Atrodo, beveik iš nieko padarytas albumas,bet vienas žaviausių, iš jo visų....Ir išvis geras darbas...9,5/10....
Si albuma perklauses ash supratau kad SEL ne siaip sau grupe, SEL yra reiskinys. Pirma daina ash kaip zasis vulgari keiksmazodziai, primena kontrolinio suvio laikus, siame albume atsiranda nemazai trance muzikos, ko nebuvo ankstesniuose albumuose - tokios dainos kaip ash kaip ir tu, bek, remiksai tik ta patvirtina. Man asmeniskai pats stipriausias sio albumo kurinys - SL 600. Be galo idomi instrumentika ir tikrai Sel stilius, vulgaru, bet kartu ir idomu. Yra ir lyrisku dainu, tokia kaip perlai, ten, kur sapnai. Ko gero stipriausias sio desimtmecio LT albumas. Ash jamu sita albuma, nes Sel - reiskinys
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2011 m. kovo 21 d. 20:14:00
2011 m. kovo 6 d. 14:05:18
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2011 m. kovo 6 d. 13:57:48
2011 m. sausio 19 d. 13:57:33
2011 m. sausio 18 d. 22:23:53
2010 m. lapkričio 22 d. 21:25:13
2010 m. lapkričio 22 d. 16:12:19
https://www.music.lt/Sel-As-kaip-...umas- 25407.html