Man ypač didelė pramoga skaityti lt grupių apibūdinimus, visąlaik kokie nors -ieji. Tai seksualieji, tai mylimieji, ir visada prašaunama pro šalį. Nu ties kuria vieta SKyders maištingieji? Flegmatiški pirdžiai jie, o ne maištingieji.
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
Jau buvo kompas išjungtas šiai dienai, bet kad jau buvau užkabinta, tai įsijungsiu dar kartą. Na man ašaros nerieda labai dažnai klausant Nick Cave (bent kol kas), bet daugelis dainų iš Ghosteen paliečia.
Mire Enya muzikos ir tekstu autorius Nicky Ryan (79) taigi praktiskai nera ir Enyos kaip kurybines visumos. Jeigu ji kazka naujo ir isleis tai jau bus ne ji
Aš tada prisiduodu, kad artimiausias kelias savaites mane mažai matysite music'e, daug realaus gyvenimo problemų iškilo. Nors nuo manęs nieks šitam portale nepriklauso, tai tiesiog matysit mažiau burbėjimo Bet pažadu sugrįžt
2011 m. spalio 16 d. 20:38:40
Šios grupės trūkumas mano akimis - per mažas baladžių skaičius
2010 m. lapkričio 22 d. 22:43:04
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?