Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
Silentist | ![]() The Moody Blues |
||||
malia | ![]() Savage |
||||
Sahja | ![]() Blue System |
||||
PLIKASS | ![]() Camouflage |
||||
einaras13 | ![]() Peter Hammill Švenčiame Guy Evans gimtadienį su viena originalesnių jo perkusijų Peter Hammill solo repertuare. |
||||
Konditerijus | ![]() Hurts |
2011 m. kovo 25 d. 14:34:17
Erzina ateistai, stumiantys ant religijos... Aš pats kartais pajuokauju, bet puikiai suprantu, kad nėra absoliučios tiesos, nei ateizmas, nei teizmas nėra teisinga ar neteisinga, ir žmonių pasirinkimas tikėti Dievu IR Bažnyčia yra visiškai suprantamas. Kas buvo primesta be įrodymų, gali būti atmesta be įrodymų, tačiau atmesta, visgi, irgi bus be įrodymų. Mokausi katalikiškoje gimnazijoje ir smegenų plovimo ten yra minimaliai. Atsibuskit iš viduramžių žmonės, inkvizicijos nebėra, neprivers tikėti niekas, tik netaikykit atvirkštinio varianto.
Aš taip pat mokiausi katalikiškoje mokykloje, ir patvirtinu tavo teiginį apie smegenų 'plovimą'. Pats nesu tikintis, bet nesmerkiu tikinčių ir tikėjimo. Tik nepakenčiu religinių fanatikų - kurie perša savo 'tiesas' kuriems jų nereikia.
Religija yra subjektyvus dalykas - nori žmogus, tai tegu ir tiki, niekas jo negali kritikuoti, bet kai jau pradedamos kišti "tiesos" tai tada jau nekas.
2011 m. kovo 25 d. 13:43:54
bet tie kirkscionys taip mane nervina , neuztenka kad mokyklose vaikams smegenis plauna, tai ir kisasi visur pastoviai
Vaikams smegenis plauna? Ar tu supranti kokia nesamone parasiai? Tu bent zinai kas yra Dievas? Baznycia smegenu neplauna o mus moko tiketi (cia tau kad zinotum kas tai yra)...
Smegenų neplauna? Moko tikėti? Tikėti kuo? Kad jei nekeliaklupščiausi keliausi į pragarą? O gal moko garbinti medžio gabalą? Bažnyčia tiesiog lupa iš valstybės pinigus ir bukina žmones, o tu esi puikus įrodymas, kad ir smegenis plauna.
O kas dėl AC/DC tai, koks skirtumas ką jie garbina, muziką juk gerą groja.
o tu žinai skirtumą tarp bažnyčios ir krikščionybės?
Žmogau, įsiskaityk geriau. Aš krikščionybės ir nekritikavau, nes tai yra beprasmis laiko švaistymas, aš kalbėjau apie bažnyčią. O kas dėl smegenų plovimo: "smegenų plovimo ten yra minimaliai". Kad ir kaip bebūtų jo visvien yra ir šito jūs nepaneigsit.O tikėti Dievu galima priversti, kadangi esate tokie apsiskaitę tikriausiai žinote, jog norima įvesti mokyklose privalomą tikybos mokymą, žinoma sakysite, jog visvien niekas neprivers tikėti ar netikėti, tačiau dauguma jaunimo patys savo galva negalvoja, jiems svarbesnė aplinkinių nuomonė ir palenkti jaunimą į savo pusę yra labai lengva, o štai šitoje vietoje ir įsikiša bažnyčia.
Ir apie inkviziciją čia niekas nekalbėjo, jei išsakau savo nuomonę dėl religijos, kritikuoju bažnyčią ir jos mokymą, tai dar nereiškia, kad manau, jog vis dar egzistuoja inkvizicija ir viduramžiai. Ir tokia nuomonė : "Erzina ateistai, stumiantys ant religijos... Aš pats kartais pajuokauju, bet puikiai suprantu, kad nėra absoliučios tiesos, nei ateizmas, nei teizmas nėra teisinga ar neteisinga" rodo tik tai, kad žmogus nesubręndęs nes, kad ir kaip bebūtų visada yra tik viena pusė ir tik viena tiesa, nesvarbu ką pasirinksi.
2011 m. kovo 25 d. 13:15:28
Erzina ateistai, stumiantys ant religijos... Aš pats kartais pajuokauju, bet puikiai suprantu, kad nėra absoliučios tiesos, nei ateizmas, nei teizmas nėra teisinga ar neteisinga, ir žmonių pasirinkimas tikėti Dievu IR Bažnyčia yra visiškai suprantamas. Kas buvo primesta be įrodymų, gali būti atmesta be įrodymų, tačiau atmesta, visgi, irgi bus be įrodymų. Mokausi katalikiškoje gimnazijoje ir smegenų plovimo ten yra minimaliai. Atsibuskit iš viduramžių žmonės, inkvizicijos nebėra, neprivers tikėti niekas, tik netaikykit atvirkštinio varianto.
Aš taip pat mokiausi katalikiškoje mokykloje, ir patvirtinu tavo teiginį apie smegenų 'plovimą'. Pats nesu tikintis, bet nesmerkiu tikinčių ir tikėjimo. Tik nepakenčiu religinių fanatikų - kurie perša savo 'tiesas' kuriems jų nereikia.
2011 m. kovo 25 d. 12:57:10
2011 m. kovo 24 d. 22:51:30
bet tie kirkscionys taip mane nervina , neuztenka kad mokyklose vaikams smegenis plauna, tai ir kisasi visur pastoviai
Vaikams smegenis plauna? Ar tu supranti kokia nesamone parasiai? Tu bent zinai kas yra Dievas? Baznycia smegenu neplauna o mus moko tiketi (cia tau kad zinotum kas tai yra)...
Smegenų neplauna? Moko tikėti? Tikėti kuo? Kad jei nekeliaklupščiausi keliausi į pragarą? O gal moko garbinti medžio gabalą? Bažnyčia tiesiog lupa iš valstybės pinigus ir bukina žmones, o tu esi puikus įrodymas, kad ir smegenis plauna.
Teisingai sakai - bažnyčia ir krikščionybė nėra tas pats, bažnyčia moko absoliučiai tuščių dalykų - aklai kažką daryti, aš nesu tikintis, bet daug krikščionybės idėjų aš prįpažįstu kaip geras, ir turiu galvoj ne kažkokios bažnyčios išvedžiojimus, kurie per pora tūkstančių metų taip įaugo , kad dabar dauguma tiki, kad tap ir turi būti, abjoju ar išties bažnyčia gali atvaizduoti Kristaus mokymą.
2011 m. kovo 24 d. 22:25:14
2011 m. kovo 24 d. 22:23:26
2011 m. kovo 23 d. 18:41:18
2011 m. kovo 23 d. 18:15:55
2011 m. vasario 7 d. 15:53:45
o kas kad ir satanistai? as aisku tikarai taip nemanau, bet juk svarbiausia ju muzika, o ji dieviska!!!
Pritariu
2011 m. vasario 5 d. 14:09:00
2011 m. vasario 5 d. 11:21:24
2011 m. sausio 16 d. 21:20:56
2011 m. sausio 16 d. 19:44:06
2010 m. balandžio 18 d. 10:17:38
2010 m. vasario 17 d. 20:38:52
2010 m. vasario 16 d. 23:54:36
2010 m. vasario 16 d. 12:53:31
2010 m. vasario 15 d. 19:10:37
2010 m. vasario 14 d. 17:54:55
As tau galiu pateikti daug argumentu kad per tikyba plauna smegenis, bet nuvarysim mes i offtopica.