geras.(gal labiau keistas, nei patikęs, bet patiko bet kuriuo atveju)...
Tai juk tada Get Smart žiūrėjom irgi angliškai.
Apie Se7en, tai man irgi tik Geras.
No Country man irgi žiauriai patiko.
Donnie. Mistiniai filmai valdo ; D
Get Smart (naujas)(antrą kart, man patiko, tik dabar jau angliškai, patiko labiau)
One Flew Over The Cuckoo's Nest (antras labiausiai gyvenime patikęs filmas, puikus, labai)
Se7en - geras
No Country For Old Men - irgi antrą kart, dabar geriau supratau, bet nuo pirmo kart mano nuomonė apie jį nepasikeitė (kaip patiko,taip patinka)
Donnie Darko - keistas. Tuo ir geras. Tikrai geras.(gal labiau keistas, nei patikęs, bet patiko bet kuriuo atveju)...
Labai patiko jis man. Nieko pompastiško, jokių grandiozinių idėjų. Tiesiog žmonių gyvenimas, realybė. Visa tai gerai parodyta ir perteikta.
Maloni vaidyba.
"Revolutionary Road".
Labai patiko jis man. Nieko pompastiško, jokių grandiozinių idėjų. Tiesiog žmonių gyvenimas, realybė. Visa tai gerai parodyta ir perteikta.
Maloni vaidyba.
Nick of Time (1995)
Senas, neblogas. Labai paprastas, lengvai nuspėjamas siužetas, užtat įtraukiantis. Be to, turbūt vienintelis filmas, kurį žiūrint nesiseilėjama dėl J. Depp'o išvaizdos. Nejau užsidėjęs akinius nebe toks patrauklus tapo? Anyway, puikiai tinka sekmadienio vakarui, atsipalaidavimui grynai.
Pasakiškai nepasakiškas.
Gal man Velykų proga galvelė susisuko, bet gale tas mergaitės patekimo į karalystę pas mirusią mamą ir tėtį, kaži kodėl man Krikščioniškai susirodė.
Patiko labai, 9 duočiau/10.
2009 m. balandžio 17 d. 22:44:18
Daugmaž viskas jame, kas vilioja keliauti į šiltus vandenis
2009 m. balandžio 17 d. 22:38:26
Synecdoche, New York (2008, Charlie Kaufman). Gavau daugiau nei tikėjaus, ir net jei iš pradžių atrodė, kad Kaufman'as štai vienas ne toks galingas kaip su Michel Gondry ar Spike Jonze, anra filmo pusė tai paneigė. Tai apskritai geriausias šiais metais mano matytas filmas, keistas iki pažaliavimo (ką jau vien reiškia pati pagrindinė filmo idėja [trim sluoksniais besidėstantis pagrindinio veikėjo gyvenimas] ar tokios smulkmenos, kaip pavyzdžiui moteris, nusipirkusi namą pigiau vien dėl to, kad jis nuolatos dega. Nuolatos tikrąja to žodžio prasme). Žiūrėsiu dar kelissyk, kol iššifruosiu iki galo. O pabaiga visai netikėtai netgi suvirpino. Meistras.
Blowup (1966, Michelangelo Antonioni). Man rods, Dilgėlė jau yra apie jį atitinkamai pašnekėjusi. Pati visai šviežutėliais įspūdžiais dar nelabai spėjau jį objektyviai įvertinti.
2009 m. balandžio 17 d. 17:38:33
Nežinau jau kelintą kartą varkar žiūrėjau, jau žadėjau eit miegot, bet teisiog negalėjau atplėšti akių. Vienas geriausių filmų.
2009 m. balandžio 17 d. 17:04:15
Mes nežiūrėjom, aš žiūrėjau.
Tada subtitrai buvo.
2009 m. balandžio 17 d. 17:01:27
Ok, aš keletą irgi pažiūrėjau :
Get Smart (naujas)(antrą kart, man patiko, tik dabar jau angliškai, patiko labiau)
Se7en - geras
Tai juk tada Get Smart žiūrėjom irgi angliškai.
Apie Se7en, tai man irgi tik Geras.
No Country man irgi žiauriai patiko.
Donnie. Mistiniai filmai valdo ; D
2009 m. balandžio 17 d. 16:59:02
Se7en - geras
2009 m. balandžio 17 d. 10:50:43
Uzvakar - Drugio efektas. tikrai patenka primoji dalis i filmu top 3-etuka
2009 m. balandžio 16 d. 23:58:08
Kas nors matėt?
Vienas absurdiškiausių mano kada nors matytų filmų. Nesveikai juokiausi. : D
10/10
beprotiškas.
2009 m. balandžio 14 d. 12:53:05
"Revolutionary Road".
Maloni vaidyba.
puikus filmas
2009 m. balandžio 14 d. 11:48:17
Maloni vaidyba.
2009 m. balandžio 13 d. 14:27:52
2009 m. balandžio 13 d. 14:08:04
2009 m. balandžio 13 d. 14:07:36
2009 m. balandžio 13 d. 12:27:44
Both su Johnny Depp. Nors filmai visiškai skirtingi, tačiau abu labai patiko
2009 m. balandžio 13 d. 09:12:12
2009 m. balandžio 13 d. 02:26:51
2009 m. balandžio 13 d. 02:02:38
Senas, neblogas. Labai paprastas, lengvai nuspėjamas siužetas, užtat įtraukiantis. Be to, turbūt vienintelis filmas, kurį žiūrint nesiseilėjama dėl J. Depp'o išvaizdos. Nejau užsidėjęs akinius nebe toks patrauklus tapo?
2009 m. balandžio 13 d. 01:20:14
Pan's Labyrinth. Fairytailas su fasizmo elementais. fasizmo truputi padauginta, bet vis tiek puikus filmas. Kraupokas netgi
Taip, turi kraupumo.
Bet sveikai ir nepasakyčiau, kad padaugintai ten. Įspūdžiui sukelti pats tas.
2009 m. balandžio 13 d. 01:05:49
Requiem for a Dream.
filmas daugiau nei geras. nuostabiai pastatytas
2009 m. balandžio 13 d. 01:03:19
Geras, įtraukiantis.
Toks subtilus, liūdnas, kiek chaotiškas, bet žavus.
Pasakiškai nepasakiškas.
Gal man Velykų proga galvelė susisuko, bet gale tas mergaitės patekimo į karalystę pas mirusią mamą ir tėtį, kaži kodėl man Krikščioniškai susirodė.
Patiko labai, 9 duočiau/10.