SUPERINE TURBINE GRUPE.NORS KAZKO TIK KELIS SYKIUS ESU MACIUSI IR GIRDEJUSI, BET TAI KA JIE GROJA TIKRAI VEZA
LABAI LINKIU JIEMS SEKMES IR ZINAU KAD BUS KAPITALISHKA GRUPE LIETUVOJE!!!
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. gegužės 28 d. 18:39:49
eqliux rašė: Nezinau, ka jie groja, visiskai neteko klausyt, [tik si bei ta paskaityt Lietuvos Ryto priede "Mes", ir dar keliuose laikrastukuose] tad neturiu jokios teises vertinti pacios grupes
Bet apie pasakyma "Grojam ne sau, o zmonems" tieisog negaliu nepalikt komentaro
Gal as neteisi, bet, mano manymu, kiekvienas muzikantas pirmuciausia turi groti Sau ir pats jausti didziuli malonuma grodamas. .....ir tai taikyciau kiekvienai veiklai. Visu pirma turi megautis pats, kad kiti galetu dziaugtis, matydami tai, ka darai
labai sutinku...
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
frodo>>>>> as klausau pop'sa R&B ir jei nzn tai nesakyk kad as metala klausau as ne manijake kaip wisokie odeskem apsirenge ir mocikais wazinejantys... o jei nzn ar nematai kas ant mano paraso tai jau ne mano bedos... tai tada prasom newaryt....ir ne mano kalte kad sito sajto pradiniam puslapy tik apie lt "yzymybes" raso.... ir is wis jei tau nepatinka tai atsiknisk.....
wisx....
Gal as neteisi, bet, mano manymu, kiekvienas muzikantas pirmuciausia turi groti Sau ir pats jausti didziuli malonuma grodamas. .....ir tai taikyciau kiekvienai veiklai. Visu pirma turi megautis pats, kad kiti galetu dziaugtis, matydami tai, ka darai
Sticks and stones are hard on bones,
aimed with angry art.
Words can sting like anything,
but silence breaks the heart. .
Frodo (Užblokuotas)
2005 m. gegužės 27 d. 06:42:36
To LLDAZ and A-Lucky and Dark Night Mood.
O kokios Jus muzikos klausote, kad sikate ant visko kas papuola?
Turbut patys shuda ir klausot, visoki sushikta metala kuris absoliuciai neturi jokios vertes.Colder irgi ne mano skonio netgi labai toli nuo to ka megstu, bet mane uzknisa debilai like you, kurie dergiasi!!!!
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. gegužės 26 d. 18:23:21
A-Lucky rašė: idomu kokio proto zmones ju klauso..... nu vasaros penki tai zmones daug ka klauso... jiem tas pats ar per radija groja kas nors ar kuris nors is ju asociais groja....
o tu esi girdejusi bent viena ju daina?
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
idomu kokio proto zmones ju klauso..... nu vasaros penki tai zmones daug ka klauso... jiem tas pats ar per radija groja kas nors ar kuris nors is ju asociais groja....
We have not symphaty for the lost souls
we've chosen the path of disgrase
we give this life to our children
and teach them to hate this place...
2005 m. birželio 1 d. 06:13:37
LABAI LINKIU JIEMS SEKMES IR ZINAU KAD BUS KAPITALISHKA GRUPE LIETUVOJE!!!
2005 m. gegužės 28 d. 18:39:49
Nezinau, ka jie groja, visiskai neteko klausyt, [tik si bei ta paskaityt Lietuvos Ryto priede "Mes", ir dar keliuose laikrastukuose] tad neturiu jokios teises vertinti pacios grupes
Gal as neteisi, bet, mano manymu, kiekvienas muzikantas pirmuciausia turi groti Sau ir pats jausti didziuli malonuma grodamas.
labai sutinku...
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. gegužės 28 d. 18:30:16
kox skirtumas kam, vistiek tas pats sudas
gerai pasakyta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
geras poziuris
2005 m. gegužės 28 d. 18:27:34
wisx....
2005 m. gegužės 28 d. 18:13:59
2005 m. gegužės 28 d. 15:49:35
Gal as neteisi, bet, mano manymu, kiekvienas muzikantas pirmuciausia turi groti Sau ir pats jausti didziuli malonuma grodamas.
2005 m. gegužės 27 d. 18:37:44
2005 m. gegužės 27 d. 17:57:07
2005 m. gegužės 27 d. 16:36:14
2005 m. gegužės 27 d. 06:42:36
O kokios Jus muzikos klausote, kad sikate ant visko kas papuola?
Turbut patys shuda ir klausot, visoki sushikta metala kuris absoliuciai neturi jokios vertes.Colder irgi ne mano skonio netgi labai toli nuo to ka megstu, bet mane uzknisa debilai like you, kurie dergiasi!!!!
2005 m. gegužės 26 d. 18:23:21
idomu kokio proto zmones ju klauso..... nu vasaros penki tai zmones daug ka klauso... jiem tas pats ar per radija groja kas nors ar kuris nors is ju asociais groja....
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. gegužės 26 d. 17:56:19
2005 m. gegužės 26 d. 16:41:10
2005 m. gegužės 26 d. 15:57:17
2005 m. gegužės 26 d. 07:57:40
2005 m. gegužės 26 d. 06:21:08
2005 m. gegužės 25 d. 15:58:31
2005 m. gegužės 25 d. 14:51:08
2005 m. gegužės 25 d. 14:05:25
2005 m. gegužės 25 d. 11:35:26