plastic_fish rašė: Jaaaaa!!!!!!!!! ir as buvau. buvo super. Aciu Dievui, kad dar tokiu zmoniu yra, kurie kuria gera muzika ir + koncertuoja, kol dar neisiverze i pasauli kokios nors Yvos ir Cicinai...
palauk,dar nedziugauk...tuoj popsas uzvaldys pasauliCicinas bus dievas,o yva angelai.
blinkguy rašė: Blyn, nerealus koncas, buvau pirmoj eilej, pasnekejau su steve, o gilmoras, jai pastebejot, visa koncerta nesiojo vaikams apyranke(taj as jam daviau), paskui, siaip ne taip atgavau, tai nesioju su pagarba jiems... Bet koncas tai nerealus.. ))
nežinojau, kad Gilmouras Deep Purple groja...
Blyn, nerealus koncas, buvau pirmoj eilej, pasnekejau su steve, o gilmoras, jai pastebejot, visa koncerta nesiojo vaikams apyranke(taj as jam daviau), paskui, siaip ne taip atgavau, tai nesioju su pagarba jiems... Bet koncas tai nerealus.. ))
koks skirtumas, kad seni, tu ateini i juos pasiziuret ar muzikos paklausyt, zmogau!!
svarbu, kad jie dar pilni ideju.
mes gyvenam materialistiniam pasauly, kas siais laikais daroma ne del pinigu??
cia legendos!manau, kas buvo konce taip suprato!
katik po konco as. galiu pripazint, kad paliko lb dideli ispudi. nei Deep Purple, nei Nazareth niekada naklausiau, bet pripazistu, kad abi jos lb profesionaliai grojancios grupes. koncerta, zinoma, vainikavo 'Smoke On The Water', bet nagaliu sakyt, kad kitos dainos nuskambejo prasciau. viena daina geresne uz kita. o jau klavisiniu solo!!! oj. truksta zodziu. net 'Ant Kalno Murai' visiskai kitaip nuskambejo nzn. man tai tikrai patiko.
"Deep Purple" be abejo yra jėga didelė.Tačiau į Vilnių jie atvažiuoja be Blackmoro ir Lordo.Taip kad skaitau (čia tik mano,ir kelių mano draugų nuomonė) mokėti mažiausiai 100 litų kad paklausyt "Smoke on the water" gabalą ir dar ne originaliame atlikime neverta.
zadejau, bet pagalvojau, kad babkiu gaila. ir siaip. jie kartais ne antra karta koncertuoja?
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2006 m. gegužės 10 d. 19:06:28
Jaaaaa!!!!!!!!! ir as buvau. buvo super. Aciu Dievui, kad dar tokiu zmoniu yra, kurie kuria gera muzika ir + koncertuoja, kol dar neisiverze i pasauli kokios nors Yvos ir Cicinai...
palauk,dar nedziugauk...tuoj popsas uzvaldys pasauli
2006 m. gegužės 10 d. 19:04:43
2006 m. gegužės 8 d. 17:53:08
2006 m. gegužės 1 d. 12:45:17
2006 m. kovo 11 d. 21:53:40
bet paskui gerai varė
o kai deep purple užvarė "Wrong Man" riff'ą jau buvo super
nerealu buvo !!!
2006 m. kovo 7 d. 00:37:45
Deep Purple gitaristas - Richie Blackmore
2006 m. kovo 4 d. 17:42:35
Blyn, nerealus koncas, buvau pirmoj eilej, pasnekejau su steve, o gilmoras, jai pastebejot, visa koncerta nesiojo vaikams apyranke(taj as jam daviau), paskui, siaip ne taip atgavau, tai nesioju su pagarba jiems... Bet koncas tai nerealus..
nežinojau, kad Gilmouras Deep Purple groja...
2006 m. kovo 4 d. 17:32:20
2006 m. vasario 5 d. 12:07:37
2006 m. vasario 5 d. 11:32:17
2006 m. vasario 5 d. 11:27:24
koks skirtumas, kad seni, tu ateini i juos pasiziuret ar muzikos paklausyt, zmogau!!
svarbu, kad jie dar pilni ideju.
mes gyvenam materialistiniam pasauly, kas siais laikais daroma ne del pinigu??
cia legendos!manau, kas buvo konce taip suprato!
2006 m. vasario 3 d. 23:08:31
2006 m. sausio 14 d. 17:45:07
2006 m. sausio 14 d. 17:39:58
2005 m. gruodžio 1 d. 05:13:07
2005 m. lapkričio 22 d. 19:42:28
2005 m. lapkričio 22 d. 19:08:44
2005 m. lapkričio 22 d. 18:45:12
2005 m. lapkričio 22 d. 18:43:42
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. lapkričio 22 d. 18:40:52