laukiam albumo,lacuna coil yra nepakartojama grupe su nepakartojama vokale
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Žiūriu, Internet Archive turi donations langą viršuje tokį neblogą. Gal ir čia toks praverstų... O jei ką nors nervina jį matyti gali tiesiog išjungti.
O dėl paieškos.. sudėtinga ten ir ilgam, reikia žiūrėti ir kombinuoti. Galiu tik pasakyti, kad pagrindinė ir dienos dainos paieškos yra visiškai atskiros ir skirtingai įgyvendintos su skirtingom problemom ir tikslais.
Tai nėr už ką, Einarai, senai jau tai buvo planuose, tik vis rankos nedaeidavo. Tik taip ir nepavyko per vakar padaryti, kad tas užrašas nenušoktų į šoną, nemoku front-end.
O Estijai nieko nesiseka geriausiai. Va Skype pagaliau visiškai užsilenkė, tai estai nežinau ar dar turi kuo pasigirti O mums dabar geriausiai kol kas sekasi per visus amžius turbūt. Jei gera valdžia būtų, galbūt jau seniai būtume pavyzdinė valstybė.
Na čia ta konkurencija jau... Ji atsiranda iš to vyriško ego manau (nenorint generalizuoti ar apsiriboti tik viena lytimi, bet yra tendencija), ir dar nuolatinis žmonių lyginimasis su kitais.
2005 m. spalio 27 d. 18:43:08
grazi foto
man vampyre kzk uzveza help
2005 m. spalio 24 d. 17:03:58
2005 m. spalio 24 d. 16:03:51
2005 m. spalio 24 d. 15:25:15
2005 m. spalio 24 d. 15:06:33
2005 m. spalio 24 d. 14:05:49
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2005 m. spalio 24 d. 13:02:58
jauchiu dbr lacunacoil lb dzhiugaus ;]]