Ko gero nuoširdi meilė Verve'ams man vis dar ateity.
Aš nežinau kur šuo pakastas. Kažkada kai kasdien reikėdavo dėl geeeero nusiteikimo gyvent perklausyti Bittersweet Symphony, parsisiunčiau porą kitų dainų, kurios taip ir neužkabino, tiesiog. Šįmet beveik buvo proga suteikti jiems antrą šansą, bet išgirdau Love Is Noise ir ji vėl atbaidė, nes kažkas joje tokio ne tokio. Gal pernelyg standartiška ar trūksta tokio šarmo, kuris išskirtų iš kitų BritPop'ininkų. Kokios Sonnet ar Lucky Man, tiesa, visai nieko kartais, bet vis tik ne to, kas pastūmėtų ieškot daugiau.
Gal per didelius reikalavimus keliu jiems, bet statant šalia Oasis man jie kažkokie blankoki : ]
tapkee007 rašė: Hm.kazkur girdejau, kad cia ta pati grupe 'The Verve Pipe' tik atgimusi su nauju pavadinimu. Tai jei taip, tai taug geru dainu zinau ju. O jei ne, tai tada sitos grupes 'The Verve' zinau tik ta viena, kuria pastoviai dabar ir leidzia radijo stotys - Love Is Noise. Dabar kaip tik siunciuosi albuma ju "Urban Hymns", tikiuosi bus vertas demesio
Hm.kazkur girdejau, kad cia ta pati grupe 'The Verve Pipe' tik atgimusi su nauju pavadinimu. Tai jei taip, tai taug geru dainu zinau ju. O jei ne, tai tada sitos grupes 'The Verve' zinau tik ta viena, kuria pastoviai dabar ir leidzia radijo stotys - Love Is Noise. Dabar kaip tik siunciuosi albuma ju "Urban Hymns", tikiuosi bus vertas demesio
Ne itin populiari grupė, žiūriu.: )
O Verve'ai ir sugrįžt spėjo, sakyčiau — sėkmingai. Jų „Forth“ labai patinka. „Urban Hymns“ nepralenkė, tad tiesiai po jo.
Man ji iš britpopo turbūt labiausiai patinka, nors ir prascrobblinta daugiau oazės. Mėgstamiausias albumas (kaip ir daugumos) - Urban Hymns, kuriame ir mėgstamiausia daina - Sonnet. Richardas dar labai patinka, bet turi mažiau dainų, kurias aš labai mėgstu, netgi albumas tik vienas labai patinka - Alone With Everybody, todėl teikiu pirmenybę The Verve.
Merfio dėsnis : Jei gali nepasisekti, tai ir nepasiseks.
Silverman'o paradoksas : Jei Merfio dėsnis gali nepasitvirtinti,tai ir nepasitvirtins.
The Verve priklauso tam „senam geram britpop'ui“, kuris man visada prie širdies. Su Oasis jų nelyginčiau - abi grupės geros, bet skambesiai tikrai skirtingi. Gal su Kula Shaker būtų panašiau, turi jie to psychedelic rock skambesio. „Urban Hymns“ turbūt labiausiai vykęs jų albumas (ar bent jau populiariausias).: ) Ir dešimčiai metų praėjus nepamiršti jų pagrindiniai hitai (ko turbūt tikrai nebus su dauguma dainų, kurios šiuo metu yra #1UK).
R. Ashcrofto solo karjera ne tokia įsimintina, bet neblogi ir jo albumai.: ) „Alone with Everybody“ ypač.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2015 m. spalio 5 d. 21:56:53
Visada patinka daina 'Rather Be'
2011 m. gruodžio 28 d. 18:20:30
2009 m. sausio 2 d. 20:08:55
2008 m. gruodžio 30 d. 23:25:54
Aš nežinau kur šuo pakastas. Kažkada kai kasdien reikėdavo dėl geeeero nusiteikimo gyvent perklausyti Bittersweet Symphony, parsisiunčiau porą kitų dainų, kurios taip ir neužkabino, tiesiog. Šįmet beveik buvo proga suteikti jiems antrą šansą, bet išgirdau Love Is Noise ir ji vėl atbaidė, nes kažkas joje tokio ne tokio. Gal pernelyg standartiška ar trūksta tokio šarmo, kuris išskirtų iš kitų BritPop'ininkų. Kokios Sonnet ar Lucky Man, tiesa, visai nieko kartais, bet vis tik ne to, kas pastūmėtų ieškot daugiau.
Gal per didelius reikalavimus keliu jiems, bet statant šalia Oasis man jie kažkokie blankoki : ]
2008 m. gruodžio 30 d. 23:14:37
Hm.kazkur girdejau, kad cia ta pati grupe 'The Verve Pipe' tik atgimusi su nauju pavadinimu. Tai jei taip, tai taug geru dainu zinau ju. O jei ne, tai tada sitos grupes 'The Verve' zinau tik ta viena, kuria pastoviai dabar ir leidzia radijo stotys - Love Is Noise. Dabar kaip tik siunciuosi albuma ju "Urban Hymns", tikiuosi bus vertas demesio
The Verve ir The Verve Pipe dvi visiškai skirtingos grupės:
https://www.music.lt/The-Verve-grupe-1196 .html - apie The Verve
https://www.music.lt/The-Verve-Pipe-grupe -1702.html - apie The Verve Pipe
2008 m. gruodžio 30 d. 15:01:54
2008 m. gruodžio 17 d. 00:32:22
2008 m. spalio 21 d. 20:11:16
2008 m. spalio 21 d. 17:35:03
2008 m. spalio 2 d. 23:12:48
2008 m. spalio 2 d. 22:45:42
Kad labiau į temą — Valium Skies labai užkabinus pastaruoju metu. Graži, ir gal artimiausia senajai kūrybai.
2008 m. spalio 2 d. 19:33:41
2008 m. spalio 2 d. 17:24:37
O Verve'ai ir sugrįžt spėjo, sakyčiau — sėkmingai. Jų „Forth“ labai patinka. „Urban Hymns“ nepralenkė, tad tiesiai po jo.
2008 m. spalio 2 d. 16:22:36
2008 m. spalio 1 d. 21:29:17
2008 m. spalio 1 d. 17:56:24
2008 m. spalio 1 d. 17:50:46
2007 m. liepos 25 d. 00:43:44
R. Ashcrofto solo karjera ne tokia įsimintina, bet neblogi ir jo albumai.: ) „Alone with Everybody“ ypač.
2006 m. liepos 24 d. 18:59:49
2006 m. birželio 28 d. 22:35:06