wa kelios dainos: MC Hammer u can't touch this,the beatles-yesterday,Dj MaZas 2011,dj tiesto Hypno electro,dj pro electro 2010,the blasters so long baby goodbye,The Xx hylpon
kaktusas2598 rašė: Foreigner - Urgent
Led Zeppelin - Achilles last stand
Kiss - Every time i look at you
AC/DC - School days
AC/DC - Ride on
Nieko asmeniško, bet šios žinomos atmintinai. Foreigner -Urgent jų bene garsiausia. Manau čia prašo tokių, kur tesugebėjo sukurti po vieną kitą gerą dainą, kurios pasimetė tarp gausaus jų šlamšto. Tipo Mott the Hople -All the Youngs Dude
be abejo sitos dainos gerai zinomos, bet Lietuvoje nelabai kas daug manau zino, nebent tie kurie tokia muzika klauso, o apie temos samprata, cia tavo nuomone
AC/DC - School days
AC/DC - Ride on
Nieko asmeniško, bet šios žinomos atmintinai. Foreigner -Urgent jų bene garsiausia. Manau čia prašo tokių, kur tesugebėjo sukurti po vieną kitą gerą dainą, kurios pasimetė tarp gausaus jų šlamšto. Tipo Mott the Hople -All the Youngs Dude
Alvydas1 rašė: Kaktuse, dar parašyk Bitlų "Yesterday".
o ka as zinomo parasiau?????? o Touch too much, ne visiem is tikruju gerai zinoma, bet Acdc fanams tikrai gerai pazistama
Man tai vienas dalykas su dabartiniais emoji, tai kad jie gerokai didesni nei tekstas ir kartais dėl to negražiai atrodo. Nors nauji atrodo per maži, bent iš mano ekrano žiūrint, todėl net nežinau, koks sprendimas būtų geriausias.
Šiaip, at the end of all this, man emoji nėra svarbus reikalas. Jei jų nebūtų, aš nelabai ir pasigesčiau. Galėčiau parašyti dvitaškį ir D didžiąją arba skliaustą ir to užtektų visiems suprasti šiais laikais
Ten kažkokių elaborate emoji, kur ten visokių profesijų žmogeliukai būna ir pan. komplikuotos nesąmonės nenaudoju. Vėliavėlių ir tų turbūt nėra tekę gyvenime panaudoti.
Nu aš emoji prisijaukinau ir kartais komentaruose vartoju, tiesa, aš naudoju dažniausiai visokius generic smile'us ar kažkokius simbolius (kaip būna visokios varnelės, up-arrow, šauktukai facebook'e arba discord'e).
Kaip ir va emoji aptarimas yra naudingas. Būtų įdomu sužinoti ir visų nuomonę apie juos, kad ir esamus, kas kokius mėgsta naudoti, arba kodėl nemėgsta.
Ne jokia segregracija, tiesiog būtų chaosas jei ne iki galo funkcionuojantis būtų pas visus iš karto. Yra ką galima pokalbių dėžutėje pasakyt, ir yra ko ne. Manau, vis tiek maloniau žinoti, kad kažkas išvis daroma, negi ne?
Segregacija kažkokia... )))))))))
Kadangi mes neturėtume žinot šios informacijos, tai gal geriau jam a.ž. rašyt negu pokalbių dėžutėje dėstyti problemas. Efektyviau tiesiog. Mes vis tiek nerelate'inam.
2011 m. liepos 1 d. 11:23:59
2011 m. liepos 1 d. 11:07:02
2011 m. gegužės 16 d. 03:16:37
2011 m. balandžio 6 d. 19:03:06
2009 m. gruodžio 18 d. 13:19:50
We Fell to Earth – Careful What You Wish For.
[neblogai apšildė AIR'us].
2009 m. gruodžio 17 d. 23:20:58
2009 m. gruodžio 17 d. 22:55:08
2009 m. gruodžio 17 d. 22:44:56
Arba šiaip kas nori paklausyt melancholiškos muzikos.
https://www.youtube.com/watch?v=xtiNjvB_V MU
2009 m. lapkričio 30 d. 16:17:19
2009 m. lapkričio 30 d. 13:40:21
2009 m. rugpjūčio 31 d. 20:33:50
Foreigner - Urgent
AC/DC - School days
AC/DC - Ride on
be abejo sitos dainos gerai zinomos, bet Lietuvoje nelabai kas daug manau zino, nebent tie kurie tokia muzika klauso, o apie temos samprata, cia tavo nuomone
2009 m. rugpjūčio 31 d. 18:00:45
Foreigner - Urgent
AC/DC - School days
AC/DC - Ride on
2009 m. rugpjūčio 31 d. 10:17:46
Chery chery lady ♥ ♥ ♥
Youtube'i 8,554,762 views.
2009 m. rugpjūčio 31 d. 00:18:50
Kaktuse, dar parašyk Bitlų "Yesterday".
o ka as zinomo parasiau?????? o Touch too much, ne visiem is tikruju gerai zinoma, bet Acdc fanams tikrai gerai pazistama
2009 m. rugpjūčio 30 d. 22:29:06
Labai patinka man, ir dar kitos šios siuitos dalys (ypač Palerma).
2009 m. rugpjūčio 30 d. 22:26:54
AC/DC "Touch Too Much" sakyciau
Nu kad gan žinoma, ir labai gera.
2009 m. rugpjūčio 30 d. 22:16:40
2009 m. rugpjūčio 27 d. 14:51:58
2009 m. rugpjūčio 25 d. 18:30:18
2009 m. rugpjūčio 25 d. 15:21:34
Journey - Dont Stop Believin'
tikrai gerai zinoma daina