man jie visai nieko... ankstesnes dainos buvo geresnes, bet ir dabar jie laikos neblogai gal jie ir pop, bet vis vien man Colder stovi auksciau nei kokia mango... vis tiek kazkas geriau nei tas pats pigiausias lietuviskas pop'as
svetaine man visai patiko
Trumpai chia something_spesha
Svetaine tai grazhiai padaryta (o tie faini mygtukai kokie).
Tik kazhkokia niuri (gal tokia ir turi buti bet man nelabai, svetaine galima sakyti vien tik tekstas) ir apytiksliai nudazhyta viena spalva (zhydra ).
... svetaine tikrai verta sugaishto laiko. Matosi kad ne bet kaip o ishties cool pasistenge !
Tik nezhinau kaip tas "forume galima ishsakyti kiek teigimai tiek ir neigiamais zhodzhiais (reishkia jie daug kam patinka arba tiesiog gerai pasirenge ir nusiteike)"
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2005 m. birželio 25 d. 21:28:55
2005 m. birželio 13 d. 10:52:08
2005 m. birželio 11 d. 10:01:55
2005 m. birželio 10 d. 07:33:20
svetaine man visai patiko
2005 m. birželio 9 d. 10:39:04
2005 m. birželio 9 d. 09:33:32
Man irgi labai patinka svetaine.Pasistenget
Tik kodel negalima parsisiusti pilnu dainu?
Butu liuksiskai,kad butu galima siustis..
2005 m. birželio 9 d. 09:19:28
Tik kodel negalima parsisiusti pilnu dainu?
Butu liuksiskai,kad butu galima siustis..
2005 m. birželio 9 d. 08:36:35
Svetaine tai grazhiai padaryta (o tie faini mygtukai kokie).
Tik kazhkokia niuri (gal tokia ir turi buti bet man nelabai, svetaine galima sakyti vien tik tekstas) ir apytiksliai nudazhyta viena spalva (zhydra ).
... svetaine tikrai verta sugaishto laiko. Matosi kad ne bet kaip o ishties cool pasistenge !
Tik nezhinau kaip tas "forume galima ishsakyti kiek teigimai tiek ir neigiamais zhodzhiais (reishkia jie daug kam patinka arba tiesiog gerai pasirenge ir nusiteike)"
2005 m. birželio 9 d. 00:13:44
2005 m. birželio 8 d. 16:46:13